CAMP AND MAP Black&black Cibinlikli Hamak (yeni Nesil Kumaş)

1.195 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

CAMP AND MAP Black&black Cibinlikli Hamak (yeni Nesil Kumaş)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Campandmap Satıcı Ünvanı: AYŞENUR GASPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350364287
    Bu ürün Campandmap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CİBİNLİKLİ HAMAK ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - BOY : 275cm - EN : 150cm - TAŞIMA KAPASİTESİ : 175kg - KOLAY KURULUP, ÇABUK TOPARLANABİLİR. - DOĞADAKİ SİNEK BÖCEKLERİ ÇEKMEZ. - İÇERİDEN VE DIŞARIDAN AÇILAN ÇİFT ELCİKLİ FERMUAR, KUMAŞ ÖZELLİKLERİ - YENİ NESİL KUMAŞ (İPEK KARIŞIMLI ÖZEL DOKUMA KUMAŞ) - DAR DOKUMA POLYESTER - TERLETME YAPMAZ,HAVA GEÇİRİR. - DOĞA ŞARTLARINA DAYANIKLI - ISLANDIĞINDA SU TUTMAZ , ÇABUK KURUR. - ÇABUK YIPRANMAZ HAFİF KUMAŞTIR. CİBİNLİK ÖZELLİKLERİ - KÜÇÜK GÖZENEKLİ (SİNEK,MİKRO CANLILAR GİREMEZ.) - SERT DAYANIKLI (DİK DURABİLEN SÖNÜP YAPIŞMA YAPMAZ) - ELEKTRİKLENME YAPMAZ HAYAL TÜL) - DARBE VE ÇARPMALARA DAYANIKLIDIR. - ÜZERİNDE 6 ADET BAĞLAMA KULPU VARDIR. - 6mt CİBİNLİK KALDIRMA İPİ MEVCUTTUR. - ZARİF, RÜZGAR ÇARPMALARINI KESER, MANZARANIZI KESMEYEN TÜL. TAŞIMA ÇANTA ÖZELLİKLERİ - BOYU : 23cm - ÇAPI : 12cm - AĞIRLIK : 400gr. - TAŞIMA ÇANTASI KENDİNDEN VE DIŞ CEP OLARAK KULLANILABİLİR. İP ÖZELLİKLERİ - İKİ UCUNDAN BAĞLANMASI İÇİN 2 ADET 3mt (6mm) HALATLAR MEVCUTTUR. - KOLAY BAĞLANIP ÇÖZÜLEBİLİR ÖZELLİKTEDİR. - KULLANMA KILAVUZUNU OKUMADAN ÜRÜNÜ KULLANMAYINIZ!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver