Bubu Bu-bu Eva Küp Baskı Modeli 00025 Asorti Tekli (1 ADET) E.b

49 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  49 TL
%5 indirim
2 x  46,55 TL
93,10 TL
%6 indirim
3 x  46,06 TL
138,18 TL
%7 indirim
4 x  45,57 TL
182,28 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
48,78 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bubu Bu-bu Eva Küp Baskı Modeli 00025 Asorti Tekli (1 ADET) E.b

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ofigram Satıcı Ünvanı: ASLI AGİNLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080480716
    Bu ürün Ofigram tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu-Bu Eva Küp Baskı Modeli Bubu00025 Asorti Tekli (1 Adet)

Ürün Özellikleri

  • Türü El İşi Kağıtları
Geri Bildirim Ver

Bubu KBRAF-1501.01760 Bu-bu 1 Adet Eva 00025 Asorti Tekli Küp Baskı Modeli

Bubu 00025 eva asorti tekli küp baskı modeli çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirecek olan bir üründür. Küplerin üzerinde sünger baskılar bulunur. Değişik desenlere sahip olan bu baskılar, şekillerin yüzeylere uygulanmasını sağlar. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Şekilleri boyalara batırıp yüzeylere uygulayarak kullanabilirsiniz. Bu kaliteli ürün, hayal gücü geniş olan çocuklar için idealdir. Sevdikleriniz ile geçirdiğiniz zamanı eğlenceli kılmak için bu ürünü satın alabilirsiniz. Küp, EN71 standartlarına uygun olacak şekilde imal edilmiştir. EN71, Avrupa Birliği Oyuncak Güvenliği Direktifi'nin kapsamındadır. Ürünün bu kriter göz önünde bulundurularak imal edilmiş olması, küplerin insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmayacağını gösterir. Bu ürünlerin üzerinde farklı ve sevimli desenler mevcuttur. Bunlar, çocuğunuzun algısını geliştirir.

  • Renk Seçeneği Sayısı: 24
  • Üretim Materyali: Eva
  • Kalite Standardı: EN71

Bubu Eva Küp Baskı Modelinin Özellikleri Neler?

Bubu Eva Küp Baskı Modelinin Özellikleri Neler?

Bubu 00025 eva asorti tekli küp baskı modeli özel olarak geliştirilmiş yapısı sayesinde çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlar. Setin içeriğinde 6 adet küp bulunur. Her objenin üzerinde 4 farklı desen mevcuttur. Bu desenlerden bazıları kalp, çiçek ve üzüm olarak sıralanabilir. Küplerin desenli kısımları özel bir süngerin biçimlendirilmesinin sonucunda elde edilir. Baskıyı uygulamak için küplerin üzerinde yer alan figürleri boyamak ya da benzer bir maddenin içine batırmak gerekir. Daha sonra objeyi yüzeye bastırarak uygulayabilirsiniz. Sünger baskı; kâğıt, karton ve ahşap gibi farklı yüzeylerin üzerinde kullanılabilir. Bubu 00025 eva küp baskısı aynı zamanda kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Objeleri boyadan arındırmak için ılık su ile yıkamak yeterlidir. Ürünü kuruladıktan sonra tekrar boyayabilir, kullanabilirsiniz. Bu küpler, uzun ömürlü yapıları ile öne çıkar.

Bubu Eva Küp Baskı Modeli Kaç Yaşındaki Çocuklara Uygundur?

Bubu Eva Küp Baskı Modeli Kaç Yaşındaki Çocuklara Uygundur?

Bubu 00025 eva asorti tekli küp baskı modeli dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilir. Eva malzeme, antibakteriyel bir yapıya sahiptir. Bahsi geçen üretim materyali, ürünün çocukların kullanımına uygun olmasını sağlar. Küplerin yüzeyinde mikroorganizma oluşmayacağı için söz konusu ürün insan sağlığını kötü etkilemez. Bu objeler, çocukların ince motor becerilerinin gelişmesine katkıda bulunur. Renk uygulaması, miniklerin görsel algılarının gelişmesini sağlar. Eğlenceli baskılar, çocukların resim yeteneğini de artırır. Ürün, 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Tasarımıyla 3 ila 7 yaş arasındaki bireylerin ilgisini çeker. Bubu 00025 eva küp baskı modeli, şekillerin canlı renklerle ve pürüzsüz bir biçimde yüzeye aktarılmasını sağlar. Küp baskılar aynı zamanda ergonomik bir yapıya sahiptir. Objelerin boyutları çocukların el ölçülerine uygundur. Bu özellik, konforlu kullanım imkânı tanır.

Bubu Eva Küp Baskı Modeli Nerelerde Kullanılır?

Bubu Eva Küp Baskı Modeli Nerelerde Kullanılır?

Bubu 00025 eva asorti tekli küp baskı modeli geniş bir kullanım alanına sahiptir. 3 ila 7 yaş arasındaki çocuklar için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Özel tasarlanmış olan bu küpler, küçüklerin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Küplerin kullanım alanlarının arasında anaokulu ve kreşler de bulunur. Eğlenceli şekillere sahip olan bu baskı objeleri, çocukların yeteneklerini geliştirir. Bu ürünler hem oyun hem de ders sırasında kullanılabilir. Ebeveynler, bu objeler sayesinde çocukları ile birlikte kaliteli vakit geçirebilir. Sosyal bağların güçlenmesini sağlayan bu tür etkinlikler, zihinsel gelişime katkı sağlar. Dilerseniz siz de Bubu 00025 eva asorti tekli küp baskı modeli yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.