Cancan Profesyonel Tip Meyve Presi Portakal (Nar) Sıkma Makinası- 102

3.075 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Cancan Profesyonel Tip Meyve Presi Portakal (Nar) Sıkma Makinası- 102

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARSEL ENDÜSTRİYEL MUTFAK Satıcı Ünvanı: ALEYNA HACIOSMANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4540764113
    Bu ürün MARSEL ENDÜSTRİYEL MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIR ÇOK SEKTÖR IÇIN VERIMLI VE YÜKSEK RANDIMANLI Profesyonellerin Tercihi Manuel meyve presleri portakal, nar, greyfurt, limon ve mandalina gibi narenciyelerin fazla güç gerektirmeden, zaman tasarrufu saglayarak en verimli sekilde sikilmasi için tasarlanmistir. Ergonomik yapisiyla kullaniciya avantaj saglamaktadir. Kullanimi ve temizligi kolaydir. Tanitim Videosu Izle Detaylara Dahiyane Bir Dokunus 0102 Profesyonel Tip Manuel Meyve Presi Ergonomik Çevirme Kolu Özel dizayn edilmis çevirme kolu 2 tur dönerek fazla güç gerektirmeden sikimi gerçeklestirir ve zaman tasarrufu saglar. Ergonomik tasarlanmis çevirme kolu ile birim alana 90 kg’lik sikma kuvveti uygulanmaktadir. Kilitli Paslanmaz Süzgeç Tasin iki tarafina yapilan tirnaklarla süzgeç tasa kilitlenmektedir. Böylece sikim esnasinda süzgecin meyve kabuguna yapisarak havaya kalkmasi önlenmistir. Paslanmaz çelik malzemeden üretilmis süzgeç, kademeli ve açili delik sistemi sayesinde yüksek sikma performasi saglar. Genisletilmis dizayni ile posa miktarini minimuma indirir. Bulasik makinesinde rahatlikla yikanabilir. Genisletilmis Iç Hacim Süzgeci tam kavrayan ve tasa tam oturan üst baski sayesinde büyüklügü mevsimine göre degisen meyvelere tam uyum saglar. Bu sayede her sikimda muadillerine göre %30 kazanç elde edilir. Kilitli Paslanmaz Tas Tasin altinda bulunan kilit, döküm çanaga kilitlenir ve sikim esnasinda tasin çanaktan ayrilmasini engeller. 0102 - Profesyonel Tip Meyve Presi Kilitli sistemli Süzgeç ve Tas’a sahiptir. Tas, Süzgeç ve Üst baski çapi 10 cm’dir.
  • Sikim aralarinda meyve suyunun disari akmasini önleyen damlalik mevcuttur.Cafe, büfe, restaurant gibi mekanlarda kullanilmak üzere tasarlanmistir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kullanım Alanı Hazırlık
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver