Genel Markalar Hayvan Figürleri Mandala Çocuklar Için Boyama Kitabı Bulut Eğitim Yayınları

54,25 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hayvan Figürleri Mandala Çocuklar Için Boyama Kitabı Bulut Eğitim Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapistiyoruz Satıcı Ünvanı: FARUK KARSLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0680300691
    Bu ürün Kitapistiyoruz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayvan figürleri mandala çocuklar için boyama kitabı yayinevi: Bulut yayınları yazar: Kolektif boyut: 20.00x20.00 cm kagit: 1.Hamur kagit kapak: Ciltsiz kapak kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
Geri Bildirim Ver

Bulut Yayınları Hayvan Figürleri Mandala Çocuklar Için Boyama Kitabı

Pek çok yetişkin ve çocuklar için resim yapmanın özel bir yeri vardır. Sanatsal faaliyetleri yakından takip edenler ve çocukları için her türlü boyama etkinliğine katılmayı arzulayan ebeveynler için mandala hayvan figürleri sayesinde keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirler. Çek kopar avantajının bulunduğu boyama kitabında farklı renkleri kullanarak oluşturulan hayvanların yapraklarını kopararak çerçeveleyebilirsiniz. Çocukların anılarına bir yenisini eklemeyi hedefliyorsanız çerçevelediğiniz resmi kendi odasının duvarına ya da koridor gibi ortak alanlara asabilirsiniz. Arka sayfası boş bırakılan mandala boyama hayvan figürleri boyama kitabı birçok boya çeşidinin kullanılabilmesine imkan tanır. Keçeli ve sulu boyalarla yapacağınız işlemlerde arka sayfanın boş kalması resimlerin temiz kalmasını sağlar. Zihinsel gelişimlere katkıda bulunan boyama kitabı, çocukların renk tasarımı yapabilmesine imkan tanır.

  • Dikkatleri toparlayıcı etki
  • Ayrıntılı boyama teknikleri
  • Eğitici etkinlik

Hayvan Figürleri Mandala Öğretici Boyama Kitabı

Hayvan Figürleri Mandala Öğretici Boyama Kitabı

Çocukların tatil dönemlerinde evlerde olduğu zaman dilimlerinde aktivite olarak rahatlıkla yapabilecekleri Bulut Yayınları Hayvan Figürleri Mandala çocuklar için boyama kitabı detayları belirtmeleri bakımından çocukların dikkatlerini toplamalarına ve çizgilerle beraber eğlenmelerine yardımcı olur. Çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı kitap içerisinde çocukların hayvanları yakından tanımasına imkan tanıyan bir çizim sistemi olduğu gibi boyama tekniklerini de öğrenebilecekleri birçok farklı çizim vardır. Yetişkinleri de kendisine hayran bırakan ve çoğu zaman çocuklardan bile istekli olan ebeveynler hayvan figürlü mandala sayesinde çocuklarla beraber aktiviteler yapabilir, eğlenceli anların tadını çıkarabilirler. Hayvanlar dünyası çocukların her dönemde ilgisini çeker. Kitap içerisinde farklı çözüm teknikleri kullanılarak ortaya çıkarılan hayvanlar, her yaş grubundaki çocukların, üzerinde rahatlıkla boyama yapabilmesini sağlaması bakımından pek çok avantajı beraberinde getirir. Bu sayede çocuklar hayvanları kısa sürede öğrenebilir.

Bulut Yayınları Boyama Kitabı İçeriği ve Yorumları

Bulut Yayınları Boyama Kitabı İçeriği ve Yorumları

Okul çağındaki ve bu dönemden önceki yaş grubuna dahil olan tüm çocukların ilgisini çeken Bulut Yayınları Hayvan Figürleri Mandala Çocuklar için boyama kitabı yorum olarak incelendiğinde pek çok olumlu ifadeleri sizlerin karşısına çıkarır. Ebeveynlerin çocuklarla beraber aktivite yapabilmesini kolaylaştıran ve bu anların aynı zamandan eğitici süreçlere dönüşmesini sağlayan etkili bir kitaptır. Hayvan figürleri dikkat çekici çizimlerle oluşturulduğunda çocuklar, kolay bir şekilde öğrenirler ve akılda kalıcılık oranları artar. İnce detaylar çocukların kas gelişimlerine katkı sağlarken aynı zamanda görsel hafızalarını geliştirir. İnce motor becerileri gelişen çocuklar okul dönemlerinde kalem tutmayı kolay bir şekilde öğrenerek yazma süreçlerini rahatlıkla atlatabilirler. 20×20 cm en ve boy oranı olan ürün görsel bakımdan da şık bir tasarıma sahiptir. Siz de 9786057930224 ürün kodu üzerinden siparişinizi rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

Mandala Çocuklar İçin Boyama Kitabı Uygun Fiyatlarla

Mandala Çocuklar İçin Boyama Kitabı Uygun Fiyatlarla

Öğretici etkinliklerle çocuklara çizim tekniklerini öğretirken görsel hafızalarıyla renklendirme yöntemlerini öğreten hayvan figürleri mandala serisi resim yapmayı seven tüm çocuklar için uygundur. Aynı zamanda çocukların farklı aktivitelerle zaman geçirmesini istiyorsanız, yine bu üründen destek alabilir eğlenirken öğrenmelerini sağlayabilirsiniz. İlgi çekici bir kitap olan Mandala serisi, hayvan figürlerinin farklı çizim teknikleri kullanılarak ortaya çıkarılması bakımından her çocuğun dikkatini çekebilecek özelliğe sahiptir. Dikkat dağınıklığı olan çocukların tedavilerine destek olarak kullanabilecekleri boyama kitabı, uzun süre dikkatlerini aynı noktaya toplamalarına yardımcı olur. Tüm detaylarının verilerek oluşturulduğu hayvanları boyama esnasında hayal güçlerini geliştirebilirler. Bulut Yayınları Hayvan Figürleri Mandala Çocuklar İçin Boyama Kitabı fiyat bakımından da her bütçeye uygundur. Siz de Trendyol üzerinden indirimli fiyatlarla bu boyama kitabını inceleyerek satın alabilirsiniz.