Brio Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi 400 ml

130 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Brio Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaca Endüstriyel Otomotiv Satıcı Ünvanı: MUSTAFA KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5050341112
    Bu ürün Karaca Endüstriyel Otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BRIO Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi 400 ml "BRIO Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi, metal yüzeylerin bakımı ve temizliği için mükemmel bir çözümdür. Bu 400 ml sprey, paslanmaz çelik ve diğer metal yüzeyler üzerinde etkili bir tutuculuk sağlar ve korozyona karşı dayanıklı bir çelik kaplama sunar. Metal yüzeylere parlaklık ve estetik bir görünüm kazandırırken aynı zamanda çizilmelere ve darbelere karşı koruyucu bir tabaka oluşturur. Ayrıca, seyreltilmiş asit, sodyum hidroksit ve benzin gibi güçlü kimyasal maddelere karşı dayanıklıdır, bu da uzun ömürlü kullanım sağlar. BRIO Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi, mutfaklardan endüstriyel alanlara kadar tüm paslanmaz çelik ve metal yüzeylerde kullanım için uygundur. Metal eşyalarınızı ve yüzeylerinizi parlak ve temiz tutmak için mükemmel bir seçenektir. Paslanmaz çelik yüzeylerinizi korumak ve parlatmak için BRIO Paslanmaz Çelik Temizleme Spreyi'ni tercih edin. İşte profesyonel bakımın anahtarı."
Geri Bildirim Ver

Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi 400

Hijyenik bir ortamda bulunmak özellikle çocuklu aileler için oldukça önem taşır. Bazı eşyaların temizliği yapılırken kullanılan temizlik bezi kadar kimyasallara da dikkat edilir. Ankastre ürünlerin temizliğinde kullanılan farklı kimyasallar çizilmelere ve yıpranmaya sebep olur. Brio ürettiği paslanmaz çelik ankastre temizleme spreyi ile davlumbaz, ocak, buzdolabı, bulaşık makinası veya fırın gibi mutfak eşyalarınızı yıpranma sorunu çıkarmadan temizlemeye yardımcı olur. İlk alındığı günkü yeniliğini koruyarak aralarda ve derinlerde bulunan lekeleri ince ayrıntıları ile temizler. Kuruyan lekeler zamanla kalıcı izlere sebep olabilir. Ankastre temizleme spreyi, kurumuş lekelerde bile maksimum performans sunar. Tüm metal ve paslanmaz çelik ürünlerde kullanıma uygun olarak üretilir. Brio temizleme spreyi ile ankastre eşyaların yapı özelliğini bozmadan zorlu lekeleri bile kolayca çıkarabilirsiniz.

  • Korozyona dayanıklılık
  • Yüksek parlaklık sağlama
  • Zorlu lekelerde maksimum performans

Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi Özellikleri

Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi Özellikleri

Zamanla kuruyan kir ve lekeler ev hanımlarının korkulu rüyası haline gelir. Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi 400 uzun süreli lekelerde bile yüksek performans gösterir. Korozyona dayanıklı olarak üretilen temizleme spreyi, metal yüzeyler üzerinde maksimum tutuculuk sağlar. Çizilme ve darbelere dayanıklı bir yüzey sunan Brio çelik ankastre temizleme spreyi, dayanıklı tabakaya sahip parlak bir yüzey elde eder. Seyreltilmiş asit, benzin ve sodyum hidroksit gibi yüksek etkili kimyasal maddelere karşı dayanıklılık gösterir. Tüm paslanmaz çelik ve metal yüzeylerde kullanıma uygun olarak üretilenler, beyaz eşya hijyeninde önde gelen üretimler arasına girer. Kolay kullanıma sahip Brio ankastre temizleme spreyi, temizlik alanında gösterdiği yüksek performansı ile kullanıcıların beğenisini kazanır. Temizlik alanında gösterdiği etkinin yanı sıra ürünlerin korunmasında ve zarar görmemesinde de etkili geri dönüşler verir.

Maksimum Temizlik Sunan Brio Ankastre Temizleme Spreyi Fiyatları

Maksimum Temizlik Sunan Brio Ankastre Temizleme Spreyi Fiyatları

Zarif ve şık tasarımları ile dikkat çeken ankastrelerin temizliği de büyük özen gerektirir. Yemek yaparken oluşan lekeler beyaz eşyalarda kalıcı izlere sebep olabilir. Yapılan yanlış müdahaleler ve kullanılan yanlış ürünler kirleri temizlemediği gibi yüzeylerin zarar görmesine de sebep olur. Brio ürettiği ankastre temizleme spreyi ile paslanmaz çelik ve metal yüzeylerde maksimum hijyen ve etkili koruma sunar. Kuruyan ve yapışan kirleri derinlemesine temizlemenin yanında yüzeylerin parlaklığını da geri kazanmasını sağlar. Temizlik ve parlaklık alanında başarılı sonuçlar elde eden Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi 400 fiyatları ile müşterilerin yüzünü güldürür. Uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, etkili performansıyla da kullanıcılarının memnuniyetini karşılar. Maksimum parlaklık veren yapısı beyaz eşyaları ilk günkü görüntüsüne kavuşturur. Brio temizleme spreyi ile ankastre ürünlerinizi pratik olarak temizleyebilirsiniz.

Brio Ankastre Temizleme Spreyi Kullanıcı Yorumları

Brio Ankastre Temizleme Spreyi Kullanıcı Yorumları

Uygun ürünler ile temizliği gerçekleştirilmeyen ankastreler zaman içerisinde yeniliğini ve işlevini yitirir. Brio ankastre temizleme spreyi, derinlemesine temizlik sağladığı yüzeylerde maksimum parlaklığı da elde eder. Kullanıcılar ürünlerin altına yaptığı yorumlarla müşterilerin ürün hakkında fikir edinmesine yardımcı olur. Brio Paslanmaz Çelik Ankastre Temizleme Spreyi 400 yorum ve değerlendirmelerine baktığımızda kullanıcıların üründen oldukça memnun kaldığı görülür. Ankastrelerde kalan ufak izlerde bile üst düzey performans gösterdiği yapılan yorumlar arasında bulunur. Gri ankastrelerde kullandığında yeni gibi olduğu ve ocaklarda maksimum parlaklık sağladığı da yapılan yorumlar arasında yer alır. Brio temizleme spreyi için yapılan yorumlarda ürünün yüzeylerde etkili parlaklık sağladığı görülür. Güçlü hijyen ve etkili temizliğin yanı sıra temizlik sonrası yüzeyde bıraktığı parlaklık sayesinde ürünleri ilk günkü yeniliğine kavuşturur. Brio ankastre temizlik spreyine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.