botanica Doğal Papatya Çayı Stres, Kaygı Ve Sancı Giderici Papatya Çayı 85gr

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

botanica Doğal Papatya Çayı Stres, Kaygı Ve Sancı Giderici Papatya Çayı 85gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Papatya Çayı ile Güne Daha Enerjik ve Zinde Başlayın İnsanlık tarihinin bilinen en eski yabani bitkilerinden biri olan papatya, kendine has kokusu ve görünümüyle pek çok farklı amaç için kullanılır. Papatyagiller familyasından gelen ve bir bahar çiçeği olan papatya, yüzyıllardır birçok sağlık sorununun giderilmesine yardımcı olduğu gibi aynı zamanda güne daha enerjik ve zinde başlamanızı da destekler. Eğer “Papatya çayı neye iyi gelir?”, “Papatya çayı ne işe yarar” ve “Papatya çayı ne zaman içilmeli?” gibi soruların cevabını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Papatya Çayı Faydaları Nelerdir? Papatya çayı
  • bilhassa kadınların regl dönemlerinde adet sancılarını azaltmaya yardımcı olduğu için tercih edilen bitki çaylarından biridir. Ayrıca yeni doğum yapmış ve sütü az gelen anneler de sütlerini artırmaya destek olan papatya çayını tüketmeye özen gösterir. Papatya çayı etkileri arasında sinirleri yatıştırıcı özelliğinin olması, ruhsal sorunlar yaşayan kişilerin papatya çayını tercih etme sebeplerinden biridir. Özellikle asabiyet sorunu yaşayan kişilerin günde 1 fincan papatya çayı içmeleri, sinirlerinin yatışmasına yardımcı olur. Günün yorgunluğunu üzerlerinden atmak ve biraz rahatlamak için tercihini bitkisel çaylardan yana kullanan kişilerin en çok merak ettiği soruların başında “Papatya çayı uyku yapar mı?” ve "Papatya çayı neye yarar?" soruları gelir. Papatya çayı uyku problemi yaşayan birçok kişi tarafından uyku kalitesini artırmaya yardımcı olduğu için tavsiye edilir. Ruhsal ve zihinsel gerginlik sonucu yaşanan psikolojik sorunların neticesinde yaşanan gerginlik ve uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde rahatlatıcı özelliği olan papatya çayı lezzetli bir içecek olarak tercih edilir. Bunların dışında, özellikle kış aylarında soğuk algınlığı ve gribin etkilerini azaltmak için tüketilen papatya çayı, bağışıklık sisteminin güçlenmesine de destek olur. Papatya Çayı Ne Zaman İçilmeli? Kurutulmuş papatya yapraklarının sıcak suyun içinde bekletilmesiyle hazırlanan papatya çayı, bol miktarda antioksidan içerdiği için uyku ve sindirim sistemi sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Kullanım alanı oldukça geniş olan bitki, daha çok kafeinsiz çay içmeyi tercih edenler tarafından alternatif çay olarak tüketilir. Peki, papatya çayı ne zaman içilir? Uzmanlar, papatya çayının gün içerisinde 1 ya da en fazla 2 fincan içilmesi gerektiğini belirtiyor. Eğer özel bir bitki reçetesi kullanmıyorsanız ve bitki uzmanı tarafından size farklı bir kullanım şekli önerilmemişse gün içinde içeceğiniz her bir fincan papatya çayı arasının en az 2-3 saat arası olmasına dikkat etmelisiniz. Papatya Çayı Özellikleri Nelerdir? Rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olan papatya çayının, kullanım amacına bağlı olarak farklı şekillerde hazırlanması ve farklı dozlarda içilmesi öneriliyor. Eğer rutin olarak kullandığınız kimyasal ilaçlar varsa, papatya çayını doktorunuza danışarak kullanmanız olası sağlık problemleri ile karşılaşma riskini azaltıyor. Her ne kadar bitkisel bir çay olsa da yüksek dozlarda tüketilen papatya çayı sağlığınızın bozulmasına neden olabilir. Şeker ya da farklı tatlandırıcılar ilave edilmediğinde bir fincan papatya çayı kalori olarak çok düşük bir oran içeriyor. 100 gram papatya çayı yaklaşık olarak 1 kaloriye denk geliyor. Bu yüzden kilo problemi olan kişiler tarafından da tercih edilen ürün, yılın her mevsimi çay şeklinde tüketilebilir.
Geri Bildirim Ver

Botanica Doğal Organik Papatya Çayı Ürünleri Trendyol'da!

Günümüzde pek çok kişi doğal bitkilerin şifalı özelliklerinden yararlanır. Bilhassa bu alanda tercih edilen bitki çayları, insan fizyolojisine ve mental sağlığına birçok fayda sağlar. Bu anlamda kullanılan doğal bitkilerden biri de papatyadır. Botanica doğal papatya çayı, hafif tadı ve rahatlatıcı etkisiyle sık tüketilen bir üründür. Doğal papatyaların kendine has kokusunu ve aromasını taşıyan bu çay, rahatlamaya yardımcı olan içeriğiyle yoğun ilgi görür. Özel olarak demlenmesi gereken Botanica organik stres giderici papatya çayının öne çıkan bazı özellikleri şöyledir:

  • Kullanım Amacı: Ağrı giderici, stres giderici, sancı giderici
  • İçindekiler: Papatya
  • Üretim şekli: Organik

Botanica Doğal Papatya Çayının Özellikleri Nelerdir?

Botanica Doğal Papatya Çayının Özellikleri Nelerdir?

Botanica stres giderici organik papatya çayı, birçok faydaya ve özelliğe sahiptir. Bu üründe kullanılan papatyalar, taze ve doğal ürünler arasından seçilir. Doğal ortamlarda kimyasal ilaçlar olmadan yetiştirilen bu papatyalar, ferahlatıcı keskin aromasını ve tadını korur. İçindeki vitaminleri de bu şekilde muhafaza eden Botanica doğal papatya çayı, kâğıt ambalaj hâlinde alıcıya sunulur. Kurutulmuş papatyalardan oluşan ürün, günlük olarak sıcak veya soğuk tüketilebilir. 80 gramlık paket içinde gönderilen çay, şık bir ambalaja sahiptir. Tekrar kilitlenebilen ambalajı ürün kullanımını pratik hâle getirir. Botanica kaygı giderici organik papatya çayı, aynı zamanda mental sağlığınıza da olumlu etkiler yapar. Papatya çayı içenlerin kaygıları azalabilir ve stres seviyesini düşebilir. Aynı zamanda uyku problemlerine karşı etkili olan ürün kolayca demlenerek kısa sürede tüketilebilir.

Botanica Doğal Papatya Çayı Ne Amaçla Kullanılır?

Botanica doğal papatya çayı pek çok amaçla kullanılabilir. Papatya bitkisi stres giderici özelliğe sahiptir. Kendinizi stresli hissettiğiniz zaman papatya çayı içerek sakinleşebilir ve kaygı düzeyinin azalmasına destek olabilirsiniz. Botanica sancı giderici organik papatya çayı, sindirim sistemine de faydaları olan bir üründür. Ağrı ve sancı giderici etkisiyle regl döneminden önce yatıştırıcı olarak tercih edilebilir. Botanica organik papatya çayı, kaygı giderici olarak da kullanılabilir. Bir fincan papatya çayı, kaygılarınızdan kurtulmanıza ve daha dingin bir ruh hâline kavuşmanıza yardımcı olabilir. Kaynar suyla demelenen çay, sade veya tatlandırılarak kısa sürede içime hazır hâle gelir. Sıvı olarak tüketimin yanında cilde sürülebilir. Papatya çayı; yaralar, kızarıklıklar, böcek ısırıkları ve cildinizde gerçekleşebilecek pek çok sıkıntının tedavisine yardımcı olabilir. Kullanım miktarına dikkat edildiğinde herhangi bir zararı yoktur.

Botanica Doğal Papatya Çayı Ne Zaman İçilmeli?

Botanica doğal papatya çayı, günlük tüketilen bir içecektir. Kullanım amacına göre ürünü ne zaman içeceğiniz değişiklik gösterebilir. Örneğin kaygı giderici etkisinden faydalanmak için günün her anında tüketilebilir. Evde, işte veya okulda stresli bir güne başlamadan önce papatya çayı içebilirsiniz. Toplantıya girmeden veya topluluk önünde konuşmadan önce kaygılarınızın giderilmesine yardımcı olmak için papatya çayının rahatlatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Rahat bir uykuya dalıp dinlenmek istiyorsanız papatya çayını uyumadan hemen önce içmek faydalı olabilir. Böylelikle uykuya çok daha rahat ve hızlı dalabilirsiniz.

Gün içinde dilediğin vakit içebileceğiniz Botanica doğal papatya çayı, pek çok farklı amaçla kullanıldığı için ürünü ihtiyacınıza uygun zamanlarda demleyip tüketebilirsiniz. Ürünü satın almadan önce Botanica doğal papatya çayı yorumlarına göz atabilir, tüketicilerin ürün hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz. Doğal aroması ve organik tadıyla beğenilen bu çay çeşidini online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.