Brıscool Arçelik Is Plus Clean Bulaşık Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Brıscool Arçelik Is Plus Clean Bulaşık Çamaşır Makinesi Temizleyicisi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Is-Plus çamaşır & bulaşık makinesi temizleyici - Kireç önleyici - 5 li paket Uyumlu ürünler Çamaşır makinesi & bulaşık makineleri temizliğinde kullanılır. Ürün özellikler Is-Plus kireç sökücü makine temizleyici Çamaşır & bulaşık makinelerine temizleyici oluşmuş kireci söker yağı çözer etkili temizlik sağlar. Parlaklık ve hoş koku verir. Ürününüze ilk günkü performansını kazandırır. Enerji tasarrufu sağlar. Uygulama şekli 40gr 'lık poşetin tamamını deterjan gözüne boşaltılır 60c ön yıkamasız bir proğram seçip makineyi boş olarak çalıştırınız başka herhangi bir deterjan eklemeyiniz. Ayda en az bir kez uygulayınız
Geri Bildirim Ver