Calgon Çamaşır Makinesi 2500 Gr Kireç Önleyici Toz - 2 Adet

93,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calgon Çamaşır Makinesi 2500 Gr Kireç Önleyici Toz - 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKS İstanbul Satıcı Ünvanı: EKS ECOMMERCE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330233025200001 Vergi Kimlik Numarası: 3302330252
    Bu ürün EKS İstanbul tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Calgon Çamaşır Makinesi 2500 gr Kireç Önleyici Toz x 2 adet
Geri Bildirim Ver

Calgon Çamaşır Makinesi 2500 g 2 Adet Kireç Önleyici Toz

Kireçlenme, çamaşır makinelerinde sıklıkla karşılaşılan bir sorundur. Şebeke sularındaki kirecin zaman içinde çamaşır makinesinin rezistansında ve diğer kısımlarında birikmesi çeşitli arızalara yol açar. Kireçlenme yalnızca makinenizin yıkama performansı düşürmekle kalmaz, zamanla makinenizi çalışamaz hâle dahi getirebilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için Calgon çamaşır makinesi kireç önleyici toz 2 x 2500 gr ürününü kullanabilirsiniz. Ürün, kireçlenmeyi önlemesinin yanında makinenizin tamburunda, borularında ve filtresinde biriken kir ve tortuları da temizler. Böylece bunların sebep olduğu kötü kokuları da ortadan kaldırır. Calgon kireç önleyici kullanarak, makinenizin performansını arttırabilir ve kullanım ömrünü uzatabilirsiniz.

  • Kireci, kiri ve kokuyu önler.
  • Deterjan tasarrufu sağlar.
  • 2x2500 gr.

Calgon Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Nasıl Kullanılır?

Calgon Çamaşır Makinesi Kireç Önleyici Nasıl Kullanılır?

Kireç önleyici kullanırken öncelikle makinenizin boş olduğundan emin olmanız gerekir. Standart yıkama esnasında kireç önleyici kullanmamalı ve kireci temizlemek için makinenizi boş olarak çalıştırmalısınız. Calgon çamaşır makinesi 2500 gr kireç önleyici toz ürününü makinenizin deterjan haznesine dökmeniz gerekmektedir. Bir miktar tozu hazneye döktükten sonra makine çalıştırılabilir. Tozun miktarını ayarlarken öncelikle sudaki kireç seviyesi öğrenilmelidir. Bulunduğunuz ildeki şebeke suyunun kireç yoğunluğunu öğrenmek için Calgon çamaşır makinesi kireç önleyici 2 x 2500 gr paketinin arkasındaki haritaya bakabilirsiniz. Ürünü bu yoğunluğa göre ölçeklendirerek kullanmanız gerekmektedir. Kireç önleyici, makine çalıştıktan sonra devreye girerek en ulaşılmaz yerleri dahi kireçten arındırır. Makinenizin kireçlendiğini fark ettiğinizde gereken ölçüce kullanarak kireçlenmeyi önleyebilir, makinenizin performansını yükseltebilirsiniz. Calgon çamaşır makinesi 2500 gr kireç önleyici toz ürünü sayesinde çamaşırlarınızı güvenle yıkayabilirsiniz.

Calgon Çamaşır Makine Kireç Önleyici Her Makineye Uygun mu?

Calgon Çamaşır Makine Kireç Önleyici Her Makineye Uygun mu?

Her çamaşır makinesinin iç aksamının kalitesi, yapısı ve kireçlenme süresi farklıdır. Ancak hepsinde kireçlenme riski vardır ve bu durumu önleyici bir ürün kullanılması gerekir. Makinenizin markası ve modeli ne olursa olsun Calgon çamaşır makinesi 2500 gr kireç önleyici toz ürününü güvenle kullanabilirsiniz. Calgon kireç önleyici, bütün çamaşır makinesi modelleriyle uygun ve uyumlu bir üründür. Kireci tamamen temizleyerek makinenizin sağlığı için üst düzey yarar sağlar. Bu sayede çamaşırlarınız daha iyi yıkanır. Makinenin rezistansı kireçlendiği zaman, ısınma zorlaşacağı için daha çok enerji harcanır. Calgon kireç önleyici bu durumu önler ve makinenizin düşük enerji harcayarak yüksek performans göstermesini sağlar. Buna ek olarak deterjan kullanımını da azaltarak tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu yüzden birçok çamaşır makinesi üreticisi Calgon kireç önleyiciyi önerir.

Calgon Çamaşır Makine Kireç Önleyici Etkileri Nelerdir?

Türkiye’de şebeke sularının %83 oranında kireçli olduğu bilinen bir durumdur. Çamaşır yıkarken şebeke suyu kullanıldığı için kireçlenme problemiyle muhakkak karşılaşılır. Makinenizin kireçlenmesi ise çalışma performansının düşmesi, çamaşırlarınızın iyi temizlenememesi ve zarar görmesi anlamına gelir. Kireçlenme probleminin belirtilerine kıyafetlerdeki kirlerin yıkamaya rağmen çıkmaması ve makinenizin normalden daha fazla elektrik harcaması örnek verilebilir. Calgon çamaşır makinesi 2500 gr kireç önleyici toz, kireci çamaşır makinesinden temizler. Makinenin çalışması ile etkinleşen ürün, kirecin olduğu her noktaya ulaşarak etkili bir temizlik sağlar. Yalnızca mevcut kireç oluşumunu temizlemekle kalmaz, aynı zamanda suyun sertliğini yumuşatır ve yeni kireç oluşumunu da önler. Calgon kireç önleyiciyi kullanmaya başladıktan sonra makinenizin performansının iyileştiğini fark edebilirsiniz. Kireç, kir ve kokuya karşı etkili çözüm sağlayan bu ürünü kullananların görüşleri sayesinde ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Calgon çamaşır makinesi 2500 gr kireç önleyici toz yorumlarına değerlendirmeler kısmından ulaşabilirsiniz. Ürünü güvenilir alışverişin adresi Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.