Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

8,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  8,99 TL
%10 indirim
8 x  8,09 TL
64,73 TL
%11 indirim
9 x  8 TL
72,01 TL
%12 indirim
10 x  7,91 TL
79,11 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
300 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
14,50 TL
5 Al 4 Öde
169 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
14,99 TL
Kurumsal Fatura
16,99 TL

Ürün Bilgileri

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6025925120200000 Vergi Kimlik Numarası: 2280562380
    Bu ürün Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu

Bonsai ağacı tohumu bonzai ağacı yetiştirmek isteyenlerin ihtiyaç duyduğu tohumlar arasında yer alır. 5 adet tohum ile bu ağacı yetiştirebilmek mümkün olur. Farklı ve hoş görünümü ile iç mekanlarda bakılabilen bu bitki son dönemlerde oldukça dikkat çeken, tercih edilen bitkilerden biridir. Bakımının da oldukça kolay olması bodur mersin bonzai ağacının tercih edilme nedenleri arasında yer alır. Pek çok farklı çeşidi bulunabilen bu bitki, çeşitleri arasında tercih edilebilecek en hoş görünümlülerden bir tanesidir. Diğer bitkiler ile kıyaslandığı zaman farklı ve canlı rengi ile öne çıkar. İç mekan dekorasyonlarına uyumlu olan saksılara dikilmesi ve istenilen konuma yerleştirilerek bakılabilmesi mümkün olur. Konumlandırılması da bitkinin ihtiyaçlarını ve kullanım alanlarına göre değişkenlik gösterebilir. Bakımında dikkat edilmesi gereken de birkaç nokta bulunur.

  • Organik
  • Kolay Yetiştirme
  • Uyumlu

Farklı Görünümleri için Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu

Farklı Görünümleri için Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu organik tohumlar arasında yer alır. Üretiminde zararlı hiçbir madde kullanılmamıştır. Bu özellik de ağacın doğru şekilde yetiştirebilmesi için oldukça önemlidir. Katkısız tohumların bakımı ve yetiştirilmesi oldukça kolay olur. Canlı rengi ile tercih edilen Mersin bonzai ağacı klasik bir ağaç gövdesine sahiptir. Mor ve canlı renklerde de çiçekleri bulunur. Bodur ağaçların normal ağaçlardan boyut dışında bir farkı bulunmaz. Ancak ekimine ve bakımına mutlaka özen gösterilmelidir. Ürünün yani tohumların %99 oranında çimlenme garantisi bulunur. Bu da oldukça yüksek bir orandır. Ekim bilgilerinin doğru şekilde öğrenilmesi ve dikkat edilmesi gereken konulara da önem verilmesi gerekir. Ürün içeriğinde 5 adet tohum yer alır. Ekiminde bu tohumların hepsinin kullanılması gereklidir.

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu Ekim ve Bakım Süreci

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu Ekim ve Bakım Süreci

Bodur Mersin bonzai ağacı tohumu ekim işlemleri aslında basit olarak tanımlanabilir. Ekiminde dikkat edilmesi gereken konu tohumları belirli miktarlardaki topraklar içine ekilmesidir. Bunun yanı sıra ekim sürecinde yaklaşık 3 cm derinliğe tohumların ekilmesi de önerilir. Bu işlemden sonra tohumlar belirli miktarlarda sulanmalıdır. Daha sonra ise birkaç günde bir az miktarda suyun dağıtılarak tohumlara verilmesi gerekir. Bonsai ağacı tohumu ekimi sonrasında toprak nemine göre sulama sıklığının da ayarlanması gerekir. Yeterli miktarda güneş ışığına maruz kalmaları da oldukça önemli bir konudur. Bahsedilen tüm konulara dikkat edildiğinde ve belirli bir düzen oluşturulduğunda istenilen sonuçların elde edilmesi mümkün olur.

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu Fiyatları

Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu Fiyatları

Bitkilerin ekilmiş ve büyümüş boyutlarda satın alınabilmesi mümkündür. Ancak tohum ekimi ve bitkilerin büyütülmesi pek çok kişi için rahatlatıcı ve keyif verici bir aktivitedir. Tohumlarla ilgilenmek büyütmek hobiler arasında yer alır. Sizler de bu aktiviteden hoşlanıyorsanız ve farklı, hoş bir görünüme sahip bitki yetiştirmeyi düşünüyorsanız Trendyol'da yer alan Mersin bonzai ağacı tohumu satın alabilirsiniz. Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu indirimlerine göz atarak bu ürünü avantajlı fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Satın alma sürecinizde Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu satın al özelliği ile araştırmanızı yapabilirsiniz. Ürün seçenekleri arasında kararsız kaldıysanız Çam Tohumculuk Bodur Mersin Bonzai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu yorum ve değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.