BRSPLAST Ford Connect Kput Rüzgralığı 2014 Üzeri

679,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

BRSPLAST Ford Connect Kput Rüzgralığı 2014 Üzeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Servetdizaynoto Satıcı Ünvanı: SERVET DİZAYN OTOMOTİV AKSESUARLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764075522800001 Vergi Kimlik Numarası: 7640755228
    Bu ürün Servetdizaynoto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ABS KAPUT RÜZGARLIĞI ( KAPUT KORUMASI ) Esnekmalzemeden üretilmiştir. Bağlantı aparatları ambalajı içerisindegönderilecektir. Parlak siyah olmasıiçin montajdan sonra koruyucu folyoyu çıkarınız. Bağlantı aparatları sayesindedelik delmeden monte edilir. Aracın motor kaputuna gelebilecek zararlımaddelerin verebileceği hasarlardan korur. Rüzgarlıklar aracınızın ön kaputunu ve ön cama kadar ki mesafeyi korumaaltına almak için üretilmiştir. Ayrıca Aerodinamik yapısıyla da aracınkullanımını rahatlatmaktadır. Özellikleşehir içi ve uzun yollarda sinek, taş, çakıl vb. gibi zarar verebilecekcisimlerin kaputunuza ve ön cama vurmasını engellemektedir. Aracınızı korur şıkgörünüm sağlar. Esnek ve Kauçuğu bol olan malzemedir. (Abs) plastikmalzememizin özelliği sıcağa ve soğuğa dayanıklı olmasıdır. Ürün akrilik malzemeden uzun ömürlü vedayanıklı olarak üretilmiştir. LÜTFEN OKUYUNUZ DAHAHIZLI BİR ALIŞVERİŞ İÇİN LÜTFEN SATIN ALACAĞINIZ ÜRÜNÜN STOK BİLGİSİNİ SORUNUZ. DEĞERLİMÜŞTERİLERİMİZ: ÜRÜNFİRMAMIZ TARAFINDAN KONTROL EDİLDİKTEN SONRA SAĞLAM OLARAK KARGOYAVERİLMEKTEDİR Almışolduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi KARGO GÖREVLİSİNİN yanında kontrolediniz. Bir hasar tespit etmeniz durumunda KARGO GÖREVLİLERİ rapor tutmaklayükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz.Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılmayacaktır. Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınmayacakdurumdaki ürünlerin iadesi ve değişimi kabul edilmemektedir. Anlayışınız içinteşekkür ederiz..

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Connect
Geri Bildirim Ver