BROWWAUW Kaş Sabitleyici Sabun Ve Kaş Şekillendirici Fırça

419,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  419,90 TL
%10 indirim
2 x  377,91 TL
755,82 TL
%15 indirim
3 x  356,92 TL
1.070,75 TL
%20 indirim
4 x  335,92 TL
1.343,68 TL

Ürün Bilgileri

BROWWAUW Kaş Sabitleyici Sabun Ve Kaş Şekillendirici Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BROWWAUW Satıcı Ünvanı: BEŞİKİSIFIR KOZMETİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166077883700001 Vergi Kimlik Numarası: 1660778837
    Bu ürün BROWWAUW tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Browwauw Kaş Sabunu ve Özel Şekillendirici Kaş Fırçası İçeriğindeki at kuyruğu bitkisi (kırkkilit otu) ve bal özü ile kaşlarınızın beslenmesine yardımcı olurken kaşlarınıza daha dolgun ve doğal görünüm vermesine yardımcı olmak, aynı zamanda kaşları istenilen şekilde biçimlendirmek için tasarlanmış bir kaş ürünüdür. Uygulama için aplikatör ve özel fırçası ile birlikte gönderilir. Kullanımı için siyah fırçaya bir iki damla su veya sprey su/fix sıkmanız yeterlidir. sonrasında yine siyah aplikatör ile ürünü alıp kaşlarınıza uygulayabilir ve özel fırçasıyla şekillendirebilirsiniz. Siyah fırçanın ucu bükülebilir özelliktedir. Öncelikle kaşlarınızın çıkış yönüne daha sonra da biraz daha ürün alıp yukarı doğru tarayınız. Özel Kaş Şekillendirici Fırçayı kaş sabununu uyguladıktan sonra maksimum tutuş ve pürüzsüzlük sağlamak için kullanabilirsiniz. Fırça boyu 16 cm'dir. Türkiye'de sadece Browwauw'a özel olarak üretilmiş olup, tasarımı markamız adına tescillidir. Sadece bitkisel içerikli ürünler kullanıyoruz. Hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. UYARILAR: Çocukların ulaşamayacağı, kuru ve serin yerlerde saklayınız. Göze temas ettirmeyiniz. Göze temas halinde bol ve ılık su ile yıkayınız. **Kullanım sırasında her aksam düzenli kaş diplerinin nemlendirilmesi önerilmektedir. *Aynanın üzerinde koruyucu film yer almaktadır. Bu nedenle puslu bir görüntü görebilirsiniz. Lütfen koruyucu filmi kaldırınız. Kuru yapılı ürünler kaş diplerinde kurutma yapabilmektedir. Raf ömrü 2 yıldır. Ambalajı açılmış ürünü 6 ay kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver