Can Yayınları Güneşi Uyandıralım

249,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
254,99 TL

Ürün Bilgileri

Can Yayınları Güneşi Uyandıralım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşi Uyandıralım - Jose Mauro De Vasconcelos Güneşi Uyandıralım, büyük kitleler tarafından ilgiyle okunup çok sevilen Şeker Portakalı adlı eserin yazarı olan Jose Mauro De Vasconcelos tarafından kaleme alınmış, çocuk edebiyatı kategorisinde yer alan roman türünde bir eserdir. Yazar tarafından kaleme alınan eserin orijinal dilindeki adı, "Vamös Aquecer o Sol" olup, dilimize "Güneşi Uyandıralım" adı ile tercüme edilmiştir. Güneşi Uyandıralım adlı romanın Türkçe diline çevirisi, Aydın Emeç tarafından yapılmıştır. Romanın Türkiye'deki ilk baskısı, 1977 yılında Hürriyet Yayın ve Ticaret AŞ tarafından yapılmıştır. Eserin Türkiye'deki en yeni baskısı ise 2019 Şubat'ında Can Çocuk Yayınları tarafından yapılıp, yayımlanmıştır. Jose Mauro De Vasconcelos'un edebiyat dünyasında çok ses getiren Şeker Portakalı eserinin bir seri hâlinde devamı niteliğini taşıyan Güneşi Uyandıralım adlı roman, hikâyenin devamını merak eden okuyucular tarafından büyük ilgi görüp, değerli ve sürükleyici bir eser olarak tabir edilmiştir.
Geri Bildirim Ver