Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml Kadın Parfüm 0088300162512

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml Kadın Parfüm 0088300162512

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROYAFASHİONGRUP Satıcı Ünvanı: ROYA GÜZELLİK SALONLARI VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0735136316700001 Vergi Kimlik Numarası: 7351363167
    Bu ürün ROYAFASHİONGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çekiciliği, cazibeyi ve tutkuyu harmanlayan euphoria, bildiğiniz Euphoria'nın gizemini orijinal kokunun daha narin parlak ve etkileyici yorumu ile sunuyor!
  • Tepe notasını, sulu yeşil akoru ve sicilya bergamotu oluşturur
  • Kalp notasını, manolya ve orkide oluşturur
  • Dip notasını, kremsi akor ve sandal ağacı oluşturur Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
  • %100 orijinaldir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml Kadın Parfüm 0088300162512

Parfümler, kadınların severek kullandığı kişisel bakım ürünleri arasında ilk sıralarda yer alır. Harika kokuları ile dikkat çeken bu ürünler, adeta bir aksesuar etkisi yaratır. Euphoria parfüm, kadınlar tarafından popüler olarak kullanılan kokulara sahiptir.

  • Spreyli kutusu sayesinde kolay sıkım
  • Euphoria Edp 100 ml kadın parfüm ile uzun süreli kullanım
  • Uyumlu koku özleri

Calvin Klein Euphoria Parfüm Kokusu

Calvin Klein Euphoria Parfüm Kokusu

Euphoria Edp Calvin Klein sıra dışı kokusunu oluşturmak için birçok farklı öz bir araya getirilir. Gizemli bir koku aroması sunan Euphoria Edp, günün her saatinde kullanıma uygun özellik gösterir. Formülünün çekici havası, akşam saatlerinde dışarı çıkarken kullanım için idealdir. Çiçeklerin ferah aroması ise gündelik kullanımda tercih edilmesini sağlar. Her ciltte farklı bir koku bileşimi ortaya çıkaran bu parfüm, tüm yaş gruplarındaki kadınlar tarafından sevilerek tercih edilir. Estetik parfüm kutusu, Euphoria Edp 100 ml içerisinde yer alan harika koku aromalarını yansıtır niteliktedir. Calvin Klein kalitesiyle sunulan bu parfümü, dekoratif bir parça olarak sergilemeye başlayabilirsiniz. Evden çıkarken birkaç kere sıkabileceğiniz eşsiz kokulu parfümün etkisini, gün boyu hissedebilirsiniz.

CK Euphoria Edp 100ml üst notalarında, sulu yeşil akoru ile sicilya bergamotu uyumu bulunur. Orta notalarda, orkidenin ferah kokusu ile manolya vardır. Calvin Klein Euphoria kadın alt notasını ise sandal ağacı ve kremsi akor oluşturur.

    Kalıcı Etkisi ile Calvin Klein Euphoria Kadın Parfümü

    Kalıcı Etkisi ile Calvin Klein Euphoria Kadın Parfümü

    Euphoria kadın parfüm seçeneğinin popüler olarak tercih edilmesinin iki temel nedeni bulunur. Birincisi, çok farklı koku özleri bir araya getirilerek oluşturulmuş harika aromasıdır. İkincisi ise kullanım sonrası uzun süre kalıcı etkisi gösteriyor olmasıdır. CK Euphoria kadın, temiz cilde veya kıyafetlere kolayca sıkılabilir. Cilt veya kıyafet üzerine sıkıldığında kokusu gün boyu hissedilir. Geride bıraktığı koku ne fazla ağır ne de fazla hafif özellik gösterir. Bu mükemmel denge, Calvin Klein Europhia 100 ml formüllerinin özenle hazırlanması sonucu elde edilir. Calvin Klein parfüm Euphoria kadın kokularının tam etkisini göstermesi için fazla sıkılmasına gerek yoktur. Özellikle vücudun nabız bölgelerine yapılan birkaç sıkma işlemi, kokunun tam olarak alınması için yeterli olacaktır. Ekstra bir parfüm etkisi oluşturmak isteyenler, kıyafetlerine de bir veya iki kere sıkabilir. Az bir parfüm miktarı ile kalıcı ve etkileyici kokuların elde edilmesi, Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml kadın parfüm ürünlerinin uzun süreli bir kullanım sağlar.

    Trendyol’da Euphoria Kadın Parfümü Fiyatları

    Trendyol’da Euphoria Kadın Parfümü Fiyatları

    Calvin Klein Euphoria kadın kullananlar hem cilt hem de kıyafetler üzerinde bıraktığı kokudan memnun kaldıklarını belirtir. Calvin Klein Euphoria Edp yorumları arasında ürünü günlük olarak kullananlar da sadece özel günlerde sıktığını belirtenler de yer alır. Calvin Klein’ın bu parfümünü kişisel tercihlerinize ve zevklerinize bağlı olarak değişen sıklıklarla kullanabilirsiniz. Trendyol’da uygun aralıklarla sunulan Calvin Klein Euphoria kadın fiyatlarına göz atabilirsiniz. İstediğiniz parfüme, indirim olanakları ile sahip olabilirsiniz. Kadınlar tarafından beğenilerek tercih edilen bu kokuyu sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Doğum günleri, yıldönümleri gibi özel günleri Calvin Klein’ın tutku ve gizem dolu kokusu ile kutlayabilirsiniz. Parfüm aroması, kullanım süreci, cilt üzerinde bıraktığı etki gibi merak ettiğiniz detaylara Calvin Klein Euphoria Edp 100 ml kadın parfüm yorumlarından ulaşabilirsiniz. Yorumlar arasında parfümü uzun süredir kullanan kadınların bireysel görüşleri ve kullanım deneyimleri yer alır. Aklınızdaki soru işaretlerinin cevaplarına parfümün değerlendirmesinde bulabilirsiniz. Hem aksesuar hem de kişisel bakım ürünü görevi üstlenen parfümlere uygun fiyat aralıkları ile sahip olabilirsiniz.