Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

44.000 TL
A++
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUMDERELİLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI Satıcı Ünvanı: KUMDERELİLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI MÜHENDİSLİK İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Mersis Numarası: 0592055434500001 Vergi Kimlik Numarası: 5920554345
    Bu ürün KUMDERELİLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 KG kurutma kapasitesi sunan Bosch WTH85201TR, büyük miktarlardaki çamaşırları tek seferde etkili bir şekilde kurutabilir. Büyük aileler veya yoğun giyim ihtiyaçlarına sahip olanlar için mükemmel bir çözümdür.
  • A++ kurutma makinesi hem enerji tüketimini azaltırken hem de enerji faturalarını düşürerek çevre dostu bir tercih olduğunu gösterir.
  • Yıllık enerji tüketimi 236 kWh olan 8 KG kurutma makinesi, uzun vadede enerji maliyetlerinizi minimize etmenizi sağlar ve çevresel etkinizin azalmasına yardımcı olur.
  • Bosch WTH85201TR, 65 dB ses seviyesinde çalışır. Kurutma işlemi sırasında düşük ses seviyeleriyle sessiz bir kullanım deneyimi sunar.
  • Geniş 112 litrelik tambur hacmi sayesinde Bosch WTH85201TR çamaşır kurutma makinesi, çamaşırlarınızın rahatça düzenli bir şekilde kurumasını sağlar. Bu, giysilerinizin daha az kırışık ve daha kullanışlı olmasını sağlar.
  • Bosch WTH85201TR 8 KG çamaşır kurutma makinesi boyutları 842 mm x 598 mm x 599 mm olarak belirlenir. Mevcut çamaşır odasına kolayca uyum sağlar.
  • 47 kg ağırlığında olan ev tipi kurutma makinesi, taşınabilir ve kurulumu kolaydır.
  • Çocuk kilidi özelliği bulunan kurutma makinesi renkli beyaz, çocukların cihaza erişmesini önler ve güvenli bir kullanım sunar.
  • Su tankı dolduğunda sizi uyaran pompalı kurutma makinesi, su taşmasını önler ve bakımı kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Kurutma Teknolojisi Isı Pompalı
  • Maksimum Kurutma Kapasitesi 8 kg
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Derinlik 59 cm
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Hayatları kolaylaştıran ve pratik hale getiren makinelerden biri şüphesiz çamaşır kurutma makinesidir. Yıkanan çamaşırları dışarıya asma mecburiyeti olmadan kurutmaya yardımcı olan Bosch WTH85201TR 8 kg çamaşır kurutma makinesi, kaliteli yapısı ile beğeni kazanır. Kısa sürede çamaşırlarınızı kurutmanızı sağlayan bu model, 8 kg kurutma kapasitesine sahiptir. Kullanışlı ve pratik bir ön kontrol paneliyle istenilen ayar ve devirde kıyafetlerinizi kurutmanız mümkündür. Beyaz renk tercih edilerek tasarlanan Bosch WTH85201TR zamansız ve şık bir görünüşe sahiptir. A++ enerji verimlilik sınıfı olarak tasarlanan model, az enerji harcayarak elektrik ceplerinizi de mutlu eder. Özel tambur yapısı sayesinde çamaşırlara zarar vermeden narin kurutma yapar. Yüksek performanslara sahip bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

  • A++ enerji verimlilik sınıfı
  • 8 kg yıkama kapasitesi
  • Narin kurutma seçeneği

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Özellikleri

Spor giysileri, havlular ve yünlü kıyafetler için özel seçenekleri olan Bosch WTH85201TR 8 kg çamaşır kurutma makinesi kullananlar, süper kısa 40’ seçeneği ile 1 kg’a kadar olan giysileri hızlıca kurutur. Pamuklu program seçeneğinde dolaba kaldırma kuruluğunda ekstra, dolaba kaldırma kuruluğunda ve ütü kuruluğunda seçenekleri bulunur. Bu programları seçerek çamaşırlarınızın kuruluk derecesini seçebilirsiniz. Sahip olduğu 8 kg yüksek kapasitesi ile tek seferde kurutma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bosch WTH85201TR yorumları incelendiğinde yüksek müşteri memnuniyeti olduğu görülür. Bu yorumlar ile model hakkında bilgi de edinebilirsiniz. Düşük enerji tüketerek kullanımını daha az faturaya yansıtan bu ürünün enerji verimliliği sınıfı; A++ olarak belirlenir. Program bitişlerini akustik sinyal ile veren WTH85201TR Bosch beyaz renkte üretilir. Yüksek performans sunarken düşük enerji tüketen bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Yüksek Performanslı Bosch 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Yüksek Performanslı Bosch 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Yüksek performans gösteren Bosch WTH85201TR çamaşır kurutma makinesinin enerji tüketimi; standart pamuk program tam yükte 1.87 kWh olarak belirlenir. Özel olarak tasarlanan yan duvarlara sahip model, anti-vibration tasarımı ile durabil çalışma sunar. Özel tasarlanan bu yan duvarların sağladığı izolasyon ses azaltmayı da mümkün kılarak konforunuzu arttırır. A++ enerji verimliliği ile az enerji tüketen kurutma makinesinin ses gücü seviyesi; 65 dB dir. AutoDry özelliği ile çamaşırların miktarını ve nemini algılayıp kurutma süresini otomatik ayarlar. Kurutmanın her aşamasında çamaşırların durumuna göre nem ve ısıyı kontrol eder. Bu sayede çamaşırların yıpranması ve aşırı sıcaklıklara maruz kalması önlemiş olur. Beğeni kazanan WTH85201TR fiyatı da avantajlı seçeneklere ve ısı pompalı kurutma teknolojisine sahiptir. Sevilerek kullanılan bu modele siz de kısa süre içinde sahip olabilirsiniz.

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Bosch WTH85201TR 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları

Çeşitli kurutma programlarına sahip Bosch WTH85201TR 8 kg çamaşır kurutma makinesi fiyatları; modelin yüksek performansı göz önüne alınarak belirlenir. SensitiveDrying özelliği ile çamaşırlarınız nazikçe kurutulur. Özel tambur yapısı ile narin kurutma özelliği sunan Bosch markalı çamaşır kurutma makinesi, kıyafetlerinizi kırışmadan nazikçe kurutur. Kumaş koruyucu iç yapıya sahip özel tamburlar ve kırışma önleyici özelliği ile çamaşırlar hem yumuşak hem de sıfır kırışıkla kurutucudan çıkar. Kurutma programı sona erdikten 60 dakika sonra dahi kırışık önleyici özelliği sayesinde çamaşırları kırıştırmadan muhafaza eder. Güvenlik tedbirleriyle de müşterilerden beğeni toplayan bu modelde çocuk kilidi bulunur. Bu sayede aklınız kalmadan çamaşırlarınızı kurutabilirsiniz. Evde var olan beyaz eşyalara da uyum sağlar. Düşük enerji tüketimli ve yüksek kurutma kapasitesine sahip bu modele Trendyol güvencesiyle sahip olabilirsiniz.