CAMP AND MAP Roof Serisi (ÇADIR & HAMAK)

2.499 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

CAMP AND MAP Roof Serisi (ÇADIR & HAMAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Campandmap Satıcı Ünvanı: AYŞENUR GASPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350364287
    Bu ürün Campandmap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAMPANDMAP ROOF SERİSİ (ÇADIR & HAMAK) ÜRÜNÜMÜZ ÇADIR VE HAMAK FORMUNDA KULLANILMAKTADIR. - KAMUFLAJ DESENLİ KUMAŞ TİTANYUM YALITIMLI MEMBRAN KAPLAMALIDIR. BU SAYEDE ÇADIR FORMUNDA KULLANILIRKEN YERDEKİ ETKENLERDEN SİZİ İZOLE ETMEKTEDİR. YERE SABİTLENMESİ İÇİN DÖRT KÖŞESİNDE KAZIK KUPLARI VARDIR. - KUMAŞ EN BOY LİKRA SAYESİNDE HAMAK FORMUNDA KULLANIRKEN SİZİ İÇERİYE ALACAK ŞEKİLDE YANLARI YÜKSEK KALARAK BEDENİNİZİ SARACAKTIR. HAMAK FORMU VE KUMAŞ YAPISI EŞSİZ TASARIMI İLE BÜTÜNLEŞİP SİZİ DIŞARIDAN GELECEK BÜTÜN OLUMSUZ KIŞ ŞARTLARINA KARŞI KORUMAKTADIR. - HAMAK VE ÇADIR FORMUNDA KULLANIRKEN İKİ TARAFI FERMUAR İLE AÇILABİLMESİ GİRİŞ ÇIKIŞI KOLAYLAŞTIRMAKTADIR. - SİZ ÜRÜNÜN İÇERİSİNDE İKEN KULLANDIĞINIZ EŞYALAR VE LAMBANIZI TAVANA ASMAK İÇİN 6 ADET KUP BULUNMAKTADIR. - BOY : 310 cm - EN : 145 cm - TAŞIMA KAPASİTESİ : 170 kg - KOLAY KURULUP, ÇABUK TOPARLANABİLİR - DOĞADAKİ SİNEK BÖCEKLERİ ÇEKMEZ. - İKİ YANINDA ÇİFT ELCİKLİ FERMUAR VARDIR. KUMAŞ ÖZELLİKLERİ - TİTANYUM MEMBRANLI EN BOY LİKRALI BASKILI KUMAŞ - RÜZGAR GEÇİRMEZ SU İTİCİ , ÇABUK KURUR. - DOĞA ŞARTLARINA DAYANIKLI CİBİNLİK ÖZELLİKLERİ - KÜÇÜK GÖZENEKLİ (SİNEK,MİKRO CANLILAR GİREMEZ.) - SERT DAYANIKLI (DİK DURABİLEN SÖNÜP YAPIŞMA YAPMAZ) - ELEKTRİKLENME YAPMAZ HAYAL TÜL) - DARBE VE ÇARPMALARA DAYANIKLIDIR. - 8mt CİBİNLİK KALDIRMA İPİ MEVCUTTUR. - ZARİF, RÜZGAR ÇARPMALARINI KESER, MANZARANIZI KESMEYEN TÜL. TAŞIMA ÇANTA ÖZELLİKLERİ - BOYU : 40 cm - ÇAPI : 49 cm - AĞIRLIK : 1100 g PAKET İÇERİĞİ - 1 ADET KAMUFLAJ TITANYUM HAMAK - İP ÖZELLİKLERİ - İKİ UCUNDAN BAĞLANMASI İÇİN 2 ADET 3mt (8mm) HALATLAR MEVCUTTUR. - 1 ADET CİBİNLİK İP (10Mt) - KOLAY BAĞLANIP ÇÖZÜLEBİLİR ÖZELLİKTEDİR. - 6 ADET EVOLİTE MARKA KAZIK - 1 ADET TAŞIMA ÇANTASI - TAŞIMA ÇANTASI AYARLI OMUZ ASKILI ÖZELLİĞİ SAYESİNDE KOLAY TAŞINABİLMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver