BUON ODORE CAM GOLD BEYAZ 14 GÜL ODA KOKUSU

6.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BUON ODORE CAM GOLD BEYAZ 14 GÜL ODA KOKUSU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTZEN DESIGN Satıcı Ünvanı: ARTZEN DESIGN MİMARLIK MÜŞAVİRLİK İTHALAT İHRACAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086100716600001 Vergi Kimlik Numarası: 0861007166
    Bu ürün ARTZEN DESIGN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel bir ustalıkla yapılmış el yapımı güllerin her yaprağına canlı bir dokunuş ve görünüm vermek için özel bir kaplama kullanılmıştır .Gül yaprakları güzel koku ile aşılanmıştır.Markamıza ait rozetli vazo ve kutumuzda iki adet 10 ml parfümü ile birlikte beğeninize sunulmakta.Hem görüntüsü hem kokusuyla mekanlarınızın havasını değiştirecek muhteşem bir aksesuar aynı zamanda asla unutulmayacak bir hediye bizden söylemesi ... Uzun yıllar sağlıkla kullanmanız dileğiyle Önemli Not Tıpkı gerçek çiçekler gibi, taç yapraklarımız da zamanla solabilir veya sararabilir. Yapraklardaki tozları temizlemek ve aranjmanın kumaşını nemli tutmak için çiçek aranjmanınızı zaman zaman durulamanızı öneririz. Yaprakların kurumasını en aza indirmek için yapraklara düzenli olarak su püskürtülmesi de önerilir. Yaprakların kumaşını lekelemedikleri test edildiğinden yalnızca. Buon Odore parfüm spreylerini kullanın. Direk güneş ışığından uzak tutunuz. Kokularımız 1- Felicita: Gökkuşağı, erik çiçeği alt notaları ve rengarenk çiçeklerden oluşur ve eşsiz bir dokunuşla kokuyu tamamlar. 2- Rosa: Eşsiz güllerden elde edilen ve ilk kokladığınızda sizi büyüleyecek . 3- Floral: Altın nergis, hanımeli ve portakal çiçeği notalarıyla çiçekler arasında kaybolun. 4- Powder: Bu koku çevreye pudra aromasıyla bir öz yayar. 5- Oriental: Duyguları uyandırırken aynı zamanda ruhu ısıtan sandal ağacı ve kehribar notalar

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Gül
  • Türü Çubuklu Oda Kokusu
Geri Bildirim Ver