Genel Markalar Happy Birthday Kar Küresi Ve Panda Masa Lambası Kupa 3’lü Doğum Günü Hediye Seti

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Happy Birthday Kar Küresi Ve Panda Masa Lambası Kupa 3’lü Doğum Günü Hediye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sevgilinize ve sevdiklerinize doğum günü hediyeleri , sevgiliye hediyeler , doğum günü hediyesi , doğum günü hediyesi olarak armağan edebileceğiniz özel tasarım bir hediye seti. Ürün Özellikleri
  • Panda masa lambası abs malzemeden üretilmektedir. Panda masa lambası ışık demiri dahil 18cm yüksekliğinde ve 7cm enindedir. Masa lambası on – off düğmesi ile aktif edilmektedir. Panda masa lambası 3 adet LR pil ile çalışmaktadır. Tarafınıza muhafazalı kutusunda gönderilmektedir. yüksek çözünürlüklü ve büyük olmalıdır. lar 8cm x 8cm ebalatındadır. ınız kart olarak hazırlanmaktadır. Ürün alt bölümü polyester malzemeden imal edilmiştir. Fanus bölümü kalın cam malzemeden imal edilmiştir. İki model stok durumuna bağlı görnderim sağlanılmaktadır. Gövde üzerinde 3D boyutlu desenler bulunmaktadır. Sallandığında simler uçuşmaktadır. Kar küresi 9cm x 6.5cm ebatlarındadır. Ürün tarafınıza özel korumalı kutusunda gönderilmektedir. altındaki ahşap ayaklık dekor olarak kullanılmıştır. Gönderimi yapılmayacaktır.
Geri Bildirim Ver