CANARY Canhiper Bit Ilacı 500 gr

459 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CANARY Canhiper Bit Ilacı 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri Satıcı Ünvanı: ZAFER SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3080349816200015 Vergi Kimlik Numarası: 7520133104
    Bu ürün fikir sahibiyiz bilişim teknolojileri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 500 gr Canhiper Köpek, Kedi, Tavuk, Hayvan Barınakları ve Kümesteki Bit Pire Temizliği 500 gr AMBALAJLI Canhiper NOT: ÜRÜNÜMÜZ KULLANIM MASKESİ HEDİYELİDİR - KULLANIM KILAVUZU İLE YOLLANIR ---Canhiper Bitkileriniz ve Canlı Hayvanlarınız için. Gece Biti, Kırmızı Bit, Pire, Akar, Tavuk Biti, Kene Mücadele İlacıdır. Kedi - Köpek Ve Kanatlı kullanımına uygundur. ---Sulandırılarak ve serpme olarak 2 şekilde kullanılır ---2 lt suya 3 yemek kaşığı atılır. Pompa yolu ile tatbik edilir. Her tarafa uygulanır. ---Toz olarak uygulamak için 1 lt lik veya daha büyük boş kuru bir pet bidona 1 su bardağı ürün toz olarak konur, petin kapağı çivi ile 3-4 delik açılıp, kapak kapalı vaziyette tozutma denen şekilde barınağa serpilir. ---Tozutma veya pompa ile ıslak kullanımda hayvanın kafa kısmı hariç direk uygulama yapılabilir. ---CANHİPER, hem bitkiler için hem de kanatlı kümes hayvanlarına vb. diğer hayvanlara bulaşan dış parazitler ya da bulaşmaya karşı önlem amaçlı kullanılabilir. ---Kullanımdan sonra 6 ay haşaratsız kesin çözüm ---Ortalama 3 yemek kaşığı CANHİPER tozu, 2lt su ile iyice karıştırarak pompa yöntemi ile uygulama yapılabilmekte, köpek, kedi, tavuk ve kanatlılarda kafa hariç tüylü sırt ve arka kısmına uygulanabilmektedir ---ilk etapta Larva ve yumurta oluşumlarını engellemek için, 1 er hafta arayla 3 sefer tatbik önerilir. Tüm kümes duvar-tahta vb yerlerine uygulanır. Sonrasında 3 ayda bir uygulama yeterlidir ------------------ Bit Pire Akar vb. Dış Parazitler Kan emicidirler ve kan yolu ile hastalık bulaştırırlar Gece beslenirler, gündüz saklanırlar. Beslenme süreleri 1-2 saattir, hayvan üzerinde genellikle görülmezler Türkiye deki barınakların %72 sinde mevcuttur 1 hafta içinde yetişkin hale gelir, 30 un üzerinde yumurta bırakır, hızla çoğalır Beslenmeden 6 ila 9 ay canlı kalabilir SIFIR - AMBALAJLI ÜRÜN

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver