Çam Tohumculuk Nadir İthal Mor Domates Tohumu 5 Adet Tohum

28,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  28,99 TL
%10 indirim
8 x  26,09 TL
208,73 TL
%11 indirim
9 x  25,80 TL
232,21 TL
%12 indirim
10 x  25,51 TL
255,11 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
5 Al 4 Öde
300 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
30,90 TL
5 Al 4 Öde
300 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
169 TL'ye 10 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
49,99 TL

Ürün Bilgileri

Çam Tohumculuk Nadir İthal Mor Domates Tohumu 5 Adet Tohum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6025925120200000 Vergi Kimlik Numarası: 2280562380
    Bu ürün Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI Bazen mor domates olarak da adlandırılan mavi domates, yaban mersini, böğürtlen ve yaban mersini gibi pek çok meyvenin mavi ve mor renklerinden sorumlu bir pigment sınıfı olan yüksek seviyelerde antosiyaninler üretmek için yetiştirilen domateslerdir. Çimlenme oranı %99 dur. EKİM BİLGİSİ Her bir tohumu 1 pet bardağa çiçek toprağına 3 cm derine ekip ilk sulamayı yapınız. Günlük 1 saat kadar güneş alan bir yere bırakıp 5 gün ara ile püskürtme usulü sulama yapınız. Tohumlarınız çimlenip toprak üzerinde görmeye başladığınızda ise güneşli bir yere alınız ve 3 günde bir püskürtme usulü su vermeye devam ediniz. 10 cm kadar olduğunda ise bardaklardan toprakları ile çıkartarak taşımak istediğiniz yere taşıyarak dikebilirsiniz. Paket İçeriği 5 Adet Tohum

Ürün Özellikleri

  • Tip Sebze Tohumları
Geri Bildirim Ver

Çam Tohumculuk - İthal Nadir 5 Adet Mor Domates Tohumu

Çam Tohumculuk nadir ithal mor domates tohumu ile farklı görünüme sahip ürünler elde etmek mümkündür. Patlıcana benzeyen rengiyle alışılmışın dışında bir görünüm sunan mor domates bahçelere ve balkonlara egzotik bir hava katar. Normal domateslerle benzer şekilde tüketilebilir. Rengiyle yemeklere daha artizan bir görünüm kazandırır. Çam Tohumculuk nadir ithal mor domates tohumu:

  • Yüksek çimlenme oranına sahiptir. Bu sayede domates bitkisi kolaylıkla yetiştirilebilir.
  • Doğal bir üründür. İçerisinde yüksek oranda bulunan antosiyanin pigmenti oldukça faydalı bir bileşendir. Her besin gibi dengeli bir şekilde tüketilmesi sağlık açısından önemlidir.
  • 5’li paket şeklinde satışa sunulur. Bu sayede tek paketle 5 adet bitki yetiştirilebilir. Yetiştirilen bitkiden alınan tohum tekrar ekilebilir. Hem çoklu paketi hem de tekrar yetiştirilebilir olması sayesinde ekonomik bir ürün olarak öne çıkar.

Nadir İthal Mor Domates Tohumu Nedir?

Çam Tohumculuk - İthal Nadir 5 Adet Mor Domates Tohumu

Mor domates tohumu Çan Tohumculuk tarafından ithal edilen bir üründür. Mor domatesin rengi yaban mersini veya böğürtlene çok benzer. Bazen mavi domates olarak da adlandırılır. Mor domatesin rengi de yaban mersini ve böğürtlende olduğu antosiyanin pigmentinden gelir. Mor domates antosiyanin açısından son derece zengin bir bitkidir. Antosiyanin bitkinin güneş ışığına yüksek oranda dayanıklı olmasını sağlar. Ayrıca bitkiyi böceklerden ve onlardan kaynaklanan hastalıklardan da korur. Domatese mor rengini veren antosiyanin lezzete etki etmez. İç kısmı normal domateslere benzer şekilde kırmızı bir görünümdedir. Tohumdan yetiştirilen mor domates son derece lezzetlidir. Düşük oranda asidik bir lezzete sahiptir. Normal domatesler ile benzer şekilde tüketilebilir. Rengi ile salatalara ve sandviçlere görsel bir zenginlik katar.

Nadir İthal Mor Domates Tohumu Nasıl Yetiştirilir?

Çam Tohumculuk - İthal Nadir 5 Adet Mor Domates Tohumu

Mor domates tohumu %99’a varan çimlenme oranına sahiptir. Yüksek çimlenme oranıyla kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmaz. Ekimi de son derece basittir. Her bir tohum ayrı pet bardaklara ekilmelidir. Ekim işlemi sırasında pet bardak içindeki toprağa 3 santimetre derinliğinde bir oyuk hazırlanmalıdır. Tohumlar bu oyuklara nazikçe yerleştirilip üzerleri toprakla kapatılmalıdır. Ardından ilk sulama yapılmalıdır. Dikim işlemi tamamlandığında tohumların gömülü olduğu bardaklar günde 1 saat güneş alan bir konuma yerleştirilmelidir. 5 gün ara ile su püskürtülerek toprağın kuruması önlenmelidir. Tohumlar çimlenip toprak yüzeyine çıktığında güneşli bir alana konumlandırılarak 3 gün ara ile sulanmalıdır. Sulama işlemi yine püskürtme şeklinde yapılmalıdır. Filizler 10 santimetre boya ulaştığında istenilen alana bardak içindeki toprağı ile birlikte aktarılabilir. Ekim ve taşıma işlemi doğru şekilde yapıldığında mor domates kolayca yetiştirilebilir.

Nadir İthal Mor Domates Sağlıklı mıdır?

Çam Tohumculuk - İthal Nadir 5 Adet Mor Domates Tohumu

Çam Tohumculuk tarafından satışa sunulan mor domates tohumu doğal bir üründür. Tohumlarda hormon bulunmaz. Tohumların genetik yapısı ile oynanmaz. Bu sayede yetişen bitkiden tekrar tohum almak mümkündür. Çam Tohumculuk domates tohumu ile kullanıcılara sürekli ekim yapma imkânı sunar. Her defasında yeniden tohum satın alma ihtiyacını ortadan kaldırır. Çam Tohumculuk domates tohumları kullanılarak yetiştirilen ürünler güvenle tüketilebilir. Dengeli tüketildiğinde herhangi bir sağlık sorununa neden olmaz. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol geniş ürün yelpazesi ile kullanıcıların ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamasına destek olur. Ayrıca gerçek kullanıcı yorumlarına yer vererek alışveriş esnasında kolaylık sağlar. Çam Tohumculuk mor domates yorumlarını okuyarak daha önce ürünü satın alan kullanıcıların fikirlerine ve geri dönüşlerine ulaşabilirsiniz. Bu sayede gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişiniz sırasında indirimli fiyatlardan ve kampanyalardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı ekonomik bir şekilde temin edebilirsiniz.