Braun Series 9 9385cc Islak Ve Kuru Tıraş Makinesi

6.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Braun Series 9 9385cc Islak Ve Kuru Tıraş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimguzel Satıcı Ünvanı: GARANTİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TURİZM TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0389009882400012 Vergi Kimlik Numarası: 3890098824
    Bu ürün Evimguzel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Gri
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun Series 9 9385 cc Islak ve Kuru Tıraş Makinesi

Erkekler, her an şık ve bakımlı bir görünüm için sakallarını düzenleyecek ürünlere ihtiyaç duyarlar. Sinekkaydı tıraştan, düzeltmeye kadar birçok imkân sunan Braun Series 9 9385CC, bu ürünler arasında oldukça ilgi görür. Hem kolay kullanımı hem de kalitesiyle öne çıkan tıraş makinesi, kuaföre gitmeye gerek kalmadan kişisel bakım yapabilme olanağı sağlar. Farklı başlıkları, fonksiyonları ve güç kademeleri bulunan Braun 9385CC, sakal ve bıyığınızı profesyonel bir şekilde düzeltebilmenize yardımcı olur. Kablosuz kullanım özelliği sayesinde dilediğiniz her an şık ve bakımlı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

  • 5 senkronize tıraş elemanı, zorlu vücut kıvrımlarında pürüzsüzlük sunar.
  • Tıraş makinesinin motoru, yüzde 100 su geçirmez özelliğe sahiptir.
  • Tamamen dolu Li-ion pil, 60 dakika kesintisiz tıraş imkânı verir.

Braun Series 9 Tıraş Makinesinin Özellikleri Neler?

Braun Series 9 Tıraş Makinesinin Özellikleri Neler?

İster kuru ister duşta kullanılabilen Braun Series 9 9385CC makine, şık ve ergonomik tasarımıyla da oldukça beğeni kazanır. Braun ıslak kuru tıraş makinesinin tüm bıçakları, kullanım esnasında senkronize bir şekilde hareket eder. 5 senkronize tıraş bıçağı, vücut kıvrımlarına göre hareket ederek pürüzsüz ve konforlu sonuçlar ortaya çıkarır. Li-ion pile sahip ürün, tek şarjla yaklaşık bir ay kadar tıraş olabilme imkânı verir. 5 dakikada hızlı şarj olarak acele etmeniz gereken durumlarda sizi yarı yolda bırakmaz. Kuru kesim imkânının yanında köpük veya jelle de rahatlıkla kullanılabilir. 0,05 mm’ye kadar yakın kesim olanağı veren makine, şarj ve temizleme istasyonuna sahiptir. Ancak tıraş başlığı, sıcak suyun altına tutularak da temizlenebilir. Pro ekran, farklı modlar arasında geçiş yapılmasına ve açma kapama işlemlerine izin verir.

Braun Series 9 Islak Ve Kuru Tıraş Makinesi Kullanışlı mı?

Braun Series 9 Islak Ve Kuru Tıraş Makinesi Kullanışlı mı?

Braun Series 9 9385CC makine, hassas oynar bıçakları ve 10 bin ses titreşimi ile sinekkaydı tıraş olabilmenizi sağlar. Ürün, berbere gitmenize gerek kalmadan profesyonel bir kesim ve düzeltme işlemi sunar. Avuç içine kolayca oturan makine, hafifliği sayesinde kullanım boyunca bilek ağrısının önüne geçer. Dakika başına 40 bin kesim işlemi yapan ürün, 32 bit gelişmiş çipiyle oldukça kullanışlıdır. SyncroSonic™ teknolojisi, kıl tipi ve yoğunluğuna göre kesim işlemi sunar. Bu sayede tüm vücut kıvrımlarında ihtiyaç duyulan gücü ve kesim yoğunluğunu sağlar. Islak veya kuru çalışmasının yanında kablosuz kullanım özelliği sayesinde son derece kullanışlıdır. Bunun yanında şarj ve temizleme istasyonu da ürünün pratikliğini ortaya koyar. Farklı işlemlere gerek kalmadan istasyona yerleştirilen ürün, pro ekrandan yapılan seçimlerle su haznesinde temizlenebilir veya şarj olabilir.

Braun Series 9 Makinesi Kaliteli ve Güvenilir mi?

Braun Series 9 Makinesi Kaliteli ve Güvenilir mi?

Braun Series 9 9385CC, kaliteli folyo başlığı ile uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Gelişmiş Li-ion pili ile uzun yıllar boyunca yüksek performans sunar. Alman kalitesini konfor ve şıklıkla birleştiren ürün, 10 yöne dönebilen bağımsız bıçaklarıyla cildi tahrişten ve rahatsızlıklardan korur. Braun Series 9 9385CC makine, kaliteli titanyum kaplama çelik bıçakları ve akıllı çalışma sistemiyle en kısa tüyleri bile yakalar. Kolayca devreye sokulan çelik düzeltme tarağı, favori şekillendirmesi için oldukça pratiktir. Ürünün, farklı bölgelerde hassas tıraş için beş ayrı pozisyonu ve hassas tıraş kilidi bulunur. Güvenli kullanım için geliştirilen kilidi sayesinde zorlu bölgelerde tam da istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Ayrıca otomatik voltaj uyumu ve yüzde 100 su geçirmez iç tasarımı ile güvenilirliğini ortaya koyar. Braun Series 9 9385CC ıslak ve kuru tıraş makinesi yorumlarını inceleyerek ürünün kalitesi ve güvenilirliği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Daha iyi ve konforlu bir tıraş deneyimi için Braun Series 9 9385CC makineyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.