Bushman Askeri Navigasyon Jeoloji Pusula

430 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bushman Askeri Navigasyon Jeoloji Pusula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DürbünDünyası Satıcı Ünvanı: DÜRBÜN DÜNYASI OPTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322105205600001 Vergi Kimlik Numarası: 3221052056
    Bu ürün DürbünDünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kamp aktivitelerinizde, balık ve kara avlarınızda, diğer doğa sporlarında kullanabileceğiniz asker tip profesyonel pusula. Hassas pusula gövdesi sayesinde rakım ayırt etmeksizin her zaman doğru yönü tayin etmenize yardımcı olacaktır. Profesyonel pusula sayesinde harita üzerinden nişan alabilir, mesafe ve yön tayini yapabilirsiniz. Yüzen fosforlu kadran. Ayarlanabilir fosforlu hareketli hat. Başparmakla kolay kavranan ve büyüteçli gösterge . İnce görüş çizgisi. Haritada veya arazide konumları bulmak için ideal. Mercekli Pusula Kullanım Talimatı Harita üzerinde belirli bir yeri veya detayı gözlemlemek için pusula telinin kullanımı
  • 1- Pusula kadranın önünden mercek ile manyetik yönü okuyunuz. 2- Bir deniz fenerini izlediğinizi ve onun 40derece açıda konumlu olduğunu varsayarsanız. 3- Pusulayı, haritaya deniz feneri pusulada ki telli hat üzerinde ve NS ibresi haritada ki manyetik kuzey çizgisine paralel olacak şekilde yerleştirin. 4- Konumunuz noktalı çizgi üzerindedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver