Canderel Kumandalı Kristal Masa Lambası Rgb Gece Lambası 16 Renk Ve 4 Mod Dokunmatik Kontrol

255,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Canderel Kumandalı Kristal Masa Lambası Rgb Gece Lambası 16 Renk Ve 4 Mod Dokunmatik Kontrol

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sosyete Cosmetıcss Satıcı Ünvanı: KÜPRA AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0200785559
    Bu ürün Sosyete Cosmetıcss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canderel kristal masa lambası rgb renk değiştiren gece lambası 16 renk ve 4 mod dokunmatik kontrol Özellikler: Adı: Masa lambası Malzeme: Akrilik Varyasyon: Dokunmatik sensör Fiş: Usb Pil: Şarj edilebilir pil Güç: 1.5w Giriş voltajı: 5v 0.3a Ürün boyutu: D150 * h260mm Ambalaj listesi 1 * masa lambası 1 * usb kablosu 1 * Kumanda Kristal Elmas Dekoratif Masa Lambası: Benzersiz 3D kesme teknolojisi ile üretilen elmas benzeri eşkenar dörtgen şekilli kristal lamba, modern ve lüks görünümüyle parlak ve renkli ışıkları yansıtır. Oda, oturma odası, yemek odası, parti, romantik ve sıcak bir atmosfer yaratır, çocuklar, sevgililer veya arkadaşlar için doğum günü/Noel/Sevgililer Günü için romantik bir sürpriz hediye için mükemmeldir.
  • Şarj edilebilir çalışma masası lambası: RGB çalışma masası lambası, 10.000 şarj ve deşarj işlemi için kullanılabilecek yüksek kapasiteli dahili 2000 mAh pile sahiptir. Yeni geliştirilmiş entegre USB şarj arayüzü tasarımı size güvenli ve sorunsuz şarj sağlar (USB şarj kablosu teslimat kapsamına dahildir), şarj edildikten sonra 3 saat kullanılabilir ve tüm gece boyunca tek bir şarjla eşlik edebilir
  • 16 RGB renk: Elmas LED lamba, 3 renk RGB kırmızı, yeşil ve mavi ve 16 dinamik renge sahiptir (sıcak ışık + sıcak beyaz ışık + sarı ışık + mavi ışık + kırmızı ışık vs.), 4 dinamik mod (flaş/stroboskop/açma/kapama/pürüzsüz), 6 kademeli parlaklık ayarı, en sevdiğiniz rengi ve tercih ettiğiniz ışık modunu zevkinize ve ruh halinize göre seçebilirsiniz. romantik bir atmosfer için seçin sağlar.
  • Uzaktan kumandalı ve dokunmatik kumandalı masa lambası: Elmas masa lambası dokunmaya karşı hassastır, ele dokunarak hemen kısmayı değiştirebilir, kapatmak için üç saniye boyunca uzun basın
  • uzaktan kumanda 24 tuşa sahiptir (kullanım kılavuzu ile) ve dokunmatik ekran ve uzaktan kumanda gelişmiş bir çip kullanır, tepki hızı hassastır, bağlantı sağlamdır ve her şey elinizdedir.
  • Yüksek ışık geçirgenliğine sahip akrilik masa lambası: Bel şeklindeki küçük masa lambası, güvenli ve yalıtımlı, zarar görmesi kolay olmayan ve ışık geçirgenliği %95'ten fazla olan akrilik malzemeden yapılmıştır. RGB ışık, elmas kristali ile zemine yansıtılır ve harika bir LED ışık kaynağı gösterir. Şık görünüm, sizin için harika bir ışık ve gölge şenliği yaratmak için parlak ışıklarla kombine edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver