Brother Beyaz Dikiş Makinesi Gs 3700 gs-3700

Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Brother Beyaz Dikiş Makinesi Gs 3700 gs-3700

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASEL.HOME Satıcı Ünvanı: ERDİ SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7461351799
    Bu ürün ASEL.HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brother GS 3700 Dikiş Makinesi Ürün Özellikleri 37 dahili dikiş Tek adımda düğme deliği Temel iğne ip besleyici LED dikiş lambası Eğitim DVDsi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Brother GS-3700 Beyaz Dikiş Makinesi

Brother GS3700 dikiş makinesi, işinizi son derece kolaylaştıran oldukça işlevsel bir cihazdır. Ürün sayesinde kıyafetlerden çarşaflara, kılıflardan örtülere kadar pek çok eşyanın dikimini rahatlıkla gerçekleştirebilmek mümkündür. Makine; özellikle tamir, ev döşemesi projeleri ve elbise dikiminde sıkça kullanılır. İdeal boyutlarda tasarlanan Brother GS3700 beyaz dikiş makinesi, şık ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Bu makine sayesinde en zor dikişler, hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir. Uzun süreli kullanıma uygun olan bu cihazın üretimi esnasında son derece dayanıklı ham maddeler kullanılmıştır. Kontrolü ve mekanizması oldukça kolay olan bu ürün, kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır.

  • Kullanım Amacı: Dikiş
  • Renk: Beyaz
  • Kullanım Alanı: Ev tipi

Brother GS3700 Dikiş Makinesi Özellikleri Neler?

Brother GS3700 Dikiş Makinesi Özellikleri Neler?

Brother GS3700 dikiş makinesi, işlevsel bir cihazdır. Ürün, dikiş işlemlerini hızlandıran pek çok özelliğe sahiptir. Otomatik iğne besleyici, zamandan tasarruf ederek mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Led ışık lambası ise en karanlık ortamlarda dâhi dikiş yapacağınız alanı seçebilmenize imkân verir. Ürün; boyutları itibariyle tezgâh üstü, sehpa ve masalarda kullanıma uygundur. Fazla yer kaplamayan cihaz, kolayca saklanabilir ve taşınabilir. Brother kalitesi ile tüketicilere sunulan bu makinede iplik gerginlik kontrolü, manuel yapılır. Makinede ayak kumandası da bulunur. Bu sayede cihazın kullanımı daha da profesyonel bir hâle gelir. Ayrıca makineyi toz ve dış etkenlerden korumak maksadıyla ürün, kılıf ile gönderilir. Bu toz örtüsü, cihazın kullanılmadığı zamanlarda estetik bir şekilde saklanmasına imkân verir. Brother GS3700 dikiş makinesini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Brother 3700 Dikiş Makinesi Hangi Kumaş Türleri İçin Uygun?

Brother 3700 Dikiş Makinesi Hangi Kumaş Türleri İçin Uygun?

Brother GS3700 dikiş makinesi, pek çok kumaşın dikiminde kullanılır. Ürün, özellikle elbise ve pantolon kumaşlarında muhteşem sonuçlar elde etmenizi sağlar. Penye ve keten kumaş türleri de Brother GS3700 beyaz dikiş makinesi kullanarak dikiş yapabileceğiniz materyallerdir. Öte yandan cihazın güçlü yapısı sayesinde döşemelik kumaşlara da istediğiniz formu kazandırmanız mümkündür. Brother GS3700 beyaz dikiş makinesi ile döşemelik kumaşları dikmek, minder, kılıf ve örtüler yapmak oldukça kolaydır. Ürün, nevresim takımlarının dikiminde de kullanılır. Aynı zamanda pamuk ve elastan ağırlıklı kumaşlarda da yüksek performans gösterir. Brother GS3700, değişik kumaşların tadilat işlemlerini gerçekleştirirken hızlı ve etkili sonuçlar almanızı sağlar. Perde, yastık kılıfı, masa örtüsü ve daha pek çok ürün, bu cihaz sayesinde dakikalar içerisinde kolaylıkla tamir edilebilir.

Brother GS3700 Dikiş Makinesi Kullanışlı mı?

Brother GS3700 dikiş makinesi, evde kullanım için ideal bir üründür. Özellikle otomatik iplik geçirici sistemi, kullanıcıların işini bir hayli kolaylaştırır. LED ışıklar, en loş ortamda dahi dikilecek noktanın fark edilmesini sağlar. Ürün, hızlı çalışır ve kolay kontrol edilebilir. Ayrıca otomatik ilik dikimi de performansını üst seviyelere çıkaran bir özelliktir. Biçki dikiş ile ilgilenen profesyonellerin de tercih ettiği bu ürün, kullanıcısını memnun eder. Siz de ev ortamında muhteşem kıyafetler dikmek, kumaş tadilatı yapmak ve hobilerinizi gerçekleştirmek için bu makineyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca Brother GS3700 dikiş makinesi, yeni şeyler üretmeyi sevenler için de harika bir hediye alternatifidir. Dilerseniz Brother GS3700 dikiş makinesi yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.