Bosch Taşlama Makinesi Pws 750-115

1.899 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Taşlama Makinesi Pws 750-115

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ADANUSTORE Satıcı Ünvanı: SONAY ÖZOKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2610107969
    Bu ürün ADANUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanıcı Avantajları Sürekli olarak güvenli ve kontrollü kullanım için kompakt tasarım Güçlü motor sayesinde esnek ve çok yönlü kulanım – metal, fayans ve beton taşlarının kesilmesi, kısaltılması, taşlanması ve fırçalanması için Koruma kapağının hatalı montajı önlemek için anahtar kullanmadan ayarlanması ve kodlanması sayesinde hiçbir alete gerek duymadan kullanım Tutamağın çift taraflı montaj olanağı sayesinde daha fazla konfor Güçlü motor ve düşük ağırlık sayesinde daha yüksek dayanım ve kontrol Hiçbir alete gerek duymadan ve anahtar kullanmadan disk değişimi için mil kilitleme Bosch'un patentli toz koruma sistemi sayesinde optimum performans. Taşlama veya kesme tozunun bilye yatağında oturmasını önler Teknik Özellikler Giriş gücü: 750 W Taşlama diski çapı: 115 mm Rölanti devir sayısı: 12.000 dev/dak Ağırlığı: 1,8 kg Mil kilitleme özelliği Koruma kapağı Konumu ayarlanabilir koruma muhafazası Sağ veya sol el tutamağı Bosch toza karşı koruma sistemi Paket İçeriği Hızlı ayarlanabilir koruma kapağı (2 605 510 288) Tutamak (2 602 025 183)

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
Geri Bildirim Ver