Cadence Su Bazlı Yaldız Akrilik Boya 120ml.118 Bronz

90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
Kurumsal Fatura
92,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Su Bazlı Yaldız Akrilik Boya 120ml.118 Bronz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Hobi Satıcı Ünvanı: ANKARA HOBİ AHŞAP BOYA VE SANATSAL ÜRÜNLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070063040500001 Vergi Kimlik Numarası: 0700630405
    Bu ürün Ankara Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence - Su Bazlı Yaldız Akrilik Boya Metalik dokulu, dekoratif amaçlı, kullanıma hazır, su bazlı yaldız boyadır.
  • Kuruduğunda ışıltılı metal görünümünü alır.
  • İnceltme yapılmaz.
  • Kullanılan tekniğe göre en az 2 kat uygulanması tavsiye olunur.
  • Hemen hemen her yüzeyde basit bir uygulama ile benzersiz ve şık bir ev yaratabilirsiniz.
  • Birbiriyle kanşabilen renk skalası mevcuttur.
  • Islak iken su ve sabun ile kolayca temizlenebilir.
  • Sabun ve su ile kolayca temizlenir. Sağlığa zararlı madde içermez.
  • CE & EN 71 normlarına uygundur.
  • Ahşap, mdf, tuval, alçı, kartonpiyer, reçine, mum, duvar, kumaş, deri, strafor, seramik porselen, polimer kil,suluboya kağıdı, metal gibi yüzeylerde kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Cadence 118 120 ml Bronz Yaldız Boya

Cadence 120 ml 118 bronz yaldız boya sanat ve hobi projeleri için tasarlanmıştır. Ürün pek çok farklı yüzeye uygulanabildiği için oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Boya uygulama sonrasında hızlı bir şekilde sabitlenir. Herhangi bir damlama ve sıçrama hâlinde kurumadan önce su ve sabun ile kolayca temizlenebilir. Bu sayede uygulama sırasında yaşanabilecek istenmeyen durumların önüne geçilir. Cadence 120 ml yaldız boya su bazlı yapıdadır. Kapalı alanlarda bile uygulama sırasında kötü koku oluşturmaz. Boya CE ve EN71 kuralları dikkate alınarak üretilmiştir.

  • Miktar: 120 ml
  • Renk: Bronz yaldız
  • Kod: 118

Cadence 118 Bronz Yaldız Boya 120 ml Yapısı Nasıldır?

Cadence 118 Bronz Yaldız Boya 120 Ml Yapısı Nasıldır?

Cadence 120 ml 118 bronz yaldız boya kolay bir uygulamaya sahiptir. Boya yaldızlı görünümüyle yüzeylerde hafif ışıltılı bir görüntü elde edilmesini sağlar. Cadence yaldızlı boya tüm alana uygulanabilmesinin yanı sıra eskitme işlemleri için lokal olarak da tercih edilebilir. Ürün oldukça geniş bir uygulama alanına sahiptir. Cadence boyayı ahşap, cam, metal, plastik, MDF, mermer, porselen ve kil başta olmak üzere çeşitli materyallerde kullanılabilir. Bu durum ürünün kullanım alanının genişlemesini sağlar. Kişiler tek bir Cadence boyadan evlerinin pek çok farklı alanında yararlanabilirler. Bu sayede dekorasyon açısından bütünlük elde etmek mümkündür. Ürünün uygulaması oldukça pratiktir. Boya özel yapısı sayesinde fırça ve rulo gibi farklı araçlar ile sürülebilir.

Cadence 118 Bronz Yaldız Boya 120 ml Kalıcılığı Nasıldır?

Cadence 120 ml 118 bronz yaldız boya oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürün özel yapısı sayesinde yüksek kalıcılık sağlar. Cadence başta kullanıma bağlı oluşabilecek darbeler olmak üzere pek çok olumsuz dış koşula karşı dirençlidir. Bu sayede ürün uzun ömürlü bir yapıya sahip olur. Cadence yaldız 118 bronz boya sabitlendikten sonra sıvı ve neme karşı da dirençlidir. Bu gibi durumlarda boyada herhangi bir soyulma durumu yaşamaz. Ancak kullanıcıların boyanın kalıcılığını arttırmak için tercih edebileceği çeşitli yöntemler de mevcuttur. Sonrasında yüzeyin üzerine vernik uygulamak bu yöntemler arasında yer alır. Vernik boyanın üzerinde koruyucu bir katman oluşturarak ürünü pek çok olumsuzluktan korur. Aynı zamanda boyanın üzerinde parlak bir katman oluşturarak eşyanın renginin daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Cadence 118 Bronz Yaldız Boya 120 ml Pigmentasyonu Nasıldır?

Cadence 120 ml 118 bronz yaldız boya yüksek pigmentasyonlu bir üründür. Boya oldukça canlı bir renge sahiptir. Bu sayede tek bir kat uygulandığında bile yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar. Böylece zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Ürünün örtücülüğü farklı yüzeyler üzerinde değişiklik gösterebilir. Örneğin, açık renk yüzeylerde boyanın rengi çok daha net görünürken bu durum koyu tonlarda azalabilir. Böyle durumlarda ürünün kapatıcılığını arttırmak için fazladan kat atabilirsiniz. Boyama işlemi 2 veya 3 kez tekrar edilebilir. İşlemi bu şekilde tekrarlamanın boyanın görüntüsüne olumsuz bir etkisi olmaz. Tekrarlayan uygulamalar sırasında kullanıcıların boyanın kuruma süresini göz önünde bulundurmaları oldukça önemlidir. Her kat işleminden sonra ürünün tamamen kurumasının elde edilecek sonucun niteliği açısından oldukça önemlidir. Dilerseniz boyanın pigmentasyonu ve kalitesiyle ilgili kullanıcı deneyimlerine ulaşmak için Trendyol'da yer alan Cadence 120 ml 118 bronz yaldız boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Cadence boyayı Trendyol'dan satın alabilirsiniz.