1
Ekonomi İş Dünyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Butik Yayıncılık Küçük Işler Büyük Özgürlükler / Mert Başaran

172,04 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
400 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
236,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Butik Yayıncılık Küçük Işler Büyük Özgürlükler / Mert Başaran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Butik Yayıncılık Satıcı Ünvanı: BUTİK YAYINCILIK VE KİŞİSEL GELİŞİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191057950900001 Vergi Kimlik Numarası: 1910579509
    Bu ürün Butik Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Para kazanma derdiniz olmasaydı nasıl bir hayatınız olurdu? 2. Para kazanmanın unutturulmuş sırrı! 3. Finansal özgürlüğünüzü ilan etmek ister misiniz? Eski Roma’da köleler çalışarak özgürlüklerini satın alabiliyorlardı. Siz de kazandığınız mevcut parayla özgürlüğünüzü satın almak istemez misiniz? Finansal özgürlüğünüzü ilan etmek, kendinizi dilediğiniz yaşta emekli etmek istemez misiniz? Ekonomik açıdan türbülanslı günlerden geçiyoruz. Parayla ilişkimiz hiç olmadığı kadar önem kazanmış durumda. Peki ama bu ilişkiyi doğru kurabildik mi? Ne için çalışıyoruz? Paramızı neye harcıyoruz, hiç düşündünüz mü? Veya kendimize şunu soralım: Para kazanmak gibi bir derdimiz olmasa kim olurduk? Nasıl bir hayatımız olurdu? Mert Başaran Küçük İşler Büyük Özgürlükler’de en basit, en sahici, en içimizden dille bize “para”nın aslında ne olduğunu anlatıyor. Her birimizi modern zaman kölesi haline getiren sistemin foyasını ortaya çıkarıyor. Daha güzeli ise bu sistemden çıkış pasaportunu, finansal özgürlüğü kavuşma vizesini avucumuza bırakıyor. Şöyle anlatıyor kitabını Mert Başaran: “Para nasıl büyür, nasıl elinizden uçup gider, hayatım bunun sırrını anlamaya çalışmakla geçti. Ben bir ekonomist değilim ama büyük varlık sahibi, kimileri ülkemizin en zenginleri listesinde yer alan yüze yakın kişiyle yakın temasım oldu. Onların parayı nasıl yönettiklerini, nasıl büyütüp nasıl kullandıklarını çok yakından gözlemledim. Parayı büyütmenin, zengin olmanı sırrını biliyorlardı. Roket mühendisliği değildi ama bize unutturulmuş bir sırdı bu! Tam da sistemin istediği gibi ihtiyacımız olmayan şeyleri satın aldığımızda para uçup gidiyordu. Bugünden beş yıl, on yıl sonraki halimize borçlanmış oluyorduk. Tasarruf edip doğru yatırım yaptığımızda ise katlanıyor, kendi kendine adeta yavruluyordu. Siz de bu kitabı okuyarak bu sırrın detaylarını öğreneceksiniz. Vaadim şu: Mevcut kazancınızla, evet mevcut kazancınızla on beş yıl sonra kendi kendinizi emekli etmenizi sağlayacağım. Sistemden çıkış pasaportunuzu alacak, finansal özgürlüğe kavuşacaksınız. Ben yaptıysam siz de yapabilirsiniz!” Okuyun, yazara teşekkür etmek isteyeceksiniz…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mert Başaran
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Butik Yayıncılık 9786258471175 Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran’ın kaleme aldığı bir eserdir. Kitap, para kazanmakla ilgili yapabileceklerinizi ve bu konuda izlemeniz gereken yolu çizerek size rehberlik eder. İhtiyaçlarınızı karşılamak ve hayatınızı gönlünüzce yaşamak için para önemli bir araçtır. Mevcut durumunuzda finansal açıdan bağlı olmanız sebebiyle özgür bir hayat süremeyebilirsiniz. Bu kaynağı okuduğunuzda yapmanız gerekenler hakkında fikir sahibi olarak yeni bir adım atma şansınız olur. Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran, size ilham verecek ipuçlarıyla önderlik eder. Ülkenin en zengin insanlarıyla çalışarak para biriktirme konusunda bilgi kazanan yazar, paylaşımları ile zihninizi aydınlatır. Zamanımızda unutulan bilgileri yeniden hatırlamamıza destek olur. Bu fikir verici değerli kitabı hem kendiniz hem de sevdikleriniz için alabilirsiniz.

  • Basım Dili: Türkçe
  • Basım Yılı: 2022
  • Yazar: Mert Başaran

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Kitabının Konusu

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Kitabının Konusu Nedir?

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler kitabının konusu, parayı büyütmenin ve elinizde tutmanın yollarını bulmak gibi ana başlıklardan oluşur. Para kazanma derdiniz olmasaydı hayatınız nasıl olurdu? Para kazanmanın unutulmuş sırrı ve finansal açıdan bağımsız olabilmek mümkün mü? sorularının yanıtlarını içerir. Aynı zamanda paranın önemli olmadığı bir dünyada kişiliğiniz ve yaşamınız hâlâ aynı olabilir miydi? Doğru tasarruflarla kazançlarınızı büyütmenin yolları ve finansal birikiminizi 10-15 yıl sonra emekli olabileceğiniz koşullara getirmenizi sağlayan yöntemler hakkında bilgi verir. Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran, yalın anlatımıyla okuyucuların fikir sahibi olmasını ve bir an önce harekete geçmesini sağlar. Bu kaynak sayesinde paranın kontrolünü elinize almayı başarabilirsiniz. Tasarruflarınızı yönlendirmeniz gereken yolları zenginlerin yöntemleriyle siz de deneyebilirsiniz.

Küçük İşler Büyük Özgürlükler Kitabı Kimlere Göredir?

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran’ı sosyal medyadan takip eden okurların ilgisini çeker. Maddi özgürlüklerini ellerine alıp, daha iyi yaşam koşullarına sahip olmak isteyenler için değerli bir kaynaktır. Parayı elde etmek ve tutmak için neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verir. Aynı zamanda sistemin dayatmalarına uymadan kendi iradenizle hareket edip para biriktirmenizi sağlayacak ipuçları içerir. Bu konuda rehber arayışında olan kişilerin beklentilerini karşılar. Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler, modern zamanın kölesi olarak yaşamaktan bıkmış olanların aydınlanmasını sağlar. Hayatına yeni bir yol çizmek isteyen ve değişime açık olan kişiler için uygundur. Yetişkinlerin para konusunda kafalarına takılan tüm sorulara yanıt veren bilgilerden oluşur. Bu kitabı okuyarak elde etmek istediklerinize nasıl ulaşabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Kitabının Yazarı

Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler kitabının yazarı Mert Başaran 1978 İstanbul doğumludur. Ortaokulu ve liseyi İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji’nde burslu olarak okudu. Sonrasında İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdi ve DHL, Kuhne+Nagel, Arkas ve Türk Telekom gibi firmalarda satış müdürlüğü yaptı. 15 yıl boyunca arsa ve tarla konusunda yatırımcı olarak iş yaparken bu alanda çalışmanın kendini mutlu ettiğini fark etti. Kurumsal hayatı 2016 yılında bırakıp Remax’da yatırım danışmanlığı yapmaya başladı. Hayatı boyunca edindiği bilgileri Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran adıyla kitaplaştırdı. Bu kaynakla herkesin mevcut finansal gücünü değerlendirerek daha bağımsız ve maddi açıdan avantajlı bir konuma gelmesine yardım etmeyi amaçlıyor. Butik Yayıncılık Küçük İşler Büyük Özgürlükler Mert Başaran yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların kişisel deneyimlerinden oluşan bilgilerden faydalanma şansınız olur. Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından cazip fiyatlarla beğendiğiniz ürünü satın alabilirsiniz.