Bundanımda Olsun El Örgüsü 2'li Damat Banyo Lifi Yüz Lifi (ÇEYİZLİK)

Ürün Bilgileri

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2'li Damat Banyo Lifi Yüz Lifi (ÇEYİZLİK)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Geçmişten geleceğe yaşayan kültür mirasımız çeyiziniz için muhteşem bir banyo lifidir. Dilerseniz sevdikleriniz için muhteşem bir hediye. % 100 el emeği göz nuru el örgüsü banyo lifi. Canlı renkleri ve desenleri banyo yapmayı daha da keyifli hale getirecek. Cildinizi tahriş etmez . Mükemmel ovalama yapması sayesinde cildinizde sabun kalıntısı bırakmaz. Masaj etkisiyle cildinizin genç kalmasını sağlar.
  • 25*25 - 47*18 ebatlarındadır. 3 basmalıdır. Yıldız Tekniğidir. Damat ve Uzun modelindedir. 2'li set halinde gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2'li Damat Banyo Lifi Çeyizlik

Lif, deride oluşan çeşitli pürüz ve kirleri kısa sürede giderilmesine kaynaklık eden bakım eşyalarından biridir. Siz de çeşitli cilt problemleri ile karşı karşıya iseniz ya da cildinizi derinlemesine temizlemeyi amaçlıyorsanız Bundanımda Olsun el örgüsü 2'li damat banyo lifi çeyizlik seçeneğini güven içinde tercih edebilirsiniz. Ürün, tasarım özellikleri sayesinde kir ve tozun vücuttan rahat bir şekilde arındırılmasına katkı sağlar. Örgü banyo lifi 2 adetin yer aldığı set olarak müşterilere ulaştırılır. Bu özelliği sayesinde aile boyu kullanılır. Aynı zamanda özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacının karşılanmasına kaynaklık eder. Siz de etkileyici ve dikkat çeken tasarım sayesinde çeyizlik eşyaları arasında kendine yer bulan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • 2 adet banyo lifi
  • Etkileyici ve dikkat çeken tasarım
  • İşlevsel ve kullanışlı yapı

Dikkat Çeken Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi

Dikkat Çeken Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi

Bundanımda Olsun el örgüsü banyo lifi oldukça etkileyici ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Ürün içerisinde yer alan seçeneklerden biri, gömlek görüntüsüne sahiptir. Beyaz renk üzerine eklenen siyah kravat işlemesi ürünün farklı ve özgün bir görüntü sergilemesine olanak tanır. Bir elin rahat şekilde içine sığacağı ürün, keskin köşeleri ve yaka detayı ile gömlek görüntüsünü başarılı biçimde yansıtır. Seti oluşturan diğer bir banyo lifi ise siyah örme kumaş üzerinde yer alan beyaz papyon motiflerinin işlenmesi sonucunda tasarlanır. Birbiriyle uyumlu olan renkleri ve özgün işlemesi sonucunda ürün, öne çıkmayı başarır. El örgüsü banyo lifi tasarım açısından sunduğu başarı sonucunda çeyizlik eşyalar arasında kendine yer bulur. Siz de bu kaliteli yapıdaki ürünü damat bohçanız için güvenle tercih edebilirsiniz.

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi Yorumları

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi Yorumları

Bundanımda Olsun el örgüsü 2'li damat banyo lifi çeyizlik yorumları genellikle olumlu yöndedir. Tasarım özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin çeyizi arasında yer verdiği ürün, aynı zamanda oldukça işlevseldir. Günlük hayatın getirdiği kir ve tozun derinlemesine temizlenmesine kaynaklık eder. Yumuşak dokusu sayesinde cilde herhangi bir zararı bulunmaz. Aynı zamanda ürün, düzenli kullanım sağlandığında pürüzsüz ve parlak bir tene kavuşma imkanı tanır. Çeşitli cilt kusurlarının kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Batık ve çilek görüntünün tedavi edilmesinde büyük katkı payına sahiptir. Kan akışının hızlanmasına kaynaklık ederek insan vücudunun sağlıklı bir yapı kazanmasına katkı sağlayabilir. Bundanımda Olsun el örgüsü 2'li damat banyo lifi çeyizlik kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de pürüzsüz ve parlak bir tene sahip olmak istiyorsanız cildi derinlemesine temizleyen bu ürünü temin edebilirsiniz.

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi Fiyatı

Bundanımda Olsun El Örgüsü 2’li Banyo Lifi Fiyatı

Banyo lifi kadın veya erkek fark etmeksizin çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği modellerden biri olmayı başarır. Değişik istek ve ihtiyaca sahip olan pek çok müşterinin gereksinimlerinin cevaplandıracak özellikleri bulunur. Aynı zamanda ürün, zarif ve etkileyici görüntüsü sonucunda çok sayıda genç kızın çeyiz eşyalarından biri halindedir. Yumuşak dokusu olan ürün; duş jeli ya da sabun gibi değişik bakım ürünleri ile de rahat biçimde kullanılır. Banyo lifi, dokusu sayesinde kullanılan bakım ürününün kısa sürede köpürmesine olanak tanır. Bu özelliği sonucunda banyoların eğlenceli ve keyifli bir şekilde geçmesine yardımcı olur. Bundanımda Olsun el örgüsü 2'li damat banyo lifi çeyizlik fiyatı oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Siz de banyoların eğlenceli ve keyifli bir hal kazanmasına katkıda bulunan ürünü Trendyol aracılığı satın alabilirsiniz.