Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere - 06033a0100

2.666,48 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.666,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.825,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.884,84 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.155,48 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere - 06033a0100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere - 06033A0100Ürün Açıklamasısayısız Kullanım Alanı. Tek Bir Makine: Kompakt Boyutlar, Düşük Ağırlık Ve Olağanüstü Pratik Kullanım, Kontrollü Ve Optimum Kullanıcı Konforu Sağlaroptimum Hassaslık Ve Kontrol – Yenilikçi Bosch Cutcontrol Ile Kolayca Ve Güvenle Kesim Çizgisini Izlersinizkendini Ispatlamış Bosch Elektronik Ile Her Malzemede Hassaslık: Rahat Kesim Başlangıcı Ve Malzemeye Özgü Çalışma Için Şalter Üzerinde Strok Sayısı Ayarı Teknik Verilergiriş Gücü: 530 Wçıkış Gücü: 290 Wrölantideki Strok Sayısı: 500 – 3.000 Strok/Daktaban Levhası: Çelikağırlığı: 2,0 Kgahşapta Kesme Derinliği: 80 Mmçelikte Kesme Derinliği: 5 Mmbosch Sdsbosch Düşük Titreşimbosch Elektronikpandülbosch Cutcontrolüfleme Havası Ayarıtool-Boxyumuşak Tutamak Teslimat Kapsamı3603Ca0100Testere Bıçağı Deposu (Yp No. 2 608 040 231)Şeffaf Koruma Bandı (Yp No. 2 609 003 453)Cutcontrol (2 609 256 981)Plastik Çantatalaş Siperi (2 607 010 079)**1 Adet Dekupaj Testere Bıçağı T 144 D (2 608 630 040)102 X 382 X 291

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
Geri Bildirim Ver

Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Teknolojinin gelişmesi, makina sanayisini de pek çok yönden etkiler. Özellikle gelişen elektrikli testere modelleri ahşap ürünlerin üretimi için pratiklik sağlar. Bosch PST 800 Pel dekupaj testere modeli ahşap, sunta ve mdf gibi materyalleri şekillendirmek için kullanılır. Ergonomik tasarımlarıyla pek çok alanda kullanılır. Marangozların sıklıkla tercih ettiği ürün, ahşap içerikli mobilyaların tasarımında kullanılır. Böylelikle harika tasarımlar ortaya çıkar. Laminant ve parke döşemelerinde de sıklıkla tercih edilen bir üründür. Parkeyi istediğiniz ölçüde rahatlıkla kesmenizi sağlar. Özellikle süpürgeliklerin köşe kısımlarını kolaylıkla kesebilirsiniz. Profesyonel kişilerin sıklıkla tercih ettiği bu ürün harika tasarımlar ve işler ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Birçok alanda avantaj sağlayan Bosch PST 800 Pel Universal dekupaj testereye uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

  • Oyma bıçaklar
  • 530 watt güç
  • Rahat kesim başlangıcı

Kullanışlı Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Kullanışlı Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Bosch PST 800 Pel Universal elektrikli 530 watt dekupaj testere işlevsel kullanımı ile pek çok kişinin işini kolaylaştırır. Hızlı ve kolay kullanımı sayesinde evinizdeki tadilat işleri için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dekoratif eşyalar üretmekten hoşlanıyorsanız kıvrımlı ve kavisli kesimler yapan bu ürün ideal olabilir. Çerçeve, dolap ve masa gibi ürünleri kolaylıkla tasarlayabilirsiniz. Minimal ahşap hediyelikler yaparak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Bunun yanı sıra mevcut masa ve dolaplarınız üzerinde değişimler yapabilirsiniz. Nasıl kullanıldığını kısa sürede öğrenerek profesyonel kesimler yapabilirsiniz. Çoğunlukla dekoratif kesimler yapmak için kullanılan testere, kışın odun kesmek için de kolaylık sağlar. Bosch PST 800 Pel özellikli testereyle ince yapıdaki odunları pratik bir şekilde kesebilirsiniz. Odunları özel olarak tasarlanan bir tezgah üzerinde kesmek doğru olur. Böylelikle dik pozisyonda kalacağınız için bel ve sırt sağlığınızı da koruyabilirsiniz.

Etkileyici Bosch PST 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Etkileyici Bosch PST 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Cihaz pek çok farklı yüzeye şekil verebilecek şekilde tasarlanır. Çoğunlukla ahşaba şekil vermek için kullanılsa da seramik, metal gibi malzemeleri kesmek için de tercih edilebilir. Ürünün içerisinde birkaç testere ucu bulunur. Kesim yapacağınız materyalin türüne uygun bir uç takılması doğru olur. Böylelikle yapacağınız işlemden ekstra verim alabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen ürünü yağmur altında dahi kullanabilirsiniz. Bosch PST 800 pel testere birçok özelliği ile dikkat çeker. Tabla ayarı yaparak rahatlıkla açılı kesim yapabilirsiniz. Cihazdaki tetik düğmesi rahat kullanım sağlar. Kilitleme düğmesini de gerektiği durumlarda kullanabilirsiniz. 5300 watt ile çalışır. Hava üfleme düğmesi ise ahşap tozlarının üzerinize gelmesini engeller. Böylelikle titiz bir çalışma yapabilirsiniz. Kullanmadığınız uçları cihazın üzerinde muhafaza edebilirsiniz. Böylece kaybolmalarını önleyebilirsiniz. Hem rahat hem de pratik şekilde işlerinizi halledebileceğiniz Bosch 06033a0100 ürününü inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Uygun Fiyatlı Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere

Bosch Pst 800 Pel fiyatı ürünün motor gücüne, pandül ayarına ve devir sayısı gibi özelliklerine göre belirlenir. Ürünün hafif tasarımı ve elektrikle çalışma özelliği de fiyatı etkiler. İdeal uzunluktaki kablosu ile elektrik olan her yerde kullanabilirsiniz. Çok yönlü testerede farklı malzemeler, doğruluk, hız ve kavisler için çeşitli bıçaklar kullanılır. Özellikle 06033a0100 bıçak derinliği ahşap üzerinde elde edilecek görünümü etkiler. Bundan dolayı aralık değerleri hakkında bilgi edinerek işlemi kolaylaştırabilirsiniz. Hassas kesimler ya da genel kesimler için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Düzgün bir işlem için kesim çizgisini izleyebilirsiniz. İlk defa bu ürünü kullanacak kişilerin cihazı rahat kesim başlangıcında denemeleri tavsiye edilir. 5300 watt ile yüksek performans gösteren cihaza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Bosch Pst 800 Pel Universal Dekupaj Testere kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü deneyimlemiş kişilerin önerileri için Trendyol’dan incelemeler yaparak güvenle satın alabilirsiniz.