Buderus Logomax Plus Gb122i 24 Kw (20.640kcal/h) - Baca Seti Dahildir.

37.000 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Buderus Logomax Plus Gb122i 24 Kw (20.640kcal/h) - Baca Seti Dahildir.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: keleşler ısı merkezi Satıcı Ünvanı: NACİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5430176558
    Bu ürün keleşler ısı merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek verimli,güvenilir ve kompakt.Logamax plus GB122i’nin 1:10 olan geniş modülasyon aralığı,sınıfının en yüksek standartlarını belirler. Bu geniş modülasyonaralığı, kombinizin mevcut ısıtma talebinizi karşılayacak şekildekendini uyarlamasını, bu sayede daha verimli çalışmasını sağlar.Logamax plus GB122i, 30 kW’a kadar sıcak kullanım suyuçıkışına sahiptir. Bu da her zaman yeterli sıcak suyun olacağıanlamına gelir.Montaj esnekliği.Logamax plus GB122i, iyi düşünülmüş iç ve dış tasarımkonseptine sahiptir. Kurulumu kadar servis işlemleri de kolaydır.Maksimum baca mesafelerinin yüksek olması da kurulumdaesneklik sağlar. Çıkarılabilir yan paneller, bakım için kolay erişimsağlar.Zarif ve pratik.Gelişmiş, kompakt ve sağlam tasarımı ile Logamax plus GB122i,bulunduğu ortama şık bir şekilde uyum sağlar. Logamax plusGB122i yalnızca 300 mm derinliğe ve 710 mm yüksekliğe sahiptir.Bu sayede en dar alanlara bile sığar.36 kilogramdan daha hafif olan cihazın dahili bileşenlerine,ön kısımdan erişim sağlanabilir. Bu da bakım sırasında zamankazandırır, maliyetleri düşürür.Pratik ve verimli işletim.Logamax plus GB122i, net ve arkadan aydınlatmalı LCDekrana sahiptir. Dış havaya bağlı çalışabilen uyumlu Buderusmodülasyonlu oda kumandaları ile birlikte kullanıldığında,sistem mahal ısıtma verimlilik sınıfı A+'a yükselir.Buderus’un üstün yoğuşma teknolojisi.Buderus Yoğuşmalı Kombilerde korozyona dayanıklı özelalüminyum - silisyum alaşımlı döküm eşanjörü kullanılır.Bu sayede, baca gazı sıcaklıkları düşer ve baca gazı hacmiazalır. Aynı zamanda su buharı da yoğuşarak, baca gazındakienerjinin dışarı atılmamasını sağlar. Logamax plus GB122i’nin sağladığı avantajlar: ? 1:10 geniş modülasyon aralığı sayesinde verimli çalışma ? En dar alanlara bile sığmasını sağlayan kompakt tasarım ? 24 kW'la çalışırken sadece 44 dB(A)'ya kadar çıkan düşükses çıkışı (ErP Direktifi'ne göre ses gücü seviyesi) ? EMS arayüzü sayesinde yenilikçi sistemlerle uyum ? 30 kW sıcak kullanım suyu kapasitesi ile her zaman yeterlisıcak kullanım suyu ? Kolay kurulum ? Geliştirilmiş LCD ekranlı, zarif ve fonksiyonel tasarımTeknik özellikler Birim GB122i-24 KDMevsimsel mahal ısıtma enerji verimliliği sınıfıAMevsimsel mahal ısıtma enerji verimliliği(ErP Direktifi'ne göre)% 94Maksimum nominal ısıtma kapasitesi 80/60°C kW 24Minimum nominal ısıtma kapasitesi 80/60°C kW3Modülasyon aralığı 1:10Sıcak kullanım suyu için maksimum nominal ısıl yük kW 30Maksimum sıcak kullanım suyu debisi l/dak 14Enerji tüketimi (Standby-bekleme durumunda)W 2,5Ses gücü seviyesi dB(A) 44Mahal ısıtma sıcaklık ayar aralığı °C 30-82NOx sınıfı6Ölçüler (Yükseklik x En x Derinlik) mm 710 x 400 x 300Ağırlık kg 36Maksimum baca mesafeleriEş merkezli yatay60/100980/125 23Eş merkezli dikey60/100 1480/125 23

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver