Cadence Mermerleme Spreyi Beyaz 200ml

275 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Mermerleme Spreyi Beyaz 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayalgucum Satıcı Ünvanı: ALAATTİN ORÇUN GÜCÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4120159825
    Bu ürün Hayalgucum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MERMERLEME SPREYİ BEYAZ 200ML

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık (Ansilümen) Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Cadence 4048500494857 Beyaz Mermer Efekti Sprey

Cadence mermer efekti beyaz sprey yaratıcı hobileri olan bireylerin beğenisini kazanır. Bu ürün, uygulandığı yüzeyin görünümünü değiştirir. Eşyalarınızın mermerden imal edilmiş gibi görünmesini bu boya ile mümkün hâle getirebilirsiniz. Beyaz renkli olan bu ürün, yaşam alanlarınızı dekore etmenize imkân tanır. Bu ürün, özellikle sade ve modern bir tarzı benimsemiş olan kişilerin favorilerinin arasında yer alır. Sprey şişenin içinde bulunan ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Her yaştan yetişkin, Cadence mermer efekti beyaz spreyi tercih edebilir. Özel tasarımı ve dayanıklı yapısı ile öne çıkan şişe, ürünü uzun bir süre boyunca muhafaza etmenize imkân tanır. Uygulandığı yüzeye beyaz mermer görünümü kazandıran bu boyayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 200 ml
  • Kuruma Süresi: 15 - 20 dk
  • Renk: Beyaz

Cadence Sprey Mermer Efekti Beyaz Özellikleri Nelerdir?

Cadence Sprey Mermer Efekti Beyaz Özellikleri Nelerdir?

Cadence 4048500494857 mermer efekti beyaz sprey pratik bir kullanım imkânı sunar. Bu ürünü kullanarak hem sert hem de yumuşak yüzeylerin görünümünü değiştirmeniz mümkündür. Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için ilgili yüzeyin önceden boyanmış olması gerekir. Ürünü çalkalayarak kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Dikey ve yatay hareketler ile boyama işlemini gerçekleştirmeniz gerekir. Bu, benzersiz bir görünüm elde etmenize imkân tanır. Dilerseniz mermer görünümü kazandırdığınız yüzeyin üzerine vernik de uygulayabilirsiniz. Söz konusu madde, boyayı sabitler ve uzun ömürlü kullanım imkânı tanır. Bu ürünü; ahşap, kumaş ve beton gibi farklı materyalleri boyamak için tercih edebilirsiniz. Kısa süre içinde kuruyan sprey boya, beklentilerinizi fazlası ile karşılar. Siz de bu ürünü satın alarak yaratıcılığınızı gözler önüne serebilir, bulunduğunuz ortamı ufak dokunuşlarla dekore edebilirsiniz.

Mermer Efektli Beyaz Cadence Spreyin Dokusu Nasıldır?

Cadence mermer efekti sprey, özel dokusu ile kişilerin beğenisini kazanır. Bahsi geçen ürün, uygulama sırasında yüzeye tutunur. Bu hem kolay kullanım imkânı tanır hem de boyanın estetik bir biçimde uygulanmasını mümkün hâle getirir. Ürün, şişeden püskürtüldüğü esnada köpük benzeri bir form alır. Bu, boyanın temas ettiği yüzeylerin üzerinde mermer görünümünün oluşmasına yardımcı olur. Ürün kuruduktan sonra ilgili yüzeye sabitlenir. Bu aşamda boyanın köpüğü andıran formu değişmeye başlar. Bir süre sonra yüzey pürüzsüz hâle gelir ve mermer görünümü sağlanmış olur. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürün, rahatsız edici bir dokuya sahip değildir. Sürekli olarak kullandığınız eşyaları, Cadence mermer efekti beyaz sprey ile herhangi bir şüphe duymadan boyayabilirsiniz.

Cadence Sprey Mermer Efekti Beyaz Kalıcılığı Nasıldır?

Cadence mermer efekti beyaz sprey, kalıcı yapısı sayesinde adından sıkça söz ettirir. Ürünün kalıcılığını artırmak için yüzeyin üzerine iki kat uygulama yapmayı da tercih edebilirsiniz. Özellikle cam objelere mermer görünümü kazandırmak isterseniz bu noktayı göz önünde bulundurmanız gerekir. İlk katmanı nesnenin yüzeyine uyguladıktan sonra 12 saat beklemelisiniz. Daha sonra ise ikinci katı oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bu, cam objelerin benzersiz bir görünüme sahip olmasına imkân tanır. Ürünün tek katı, 15 dakika içinde kurur ve sabitlenir. Dilerseniz bu aşamadan sonra yüzeyin üzerine vernik de uygulayabilirsiniz. Bu, nesnenin yüzeyinin zararlı dış etkenlerden korunmasını sağlar. Bu ürün kullanılarak boyanmış olan bir yüzey, ortamın; ısı, nem ve ışık seviyelerinin değişmesinden olumsuz etkilenmez. Dilerseniz siz de Cadence mermer efekti beyaz sprey yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bir hayli kalıcı olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.