CAMİMARKET Masaüstü Plastik Rahle Bej - Katlanabilir Rahle

130 TL

Ürün Bilgileri

CAMİMARKET Masaüstü Plastik Rahle Bej - Katlanabilir Rahle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Camimarket Satıcı Ünvanı: FEYZAN ELEKTRONİK TİCARET MAĞAZALARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385115229300001 Vergi Kimlik Numarası: 3851152293
    Bu ürün Camimarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masaüstü plastik rahle bej - Katlanabilir rahle - Orijinal ürün - ücretsiz kargo stok kodu : Pr-Ük-02 cami market. Çok konuşulacak kampanya pratik masaüstü rahle kaliteli plastikten imal edilmiştir. Katlama olup yer kaplamaz pratiktir.Kademeli olup istenilen diklik ayarlanabilir kitap tutacağı ile kitap kaymaz. Tablet masası olarak kullanabilirsiniz. özellikler tabla ebatı 32 x 22 cm taban ebat 20 x 23 cm paketteki adedi : 1 renk : bej
Geri Bildirim Ver

Camimarket Masaüstü Plastik Rahle Bej - Katlanabilir Rahle

Rahle kitap okumaya yarayan bir çeşit masadır. Camimarket masaüstü plastik rahle bej - katlanabilir rahle katlanabilir olması sebebi ile tercih edilen ürünler arasındadır. Portatif olan bu ürünü işiniz bittikten sonrasında kolay bir şekilde katlayarak kaldırabilirsiniz. Küçük olması ve yer kaplamaması sayesinde tercih edilen bir üründür. Masaüstünde rahatlıkla kullanabileceğiniz boyutlarda olan katlanabilir plastik rahle modelinin ebatı 32 x 22 cm olup taban ebatı ise 20 x 23 cm'dir. Ders çalışırken masadaki dağınıklığı kaldırmak amacıyla katlanabilir rahleyi rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bej renk detayı ve şık tasarımı ile her ortamda rahatlıkla yer alabilecek bir üründür. Ayrıca Kur'an veya kitap okurken masaüstü plastik rahle yardımı ile rahat bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Buna ek olarak tablet masası olarak kullanılabilecek alternatif ürünün özellikleri şunlardır:

  • Kolay katlanabilir olması
  • Bej renk detayı
  • Ayarlanabilir kademeli duruş

Camimarket Masaüstü Plastik Rahle Bej Özellikleri

Camimarket Masaüstü Plastik Rahle Bej Özellikleri

Masa üzerinde kullanılabilecek boyutlarda olan masaüstü plastik rahle bej tasarımını kitap okurken veya ders çalışırken rahatça kullanabilirsiniz. Buna ek olarak tablet masası olarak kullanılabilecek standarta sahip bir üründür. Bej renk detayı, her yere uyum gösterebilmesini sağlar. Kolay bir şekilde katlanabilir olması sayesinde işiniz bittiğinde ortadan kaldırma imkanı sunar. Masaüstü plastik rahle bej - katlanabilir rahle plastik olmasından kaynaklı ağır bir ürün değildir. Bu sayede istediğiniz her yere rahat bir şekilde taşıyabilirsiniz. Masa üzerinde küçük ebatlarda kullanabileceğiniz sehpa olarak düşünebilirsiniz. Ders çalışırken ya da iş yerinde bu ürünü masadaki dağınıklığı ortadan kaldırmak amacıyla kullanabilirsiniz. Katlanabilir ayarlama özelliği sayesinde istediğiniz dik boyuta getirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ve şık tasarıma sahip bu ürüne şans vererek güvenle satın alabilirsiniz.

Cami̇market Masaüstü Plastik Rahle Bej Yorumları

Cami̇market Masaüstü Plastik Rahle Bej Yorumları

Müşteri yorumları internet alışverişlerinde satın alma sürecinde müşterilere yol gösterici bir etkendir. Siz de Camimarket masaüstü plastik rahle bej - katlanabilir rahle kullananların yorumlarını okuyarak karar verme sürecini hızlandırabilirsiniz. Masaüstünde rahat bir şekilde kullanılabilecek boyutlarda bir üründür. Bej renkli olarak tasarlanan tablayı evinizin dekorasyonuna uygun olarak kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da değerlendirebilirsiniz. Diklik seviyesini kademeli olarak ayarlayabieceğiniz rahlenin üzerine koyduğunuz kitap, defter, tablet gibi eşyalar için istediğiniz seviyede rahat bir görüş alanı sağlayabilirsiniz. Katlanabilir yapıya sahip olması dolayısıyla işiniz bittiğinde dolabınızda çok yer kaplamadan muhafaza edebilirsiniz. Ürünün boyutlarının küçük olması da taşıma açısından bir avantaj niteliğindedir. Camimarket masaüstü plastik rahle bej - katlanabilir rahle yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan kişilerin yorumlarını değerlendirebilirsiniz.

Cami̇market Masaüstü Plastik Katlanabilir Rahle Fiyatları

Cami̇market Masaüstü Plastik Katlanabilir Rahle Fiyatları

Camimarket masaüstü plastik rahle bej - katlanabilir rahle fiyatları, özellikleri ve performansı değerlendirilerek belirlenir. Her ürün için bu süreç bu şekilde devam eder. Portatif kullanıma sahip bu rahleyi istediğiniz her yere rahat bir şekilde taşıyarak kullanabilirsiniz. Her yerde kullanabileceğiniz bu ürünü sevdiklerinize hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz. Masaüstünde kullanılmak üzere dizayn edilen bu tasarım, katlanabilir yapıya sahiptir. Ürünün diklik seviyesini ayarlayarak üzerinde koyacağınız tablet, kitap, defter gibi eşyalarınızı rahatça görebileceğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Ürün ile işiniz bittikten sonra ise kolay bir şekilde katlayarak yerine kaldırabilirsiniz. Ofiste, evde ve daha birçok yerde kullanabilirsiniz. Masa üzerinde dağınık çalışmayı seven kişiler için kurtarıcı bir ürün olabilir. Siz de kullanışlı yapıdaki Camimarket rahleye Trendyol üzerinden ulaşarak satın alabilir, okuma keyfinizi artırabilirsiniz.