Btm Dragon Shingle Flex Kum Gri (3 M²)

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Btm Dragon Shingle Flex Kum Gri (3 M²)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUZENLER YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: SİNAN GÜMÜŞTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4250334012
    Bu ürün KUZENLER YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA BTM SHINGLE DRAGON FLEX KUM GRİ Dragon shingle yeni shingle ürünü, kendinden yapışkanlı bir yapıya sahiptir. Gölgeli efekti ile kaplandığı çatıda 3 boyut etkisi yaratan ve böylelikle çatıya bir derinlik kazandıran BTM Shingle Dragon, kum gri, duman gri, bakır kahve gibi renk seçenekleriyle satılmaktadır. DRAGON SHINGLE KENDİNDEN YAPIŞKANLI Dragon Shingle kendinden yapışkanlı alt yüzeyi ile uygulama kolaylığı sağlar. Dragon modelinin uygulaması sırasında, kendinden yapışkanlı bölümü koruyan sökülebilir plastik folyoyu sıyırarak shingle levhadan ayırılarak yapıştırılır. BTM SHİNGLE DRAGON AVANTAJLARI Su geçirmez Uygulaması son derece kolay Kendinden yapışkanlı Farklı çatı görünümü Hafifliğiyle çatılara yapılara yük getirmez Tam yapışma özelliği ile rüzgâra son derece dayanıklı Uzun ömürlü UV ışınlarına dayanıklı BTM SHİNGLE DRAGON AMBALAJ BTM Kendinden Yapışkanlı Shingle Dragonun bir paketteki shingle levha adedi 21 olup, 21 levha ile 3 m² çatı alanı kaplanabilir. BTM Shingle Dragonun 1 paletinde 36 paket shingle bulunur. 1 palet Dragon Shingle ile 108 m² çatı alanına uygulanabilir. BTM SHINGLE DRAGON UYARILAR Çatı sıcaklığının artmaması için uygun bir havalandırma sistemi sağlanmalıdır. Shingle paketleri kullanılmadan önce düşük ve yüksek sıcaklıklardan ve nemden korunmuş olmalıdır. Shingle kaplanacak çatı yüzeyindeki kaplama tahtaları (OSB, su kontrplağı) kuru olmalıdır.
Geri Bildirim Ver