by rk tasarım Sinemeskop Hareketli Müzik Kutusu Ve Klaket Albüm Hediye Seti

654,96 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
697,02 TL

Ürün Bilgileri

by rk tasarım Sinemeskop Hareketli Müzik Kutusu Ve Klaket Albüm Hediye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARYUM Satıcı Ünvanı: HALİDE TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8260573721
    Bu ürün TAŞARYUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgilinize ve sevdiklerinize doğum günü hediyeleri , sevgiliye hediyeler , arkadaşa hediyeler , çalışma masalarına yeni iş hediyeleri olarak armağan edebileceğiniz özel tasarım unutulmaz bir hediye. Ürün özellikleri: Gerçek sinameskop ile birebir tasarıma sahiptir. Nostaljik sinemaskop makinesini andıran tasarımıyla fark oluşturan bu müzik kutusu kurulup önünde bulunan vidayı kendinize doğru çektiğinizde beethoven - Für elise müziğiyle birlikte film şeritleri hareket ederek sizlere görsel bir şov suncak. Sevdikleriniz ve değer verdikleriniz için klasik olacak bu dekoratif hediye herkesi çok mutlu 21 cm*14 cm dir. Tarafınıza muhafazalı kutusunda gönderilmektedir. Albüm dış kapağı doğal ahşap malzemeden üretilmiştir , uv baskılıdır. Baskı kalitesi yüksek ve canlı renk tonlarına sahiptir. Baskı ön ve arka dış kapakta mevcuttur. Çizgisiz düz kraft kağıtlardan oluşur. Albüm enine doğru geniştir. Albüm yükseklik : 19 cm uzunluk : 25,5 cm ebatlarına sahiptir. Toplam 20 yaprak ( 40 sayfadan ) oluşur. ( albüm ortalama 80 kapasitelir. ) paket içerisinde larınızı köşelerinden tutturabileceğiniz rengarenk şekilli yapıştırmalar çıkar. Şekilli yapıştırmalarınızla ve size özel notlarınızla albümünüzü daha sevimli hale getirebilirsiniz. Paket içeriği
  • 1 adet baskılı albümü 100 adet renkli üçgen sticker 2 adet albüm halkası. Altındaki ahşap ayaklık dekor olarak kullanılmıştır. Gönderimi yapılmayacaktır.
Geri Bildirim Ver