Cambly Konuşarak İngilizce Öğren//30x2x2 = Günde 30 dakika, Haftada 2 gün, 2 Aylık Abonelik

2.449 TL

Ürün Bilgileri

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren//30x2x2 = Günde 30 dakika, Haftada 2 gün, 2 Aylık Abonelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gpay Satıcı Ünvanı: PAYBOX ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 7230667560
    Bu ürün Gpay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • İngilizce öğrenmek ve daha ileri seviyede konuşmak için aylık abonelik imkânı bulunan Cambly, gelişim evresinde fazla pratik imkânı yaratır.
  • Cambly konuşma paketi ile yabancı öğreticiler ile dil pratiği yapılır. Bu da dilin yeterli bir şekilde kullanılması için konuşma özelliğini geliştirir.
  • Cambly İngilizce konuşma, günde bir veya iki saat olabileceği gibi haftalık programlar dahilinde de ayarlanabilir. Bu sayede herkes kendi vaktine göre konuşma programı ayarlayarak İngilizce konuşma seviyesini ilerletme imkanına sahip olur.
  • Gramer, okuma, yazma ve Cambly ilk konuşma, öğrencilerin isteklerine karşılık veren ve anlamalarına yardımcı ders programları ile konuşma pratiklerinin yapılmasını sağlar. Ayrıca konuşmanın yabancı kişiler tarafından yapılması sayesinde, dilin doğru bir aksan ile öğrenilmesine yardımcı olur.
  • Cambly İngilizce konuşma pratiği için geliştirilen eğitim modüllerine ek olarak karşılıklı konuşma sistemi uygulanır. Bu sayede gramer, yazma ve okuma gibi becerilerin de geliştirilmesi amaçlanır.
  • Cambly ile her ortamda online ders yapmak ve konuşma pratiği için daha kolay vakit ayırma imkânı bulunur. Bu sayede daha hızlı bir öğrenme sağlamak mümkündür.
  • Cambly ile hem genç hem de çocuk yaştaki öğrenciler güvenli ve hızlı bir şekilde İngilizce konuşma becerisi kazanabilir.
  • Tablet, telefon ve bilgisayar üzerinden kullanıma uygundur.
Geri Bildirim Ver

Cambly İngilizce Öğrenme 2 Ay Haftada 2 Gün 30 Dakika Trendyol'da

Cambly konuşarak İngilizce öğren 2 aylık abonelik İngilizce becerilerini geliştirmek isteyenler için satışa sunulan dijital bir üründür. 2 ay geçerli olan abonelik süresi boyunca dersler kişiye göre planlanarak ilerlemektedir. Dil öğretiminde önemli bir aşama olan konuşma süreci ana dili İngilizce olan öğretmenler tarafından yürütülür.

 
  • 2 aylık abonelik
  • Dijital ürün
  • Dil öğrenimi

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Özellikleri

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Özellikleri

Cambly konuşarak İngilizce öğren//30x2x2 2 ay için hazırlanan bir programdır. Bu abonelikte 2 ay boyunca haftada 2 ders olmak üzere ders alınır. Dersler 30 dakika sürmektedir. Konuşma becerisinin geliştirilmesi için konuşma pratiği yapmak gerekir. Bu pratiğin ana dili İngilizce olan kişilerle yapılması çok daha faydalı bir öğrenim şeklidir. Cambly üzerinde gerçekleştirilen tüm dersler ana dili İngilizce olan İngilizce öğretmenleri tarafından gerçekleştirilir. 30 dakikalık dersler tamamen kişiye özel olup isteklere bağlı şekilde yönetilmektedir. Ders esnasında talep edilen konuların tartışılması veya dil bilgisi konularının işlenmesi mümkündür. Belirli bir süre önce planlanan ders içerikleri hem öğrenci hem de öğretmenler tarafından belirlenebilir. Cambly’de alanında uzman çok sayıda öğretmen olmasına bağlı olarak eğitmen seçimi de yine kullanıcılara bırakılmaktadır. Ders programı uygun olduğu takdirde aynı eğitmenle uzun süre çalışılabileceği gibi eğitmen değişimi de mümkündür.

 

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Kullanımı

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Kullanımı

Cambly aboneliği kullanımı basit bir konudur. Dijital ürün olarak satışa sunulması kafa karışıklığına neden olabilir. Ancak süreç basit bir şekilde yürütülür. 2 aylık abonelik satın alındıktan sonra Cambly tarafından abonelik kodu kullanıcılara ulaştırılır. Bu kod e-mail veya SMS yoluyla kullanıcılara gönderilmektedir. Daha sonra yapılması gereken ise abonelik kodu kullanılarak Cambly platformuna giriş yapılmasıdır. Platforma giriş yaptıktan sonra yönlendirme sağlanır. Canlı ders programlaması yine buradan gerçekleştirilir. Bu içeriklere tüm üyeler ulaşabilmektedir. Dijital ürün kullanımı hakkında bazı bilgilere sahip olunması gerekir. Örneğin eğer Cambly üzerinde hali hazırda kullanılan bir üyelik bulunuyorsa kod kullanımı sırasında sorunlar ortaya çıkabilir. Kodun kullanılması için farklı bir abonelik paketine sahip olmamalıdır. Bunun dışında Cambly Kids için kullanılabilecek bir kod sunulmaz. Yalnızca normal platform için kullanılır. Dijital ürün olmasına bağlı olarak abonelik değişimi ve iadesi gibi durumlarda söz konusu değildir.

 

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Fiyatı

Cambly Konuşarak İngilizce Öğren // 2 Aylık Abonelik Fiyatı

Cambly konuşarak İngilizce öğren 2 aylık abonelik fiyatı indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilebilir, bütçelere uygun olacak şekilde tercih edilebilir. Dijital bir ürün olmasına bağlı olarak fiyatı belirlenmiştir. Ürün teslimatı ve benzeri sorunların bulunmaması fiyatında etkili olmuştur. Haftada 2 ders ve 2 aylık bir abonelik olması fiyatında önemli olan bir konudur. Tüm dersler İngilizce öğretmenleri tarafından gerçekleştirilmekte ve eğitim süreci gerektiği şekilde sürdürülmektedir. Canlı derslerin yanı sıra platform içerisinde konu anlatımları ve benzeri eğitici içerikler de yer almaktadır. Cambly de bu özelliğine bağlı olarak öne çıkabilen bir dijital platformdur. Konuşma becerisini geliştirmek, konuşma korkusunu üzerinden atmak veya belirli bir alanda uzmanlaşmak isteyenler bu paketi tercih edebilir. Cambly konuşarak İngilizce öğren 2 aylık abonelik yorumları ve ürün değerlendirmeleri incelenerek seçim yapılabilir, Trendyol’dan keyifli bir alışveriş süreci geçirebilirsiniz.