Brio Pas Sökücü Sprey - Ice 400 ml

300,55 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Brio Pas Sökücü Sprey - Ice 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BrioShop Satıcı Ünvanı: BRİO ENERJİ VE OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187063135100016 Vergi Kimlik Numarası: 1870631351
    Bu ürün BrioShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **BRIO Pas Sökücü Sprey - Ice 400 Ml: Pasla Savaşın!** BRIO Pas Sökücü Sprey - Ice, pas sorunlarına karşı üstün bir çözüm sunar. Bu özel sprey, diğer yağlayıcılar ve pas çözücülerin başarısız olduğu durumlarda devreye girer. **Ürün Özellikleri:** - Mikro ince çatlaklar oluşturarak kalıcı pası kırar ve yüzeyi temizler. - Paslanmış, donmuş ve korozyona uğramış yüzeylere hızlı nüfuz eder ve pası etkili bir şekilde çözer. - Uygulama alanında yağlayarak ve koruyucu bir tabaka oluşturarak yüzeyi korur. - Ultra ince grafit parçacıkları sayesinde metal yüzeylere mükemmel tutunma sağlar. **Kullanım Alanları:** - Paslanmış vidaları, somunları, cıvataları ve daha fazlasını kolayca sökmek için idealdir. - Yaylar, açık zincirler, dişli çarklar, menteşeler, kilitler ve makinelerin dönüş noktalarındaki pası çözer, yağlar ve oluşumunu önler. BRIO Pas Sökücü Sprey - Ice ile pasın üstesinden gelin ve ekipmanlarınızı uzun ömürlü tutun.
Geri Bildirim Ver