Bymeral Kapsül Model Kumpaslı İşçilik Erzurum Oltu Taşı Tesbih 811

5.500 TL

Ürün Bilgileri

Bymeral Kapsül Model Kumpaslı İşçilik Erzurum Oltu Taşı Tesbih 811

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bymeral Satıcı Ünvanı: TUBA MERAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6160557473
    Bu ürün Bymeral tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detay Açıklaması Her bir boncuk 8 x 12 mm boyutlarındadır, bu özel ebatlar kepsül kesim model olarak yapılmıştır. Uzunluk: Tesbihin toplam uzunluğu, imame dahil 24 cm'dir. İmame uzunluğu 4.90 cm ve kolay kırılmaları önlemek için imame içerisine metal boru yerleştirilmiştir. Püskül Uzunluğu: Tesbihin sonunda bulunan parça sistemdir, 9cm uzunluğundadır ve tasarımın bütünlüğü tamamlar. El İşçiliği: Her bir boncuk, uzman el işçiliği ile yapılmış ve işlenmiştir. Kullanım: Koleksiyon veya günlük kullanıma uygundur. Kutu İçeriği: özellikleri belirtilen tesbih özenle hazırlanıp gönderimi sağlanır. El işçiliğiyle şekillendirilen Erzurum Oltu Taşı Tesbihleri, bymeral.com'un özel koleksiyonunda sizi bekliyor. Her biri birer sanat eseri olan bu tesbihler, sadece bir tesbih değil, aynı zamanda incelikli bir zerafeti temsil ediyor. Oltu Taşı Tesbihler, enerjisiyle öne çıkıyor. sizi sakinleştirir ve pozitif enerjiyle doldurur, zerafetin ve ustalığın mükemmel bir birleşimini sunuyoruz. Her biri özel olarak hazırlanmış olan bu tesbihler, sanatının inceliklerini bir araya getiren unsurlardır. Siyahın en derin ve parlak tonunu vurgulayan tesbihler, Eğer siz de bu muhteşem el yapımı tesbihlerden birine sahip olmak isterseniz, bymeral.com doğru edres. Neden ByMeral.com ByMeral.com, Oltu Taşı tesbihlerinin benzersiz güzelliklerini sunar ve bu güzelliği, yüksek kalitede sunmak için el işçiliği ve profesyonellikle çalışır. Müşteri memnuniyeti ve ürün kalitesine önem verilmesi, size en iyi alışveriş deneyimi sunmayı taahhüt etmektedir. Oltu Taşı tesbihlerimizi Şimdi ByMeral.com Güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi Oltu Taşı
  • Materyal Oltu
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Ek Özelllik Çift Kaplı
Geri Bildirim Ver