Braun HM3100WH MultiMix 3 El Mikseri

499 TL

Ürün Bilgileri

Braun HM3100WH MultiMix 3 El Mikseri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zoroğlu Avm Satıcı Ünvanı: ZOROĞLU ALIŞVERİŞ EĞİTİM İNŞAAT TARIM VE PETROL ÜRÜNLERİ NAKLİYAT TURİZM SEYAHAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999024805000017 Vergi Kimlik Numarası: 9990248050
    Bu ürün Zoroğlu Avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 510 Watt
  • Akıllı karıştırma
  • 5 Hız seviyesi
  • Turbo ayarlı
  • Çırpıcı
  • Yoğurucu Aparatlar
  • Rahat tutuş, kolay kullanım
  • 2 Yıl Garantilidir

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Braun HM3100WH MultiMix 3 El Mikseri

Braun el mikseri akıllı ve ergonomik tasarımı sayesinde ağırlığını karıştırma kabına aktararak kullanım kolaylığını sunar. Bu sayede ürün uzun süreli kullanımlarda bile yorulmaya sebebiyet vermez. Çırpma işleminin daha kolay yapılmasını sağlar. Braun HM3100WH Multimix 3 el mikseri mutfaktaki en zorlu işlerden olan yoğurma, karıştırma ve çırpma işlemlerininpratik bir şekilde yapılmasına olanak veren çok fonksiyonlu kullanım özelliklerine sahiptir. Braun HM3100WH Multimix 3 el mikseri karıştırmak istediğiniz malzemenin sertliğine ve yoğunluğuna göre seçim yapabileceğiniz 5 hız kademesine sahiptir. Ayrıca, hız kademelerine ek olarak, turbo özelliği sayesinde en yoğun karışımların bile zahmetsizce istenilen kıvama getirilmesine imkân tanır.

  • Rahat tutuş ve kullanım kolaylığı sunan ergonomik tasarım
  • Değişken hız kademeleri
  • Tek tuşla kolay aksesuar değişimi

Braun Multimix 3 El Mikserinin Teknik Özellikleri Nelerdir?

HM3100WH MultiMix 3 El Mikseri Fiyat

Braun el mikseri minimal tasarımına rağmen 500 W motora sahiptir. Güçlü motoru sayesinde en zorlu karışımların bile kolaylıkla çırpılmasını sağlar. Gıdayla temas eden parçaları BPA içermediği için güvenle kullanılabilir. Beyaz ve gri renkli bir tasarıma sahip olan Braun HM3100WH Multimix 3 el mikseri minimal ve kompakt tasarımı ile mutfaklarda yer kaplamaz. Güç kablosu 1,25 metre olan Braun el mikseri daha geniş bir ortamda çalışma olanağı sunar.Braun el mikseri karıştırılan malzemeye göre yorulmadan işlem yapılmasını sağlayan beş hız ayarına ve turbo özelliğine sahiptir. ComfortClick sistemi aksesuarları öne sabitlemeyi sağlayan kullanışlı bir özelliktir. SmartMix teknolojisi sayesinde %40’a kadar daha az eforla iş yapılmasını sağlar. Tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bu sayede işiniz bittikten sonra kolaylıkla temizlenmektedir.

Braun Multimix 3 El Mikseri Kullanışlı mıdır?

YHM3100WH MultiMix 3 El Mikseri Fiyat

Braun el mikseri sahip olduğu ileri teknoloji özellikleri ile oldukça kullanışlı bir üründür. EasyClick özellikli çıkarma düğmesine sahiptir. Bu sayede aksesuarların kolaylıkla çıkarılıp takılmasına imkân tanır. Paket içerisinde 2 adet yoğurma ve 2 adet çırpma aparatı mevcuttur. Bu aksesuarlar paslanmaz çelikten olup uzun süreli kullanım sağlar.Tasarımındaki ince düşünülmüş özellikleri sayesinde Braun el mikseri yorulmadan iş yapılmasını sağlar. Bu ürün ile en zorlu çırpma, karıştırma ve yoğurma işlerini bile basitçe yapabilirsiniz. Küçük olmasına rağmen güçlü motoru ile yoğun mutfaklarda bile maksimum verimlilikte çalışma imkânı sunar. Özel tasarım tutma kısmı sabit ve güvenli bir tutuş sağlar. Bu sayede çırpma ve yoğurma işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yapılmasını destekler

Braun Multimix 3 El Mikseri Kaliteli midir?

HM3100WH MultiMix 3 El Mikseri Fiyat

Braun el mikseri uluslararası kalite standartlarına uygun şekilde üretilir. Üretiminde yüksek kaliteli plastik ham maddeler kullanılır. Gıda ile temas eden aparatları ise paslanmaz çeliktir. Üretim aşamasındaki üstün kalitesi sayesinde uzun ömürlü ve hijyenik bir kullanım imkânı sunar. Braun HM3100WH Multimix 3 el mikseri yorum olarak kullanıcılardan yüksek oranda olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasındaki yorumları inceleyerek Braun el mikseri hakkında gerçek kullanıcılar tarafından eklenen bilgilere sahip olabilirsiniz.Günlük kullanım için oldukça pratik çözümler sunan Braun el mikseri kaliteli malzemeden üretilmesi sayesinde uzun yıllar kullanılmaya uygundur. Zaman alan yoğurma ve çırpma işlemlerinin kısa sürede tamamlanmasını sağlar. Üstün teknolojik özellikleri ile kullanıcıların zahmetsizce çalışmasına yardımcı olan bu ürünü Trendyol üzerinden hemen sipariş edebilirsiniz. Onlarca kategoride binlerce kaliteli ürüne yıl boyu yapılan kampanyaları takip ederek avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.