Brons Renkli Mini Dökme Ahşap Çubuk

33 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,20 TL
Kurumsal Fatura
58,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Brons Renkli Mini Dökme Ahşap Çubuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİSAR KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÇANAKKALE HİSAR YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0228078041300001 Vergi Kimlik Numarası: 2280780413
    Bu ürün HİSAR KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: *Ebatlar: 7mm X 6cm *Sarı, turuncu, yeşil, mavi, kırmızı, mor renklerde *60 adet (+-2) *Sağlığa zararlı kimyasallar içermez *Pek çok hobi çalışmasında kullanılabilir *Yapıştırılarak maketler ve orijinal tasarımlar oluşturulabilir *Üzerine çizim yapılabilir ve kitap ayracı olarak kullanılabilir *Kalemlik, bardak altlığı, saksı, yelpaze ve daha birçok etkinlik *Ev, anaokulu ve kreş etkinlikleri için kullanışlı *Her yaştan bireyin hayal gücünü yansıtmasına olanak tanır *Çocukların ruhsal ve fiziksel becerilerine katkıda bulunur Brons BR-911 Mini Dökme Renkli Ahşap Çubuk, ortalama 60 çubuk içeren ambalaj halinde satışa sunulur ve 7mm X 6cm ebatlarındaki karışık renkli yassı çubuklardan oluşur. Sarı, turuncu, yeşil, mavi, kırmızı, mor renklerdedir. Üzerine çizim yapılabilir nitelikteki bu çubuklar sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Bu sebeple her yaştan bireyin hayal gücünü yansıtmasına olanak tanıdığı gibi ruhsal ve fiziksel becerilerinize de katkıda bulunur. Pek çok hobi çalışmasında kullanılabilir nitelikteki bu çubuklar yapıştırılarak maketler ve orijinal tasarımlar oluşturulabilir. Ayrıca kitap ayracı olarak kullanılabilirsiniz. Ev, anaokulu ve kreş etkinlikleri için kullanışlı yapısıyla kalemlik, bardak altlığı, saksı, yelpaze ve daha birçok ürüne imzanızı atabilirsiniz. Tüm bu özelliklerinin yanında Brons BR-911 Mini Dökme Renkli Ahşap Çubuk, fiyatı ve kolay işlenebilir yapısıyla ön plana çıkıyor. Daha pek çok marka, model, ebat, renk ve tasarımda okul ve hobi gerecine uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz en büyük endüstriyel ofis tedarikçiniz ofisostim.com, tek tıkla tüm siparişlerinizi kapınıza kadar ulaştırıyor. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADET SATILMAKTADIR. PAKET SATIŞIMIZ BULUNMAMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Türü El İşi Kağıtları
Geri Bildirim Ver