Bosch Tta2201 Çay Makinesi

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.350 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Tta2201 Çay Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zezeshop Satıcı Ünvanı: ZEYNEP DEVİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5551086092
    Bu ürün zezeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş Aile Dostu Çay Makinesi Tam 2 litre genişliğinde iç hacme sahip su haznesi ile en geniş ailelerin dahi tek bir demlik ile çay içebilmelerine yardımcı olur. Kalabalık misafirlerinizi çay sofralarınızda rahatça ağırlayabilmenize ve sevdiklerinizle doya doya vakit geçirmenize de katkı sağlar. 360 Dereceli Hareket Kabiliyeti Makinenizin ısı tabanı etrafında tam tur dönebilirliği sayesinde hem sağ hem de sol elini kullananlar için idealdir. Sizlerin kısıtlamaksızın mutfağınızda dilediğiniz gibi hareket edebilmenize olanak tanır. Akıllı Su Göstergeleri Akıllı su göstergeleri sayesinde haznenin içerisindeki su miktarını rahatlıkla görebilirsiniz. Bu sayede ısı kaybına yol açmadan gerektiği hallerde su eklemesi yaparak çayınızı tazeleyebilirsiniz. Pratik Kullanım Kolaylığı Tek elle dahi kolaylıkla açılabilen sürahiye sahip olması ve yine tek bir tuş ile kolayca çalıştırılabilir olması sayesinde oldukça pratik bir kullanım sunar. Gizlenmiş Rezistans Bölmesi Rezistanslar, ısıyı ileterek çayınızın kaynamasını sağlar. Ancak iletken bir materyal olarak tercihen demir ya da çelik kullanılmaktadır. Bu gibi iletkenlerin paslanabilir dokusu ise su ile teması halinde zararlı olabilmektedir. Bunun önüne geçebilmek için tasarlanan paslanmaz nitelikteki gizli rezistans haznesi ile sağlıklı ve berrak bir su ile çay keyfi yapabilmenize yardımcı olur. Yüksek Isı Koruması Sizin dışarıdan bir müdahalenize gerek kalmadan kendi kendine kaynama modundan ısıtma moduna geçişi sağlayarak suyunuzun sıcaklığını muhafaza eder.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Model Elektrikli Çaydanlık
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver