Bruynzeel - Sakura Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 6'lı Set (0.05 - 0.1 - 0.2 - 0.3 - 0.5 - 0.8)

340 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bruynzeel - Sakura Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 6'lı Set (0.05 - 0.1 - 0.2 - 0.3 - 0.5 - 0.8)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BÜŞRA SANAT Satıcı Ünvanı: BÜŞRA PİROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2647418200400001 Vergi Kimlik Numarası: 7300377315
    Bu ürün BÜŞRA SANAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sakura Pigma Micron Çizim Kalemi

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Üniversite
Geri Bildirim Ver

Bruynzeel - Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi 6'lı Set

Grafik çizimleri, taslak oluşturma, imza atma, sanatsal çizimler ortaya koyma, eskiz gibi çeşitli pek çok konuda kendine kullanım alanı bulan Bruynzeel Sakura teknik çizim kalemleriyle profesyonelliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Farklı uç kalınlıklarına sahip olarak set halinde sunulan bu kalemlerle çalışmalarınızı ince detayına kadar kağıda aktarabilirsiniz. Bu ürünler kart üzerine kolay yazı yazmanızı sağlar. Ayrıca imzalarınızın profesyonel bir görünümde olmasına da yardımcı olur. Herhangi bir markanın amblemini tasarlama aşamasına geçtiğiniz zaman taslağı bu teknik çizim kalemleriyle hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra tasarlanan ürünlerin farklı açılardan çizimi için kolaylık sunan kalemlerle kaliteli çizimler elde edilebilir. Ürünlerin kağıt üzerindeki yumuşak hareketleriyle eliniz yorulmadan çalışmalarınızı yapabilirsiniz.

  • Dağılmayan mürekkep
  • Farklı uç kalınlığı
  • Waterproof özelliğinde sulu boyalarla kullanım imkanı

Kağıdın Arkasına Geçmeyen Sakura Pigma Teknik Çizim Kalemi

Kağıdın Arkasına Geçmeyen Sakura Pigma Teknik Çizim Kalemi

Meslek gereği ya da ilgi alanları doğrultusunda tercih edilen çizim kalemlerinden yüksek kalite ve performans beklenir. Kullanım sırasında mürekkebin elinize geçmemesi, kağıt üzerinde dağılmaması, kağıdın arkasını kirletmemesi gibi farklı unsurlar dikkate alınarak ürün performansı değerlendirilir. Kalemin mürekkebi dağılınca temiz bir çalışma ortaya çıkmaz; net bir çizim elde etmeniz de güçleşir. Verimli çalışmalar ortaya koyarken memnuniyetinizi de artıran Bruynzeel Sakura Pigma çizim kalemini kullanabilirsiniz. Yaptığınız çalışmalarda mürekkep dağılımı olmadan net, anlaşılır ve temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Yapılan çizimler kağıt yüzeyinde kalarak arka kısma geçmez. Noktalı formlarda mürekkep oluşumları söz konusu değildir. Bu set, çalışma kağıdınız ne kadar ince olursa olsun, mürekkep dağılmadan sadece sizin çizim hareketlerinizi kağıt yüzeyine aktarır.

Detaylı Çalışmalar İçin Sakura Pigma Teknik Çizim Kalemi

Detaylı Çalışmalar İçin Sakura Pigma Teknik Çizim Kalemi

Mimar, mühendis, grafiker, illustrator gibi sık çizim yapan kişilerin yanı sıra hobi olarak çizim yapan kişiler de bu ürünlerle ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bu kalemler sadece yazı yazarken kullanılabileceği gibi ofis veya okullarda çizim için de tercih edilebilir. Çalışma masalarında yer edinen kalemler, yüksek ve kaliteli performanslarıyla öne çıkar. Bu noktada Bruynzeel Sakura Pigma Micron teknik çizim kalemi 6'lı set yorumları incelendiği zaman müşterilerin tecrübeleri öğrenilebilir. Ürünlerin kalitesi, sulu boya çalışmalarıyla kullanılabileceği, kağıt üzerinde mürekkep dağılımı yapmadığı gibi özellikler yorumlarda öne çıkar. Grafik tasarım, illüstrasyon, eskiz veya proje çizimlerinin taslaklarında ince ayrıntılar yer alır. Bruynzeel Sakura Pigma Micron teknik çizim kalemi 6'lı set seçeneğinde yer alan farklı uçlar çalışmanıza boyut kazandırırken ince detayları belirgin hale getirebilir.

Waterproof Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi

Waterproof Sakura Pigma Micron Teknik Çizim Kalemi

Yoğun çalışma günlerinde kahve ya da çeşitli içeceklerle çalışırken küçük kazalar sonrasında çizimleriniz zarar görebilir. Bu ürünlerle gerçekleştirdiğiniz çalışmalarda kağıda bulaşan sıvı, mürekkeple buluştuğu zaman dağılma oluşmaz. Zarar gören taslak başka bir yüzeye kolay şekilde aktarılır. Mürekkebin dağılması önemli bir zaman kaybı yaşatır. Ayrıca çiziminizin her detayını hatırlama konusunda güçlük çekebilirsiniz. Bruynzeel Sakura Pigma teknik çizim kalemi içeriğinde asit yer almaz ve kalemler tekrar doldurulamaz. Kalem uçları değiştirilebilir formda değildir. Farklı materyallerle ortak kullanım sunan ürünlerden yüksek performans elde edilebilir. Bruynzeel Sakura Pigma Micron teknik çizim kalemi 6'lı set fiyat aralığı ürün kalitesiyle doğru orantılıdır. Trendyol üzerinden indirimli seçeneklerle sahip olabileceğiniz bu seti sevdiklerinize hediye etme amacıyla da tercih edebilirsiniz.