Bübchen Ithal Bübchen Mis Kokulu Mini Cep Boy Bebek Çocuk Soğuktan Koruyucu Nemlendirici Yüz Kremi

190 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Bübchen Ithal Bübchen Mis Kokulu Mini Cep Boy Bebek Çocuk Soğuktan Koruyucu Nemlendirici Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: QUEEN AKSESUAR Satıcı Ünvanı: NESLİHAN DİRİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5937736183200001 Vergi Kimlik Numarası: 3010530319
    Bu ürün QUEEN AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması= Alman Bubchen bebekler için çatlamış krem 20ml, yeni ürün, yeni tarih Bubchen Alman yerli bebek kremi 20ml, yeni ürün, yeni tarih Bubchen sürtünme önleyici krem, dünya çapında popüler olan son derece ünlü bir Alman ürünüdür. Ürün kalitesi konusunda son derece titiz olan Bubchen markası, en talepkar anneleri bile memnun ediyor. Eğer anne bebeğini sık sık dışarı çıkarıyor, dışarı çıkıyor, eve gidiyor... ve bagajı için hantal ve hantal olan büyük krem kavanozlarını taşımaktan korkuyorsa, Bubchen Ching Cream 20ml harika bir çözüm olacaktır.Alman Bubchen çatlamış krem: Çocuklar için özel olarak formüle edilmiş bir nemlendiricidir, soğuk ve kuru havalarda çocukların yüz cildinin bakımı için kesinlikle idealdir. Kestane ve karit esansiyel yağlarını içeren benzersiz formülüyle Bubchen, cilt için gerekli nemi anında sağlayarak bebeğin cildinin yumuşak ve kuru kalmasına yardımcı olur. Aynı zamanda çileğin taze meyve kokusu, kullanırken bebeğiniz için son derece hoş bir his yaratır. . – E Vitamini takviyesi yaparak cilt için en ideal nemi koruyun. – Bebeğin cildini tahriş eden maddeler içermez, tamamen zararsızdır. – Krem ciltte hızla emilir, yağlı ve yapışkan değildir. – Krizantemin doğal ve son derece hafif kokusu hoş bir his yaratır. – Ürün tasarımları her partiye göre değişiklik gösterebilir. 2 renk var: mavi ve kırmızı NASIL KULLANILIR: Yeterli miktarda Bubchen sürtünme önleyici krem alın, parmaklarınızı kullanarak ürünü alın, burun, yanaklar ve çene üzerine sürün, ardından dairesel hareketlerle tüm yüze eşit şekilde uygulayın. Ürünü tamamen emmek için hafifçe vurun. Her sabah ve akşam kullanın.Ürün çocuklar ve yetişkinler için kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver