Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi

4.950 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.661,26 TL

Ürün Bilgileri

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WebPa Satıcı Ünvanı: KEMAL ŞAFAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7890075425
    Bu ürün WebPa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KUTU İÇERİĞİNDE 2 ADET TAM DOLU TONER ÇIKMAKTADIR. Kategori: Siyah Laser Marka: Brother Yazıcı Tipi: Tek Fonksiyonlu Baskı Teknolojisi: Lazer Baskı Hızı (ppm): Max: 20 Sayfa/dk Baskı Kalitesi: 2400 x 600dpi Baskı Kapasitesi (Sayfa/Ay): Ayda 250-1800 Sayfa Baskı Boyutu: A4 + A5 İşlemci: 200 MHZBellek: 32 MB Kağıt Kapasitesi: 150 Sayfa Çift Taraflı Baskı: Yok Fotokopi Özelliği: Yok Faks Özelliği: Yok Tarama Özelliği: Yok Network Bağlantı: Yok Wi-Fi: Var Arabirim ve Bağlanabilirlik: 1 x USB 2.0 Wi-Fi Gürültü Seviyesi: 51 dB Güç Gereksinimi: Max: 380 WBoyutları (e x d x y) mm: 340 mm x 238 mm x 189 mm Ağırlık: 4,6 Kg
Geri Bildirim Ver

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775

Yazıcılar, kullanıcıların isteklerine göre pek çok farklı alanda kullanılabilen teknolojik cihazlar arasında yer almaktadır. Genel olarak kullanıcılar tarafından belge ve dokümanların çıkarılabilmesine için kullanılırken aynı zamanda renkli yazıcılar ile birlikte fotoğrafların da çıktısı alınabilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimi yapılabilen yazıcılar farklı tasarımlara sahip olabildikleri gibi özellikleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Endüstriyel kullanımlara uygun olan yazıcılar büyük tasarımları ve çok sayıda kağıt depolayabilmesi nedeniyle tercih edilmesine karşın ev tipi kullanımlara uygun olan minimal tasarımlar sessizliği ile dikkat çekmektedir. HL 1211w Brother markası tarafından yapılan üretimler arasında yer almaktadır. Genel olarak minimal tasarımları ile dikkat çeken Brother markası yazıcıları son teknoloji olmaları nedeniyle de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da dikkat çeken yazıcılar mono lazerli olmaları nedeniyle de hızlı bir kullanım deneyimi sunmaktadır.

  • Minimal tasarım
  • Mono lazer yazıcı
  • Uygun fiyat

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Özellikleri

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Özellikleri

1954 yılında kurulan Brother markası optik ve optik teknolojilerinin üretimine önem veren markalardan bir tanesidir. Genel olarak yapılan üretimleri dönemin teknolojisine uygun olarak yapılmasına karşın döneminde bile son teknoloji cihazların imalatı yapılmaktadır. 1960’lı yıllardan itibaren gelişim göstermeye başlayan marka kullanıcıları tarafından üstün özellikleri ve hızlı yazma teknolojiler ile tanınmaktadır. Yazıcı üretimi ve satışı konusunda öncü olan markalardan bir tanesi olan Brother Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine ürün satışı yapması ile de adından söz ettirmektedir. Markanın sevilen tasarımlarından birisi olan Brother hl-1211w-2t minimal tasarımlara sahip olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Markanın ev tipi kullanıma uygun olarak imal ettiği ürünler arasında yer alan yazıcı son teknoloji olması nedeniyle de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Brother hl-1211w-2t wifi laser yazıcı teknolojik özelliklerine ek olarak tasarımı ve malzeme kalitesi ile de dikkat çeken ürün ev tipi kullanıma uygun olmasına karşın profesyonel kullanıma da son derece uygundur.

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Kullanım Avantajları

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Kullanım Avantajları

Brother hl-1211w özellikleri markanın üretimlerde tercih ettiği teknolojileri ile dikkat çekmektedir. İçerisinde 2 adet toneri bulunan cihaz aynı zamanda mono lazer yazıcı olması nedeniyle de değişiklik göstermektedir. Wifi özelliği de bulunan cihaz bilgisayarlar ile direkt bağlantı kurulmasına karşın aynı zamanda telefon ve tabletler ile de bağlantı kurulmasına olanak sağlamaktadır. Tonerlerin tam dolu olarak satışa sunulması ürünün direkt olarak bağlantı kurularak kullanıma hazır olmasına neden olurken özel teknolojileri sayesinde fotoğraf çıktıları için de kullanılabilmektedir. Brother hl-1211w-2t toner teknolojilerindeki gelişimler ile daha az mürekkep ile daha fazla çıktı almaya yardımcı olmaktadır. Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-Fi 10195775 kablolu olarak da cihazlar ve yazıcı arasında bağlantı kurulabilmektedir. Ultra sessiz özelliği sayesinde ev tipi kullanımlara son derece uygun olurken içerisinde barındırdığı teknolojiler ile de profesyonel kullanımlarda da tercih edilebilmektedir.

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Yorum ve Fiyatları

Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-fi 10195775 Yorum ve Fiyatları

Brother hl-1211w yorum bilgileri ile ürün hakkında detaylı fikir alabilirsiniz. Yapılan yorumlar genel olarak cihazın kalitesi, toner özellikleri, dayanıklılığı ve çıktı kalitesi ile doğru orantılı olarak değişiklik göstermesine karşın aynı zamanda kullanıcıların deneyimlerine bağlı olarak da değişiklik gösterebilmektedir. Yorumlar arasında fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Brother Hl-1211w-2t Mono Laser Yazıcı Wi-Fi satın al adımları ile ürüne hızlı ve kolay şekilde sahip olabilirsiniz. Farklı fiyatları ile dikkat çeken Brother markası son teknoloji yazıcıları ile hobi ve iş kollarına uygun olarak kullanımlar sunabilmektedir. Trendyol'da indirim ve kampanyalar ile de satışa sunulan ürünler pek çok kişi tarafından satın alınmaktadır.