10
Bebek Battaniyesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

BUUDE Nohut Bebek Battaniye

189 TL
Beden: 90 X 100
90 X 100
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
199 TL189 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BUUDE Nohut Bebek Battaniye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİNİŞ BEBE Satıcı Ünvanı: AŞİYAN BEBE TEKSTİL AKSESUAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0092045075900012 Vergi Kimlik Numarası: 0920450759
    Bu ürün MİNİŞ BEBE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 pamuk olan ürünümüz çocuk sağlığına zarar vermez kansorajen madde içermez çift kat iç süprem dış nohut

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Mavi
  • Boyut/Ebat 90 x 100
  • Desen Düz
  • Ağırlık 0 - 0.99 Kg
  • Özellik Çift Taraflı

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Nohut Bebek Battaniye BD-0011

Bebek battaniyeleri geçmişten günümüze dek yoğun olarak tercih ediliyor. Kurallar gereği üründen fazla miktardan satın almanız söz konusu değildir. Profesyonel bir dizayna sahip olan Buude Nohut Bebek Battaniye-p-31742365 modelinden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünün doğrudan indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunulduğunun altını çizebiliriz. Bu nedenle kargo ücreti ödemeden Nohut Bebek Battaniye BD-0011 modelini güvenle satın alabilirsiniz. Güvenli ödeme uygulaması üzerinden ürün ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca nohut bebek battaniye geniş renk tonlarından üretilmiştir. Bu bağlamda bebeğinizin en sevdiği renk tonundan ürünü satın alabilirsiniz. Merak konusu olan Bebek Nohut battaniye fiyatları bugün beklentileriniz doğrultusunda sunulur. Herhangi bir kentimiz üzerinden ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. Bebek battaniyesi doğrudan bebekler için tasarlanmış küçük çaptaki battaniye modelleridir. Bu doğrultuda kız ve erkek bebek nohut battaniye bakabilirsiniz. Ürün doğrudan Avrupa Kalite Standartları üzerinden imal edilmiştir. Bu nedenle herhangi deforme olma durumu söz konusu değildir. Bebek battaniye modellerini güncel referanslar üzerinden bakabilirsiniz. Böylece risksiz olarak ürün satın alabilirsiniz.

  • Renk seçenekleri
  • Uyumlu
  • Kullanışlı

Nohut Bebek Battaniyesi İşlevi

Nohut Bebek Battaniyesi İşlevi

Profesyonel nohut bebek battaniye modelleri bakmanız önemlidir. Bu özel ürünleri satın almanız bebeğinizin daha kaliteli uyku geçirmesini sağlar. Bu kapsamda Nohut Bebek battaniyesi örgü BD-0011 modeli bebeğinizin daha sağlıklı büyümesine katkı sunar. Çünkü bu ürünler yumuşak ve kaliteli dokusuyla dikkat çeker. Profesyonel hekimler tarafından da bebek battaniyesi tavsiye edilir. Ürünü özellikle de kış mevsiminde kullanmanız tavsiye edilir. Ürün özelliklerine bakmadan önce nohut bebek battaniye yorumları inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında yapılan tüm yorumları takip edebilirsiniz. Bebek battaniyesi özellikleri oldukça fazladır. Bu ürünün özellikleri arasında kolayca deforme olmaması ve kaliteli olması ilk sırada yer alır. Bebek battaniyesi özellikleri arasında estetik ve şık olması da yer alır. Bu kapsamda bebeğiniz için en modern ürün satın almak istediğinizde bebek battaniyesi satın alabilirsiniz. Ürün hafif bir ağırlığa sahiptir. Bu kapsamda taşınması oldukça kolaydır.

Nohut Bebek Battaniyesi Kampanyaları

Nohut Bebek Battaniyesi Kampanyaları

Evinizin konforunda güncel tüm Nohut Bebek battaniye kampanyalarını inceleyebilirsiniz. Bu kapsamda Türkiye genelinden bu ürünü satan birçok firmaları kapsamlı olarak araştırabilirsiniz. Bebek battaniyelerinde indirimli fiyat kampanyaları daha çok profesyonel firmalarca düzenlenir. Bu gibi işletmeler kurumsaldır. Bu nedenle de daima müşteri memnuniyeti doğrultusunda hizmetler sunarlar. Bebek battaniyeleri kampanyaları üretici firmalar arasında farklı biçimde uygulanabilir. Birçok firmalar sadece fiyatlarda indirimler yapabiliyorken, bazı üretici firmalar da hem fiyatlar hem de ürün adetleri konusunda kampanyalar sunabiliyor. Bu nedenle üründe sizlere hitap eden en iyi üretici firmasını tercih etmelisiniz.

Nohut Bebek Battaniyesi Fiyatı

Nohut Bebek Battaniyesi Fiyatı

Bebek battaniyesi satın almak bugün daha basittir. Bugün ek ödemeler yapmadan bu ürünü hemen satın alabilirsiniz. Bebek battaniyesi satın alımlarınızda dikkat etmeniz gerekenler söz konusudur. Ürünü sektörde gördüğünüz her firmadan satın almamalısınız. Bunun yerine kalitesiyle sektörde rüştünü kanıtlamış olan firmadan bebek battaniyesi satın almanız tavsiye edilir. Bu ürünler her yaştan bebeklere uygundur. Bunun haricinde yaz ayları için farklı modeller ve kış ayları için de en uygun bebek battaniyesi modelleri mevcuttur. Bebek battaniyesi hakkında merak ettiğiniz diğer detayları ürün üreticisinden öğrenebilirsiniz. Bebek battaniyesi satın alanların tavsiyelerini de inceleyebilirsiniz. Ürünü satın almanız bebeğinizin daha pozitif bir dönem geçirmesini sağlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın alarak bebek battaniyesini ister evinizden ister farklı ortamdan kullanabilirsiniz.