1
Fren Balataları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk Ve Ön Balata Set

880 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.089,63 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk Ve Ön Balata Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Usta Parçacı Satıcı Ünvanı: EKREM ÖZANDIÇLAR OTO YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330263222000001 Vergi Kimlik Numarası: 3302632220
    Bu ürün Usta Parçacı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünün aracınıza uyumlu olduğunu teyit etmek ve yanlış siparişler de oluşacak zaman kaybını önlemek için lütfen mağazaya soru sor sekmesinden aracınızın model, motor hacmi, beygir gücü ve şase numarasını bizimle paylaşınız. Montajı yapılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Görseller ürüne aittir. TOFAŞ DOĞAN KARTAL ŞAHİN BOSCH MARKA ÖN FREN DİSKİ / 1 TAKIM BOSCH MARKA ÖN FREN BALATASI / 1 TAKIM NOT: 2000 MODEL VE ÜSTÜ ARAÇLARA UYUM SAĞLAMAZ GÜNER OTO ÜRGÜP SAĞLIKLI ve MUTLU BİR GÜN GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Şahin
Geri Bildirim Ver

Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set

Otomobilin bütün parçaları aracın sorunsuz bir şekilde çalışması için kritik öneme sahiptir. Fren pedalı aracın yavaşlaması ve durması için son derece önemli olmakla birlikte arabanın temel işlevlerinden biridir. Fren mekanizmasının temel işlemini yapan disk ve balataların ömrü sürüş tarzına ve malzeme kalitesine bağlı olarak değişiklik gösterse de genellikle 40-50 bin km civarında değiştirilmelidir. Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin ön fren disk ve ön balata set, aracınızın ihtiyaç duyduğu yenilenmeyi sağlayarak güvenli bir sürüş imkanı sunar. Fren balatası biterse sürtünmeye neden olarak diske büyük zarar verebilir. Set halindeki içeriğe sahip ürün ile arabanızın sorunsuz çalışması için ön fren disk ve ön balata setlerini birlikte değiştirerek performansı yükseltebilirsiniz.

  • Bosch kalitesi ile uzun kullanım
  • Kolay montaj imkanı
  • Uygun fiyat avantajı

Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Farkı

Tofaş Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Farkı

Fren balataları ve fren diskleri ortak bir çalışma ile arabanın yavaşlamasını ve durmasını sağlar. Aracın bu parçaları zaman içerisinde aşınmaya uğrayarak beklediğiniz performansı sağlamaz ve olumsuz bir sürüş deneyimine neden olur. Aracınızın bakımlarını yapmak herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmanızı önler. Frene basınca çok ses çıkmasından veya fren pedalına bastığınızda oluşan boşluk algısı ile fren diskinin bittiğini anlayabilirsiniz. Tofaş ön fren disk ile arabanızın fren mekanizmasını yenileyerek etkili bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Diskin uzun ömürlü olması için balata ile değiştirilmesi gerekir. Bosch markaya sahip set içerisinde bulunan iki adet ön fren diski ve dört adet ön fren balatası ile tam bir takım değişimi sağlayabilirsiniz. Fren sisteminin zarar gördüğünü düşünüyorsanız balata ve diskleri değiştirerek aracınızın fren gücünü artırabilirsiniz.

Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Yorumları

Doğan Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Yorumları

İnternet alışverişlerinde ürünü yakından görmek mümkün olmadığı için kullanılan görselin gerçekçiliği son derece önemlidir. Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin ön fren disk ve ön balata set yorumları ürün hakkındaki ayrıntılı değerlendirmelerden oluşur. Yorum yapanlar ürünün görselde göründüğü gibi gelmesinden ve orijinal ürün olmasından memnuniyetle bahsederler. 2000 modele kadar Tofaş Doğan, Kartal ve Şahin marka araçlara tam olarak uyum sağladığını belirtirler. Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin ön fren disk ve ön balata set kullananlar kaliteli ve orijinal ürün ile araçlarının fren sistemi bakımını yaparak fren performansını artırabilirler. Kullananlar torna işlemi olmadan kolaylıkla montajının yapılmasından son derece memnun kalarak ürünü başkalarına da tavsiye ederler. Müşteri değerlendirmelerinden oluşan puan sisteminde yüksek yıldıza sahip ürün ile siz de aracınızın frenlerinde etkili bir değişiklik yapabilirsiniz.

Uygun Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Fiyatı

Uygun Kartal Şahin Ön Fren Disk ve Ön Balata Set Fiyatı

Araç yedek parçaları alanında kalitesi ile ön plana çıkan Bosch, Tofaş’ın Doğan, Kartal ve Şahin model araçlarıyla etkili bir uyum sağlar. 2000 model ve üstü araçlarla uyum sağlamayan seti, 2000 model altı araçlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Araçların gerekli bakımları zamanında yapılmazsa büyük sorunlara yol açarak masrafların artmasına neden olabilir. Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin ön fren disk ve ön balata set fiyatı ile aracınızın fren sisteminin yenilenmeye ihtiyaç duyduğu an değiştirmenize olanak sağlayan uygunluktadır. Böylece zamanında kolaylıkla yenilenmiş ön fren disk ve ön balata ile ekstra masraflar yaşamadan bütçenizi koruyabilirsiniz. Aracınızın fren performansını artırarak kullanım kolaylığı sağlayabilirsiniz. Siz de Trendyol’a özel uygun fiyat ve kampanya avantajlarından faydalanarak Bosch Tofaş Doğan Kartal Şahin ön fren disk ve ön balata set satın alabilirsiniz.