Bosch Philips Kahve ve Espresso Makinası Temizlemek için Yağ Temizlik Tableti

475 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bosch Philips Kahve ve Espresso Makinası Temizlemek için Yağ Temizlik Tableti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GemAVM Satıcı Ünvanı: CEVHER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206153423300001 Vergi Kimlik Numarası: 2061534233
    Bu ürün GemAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cihazda oluşan kahve ve yağ artıklarını kolayca ortadan kaldırır. Düzenli kullanım ile birlikte cihazınızın kullanım ömrünü ve performansını arttırır. Uygulama yöntemi için cihazınızın kullanım kılavuzundan yararlanabilirsiniz. 1 Kutu içinde 2,2gr x 10 adet temizleme tabletinden oluşur. Made in Germany / Almanya'da üretilmiştir. Her marka kahve makinesinde kullanım için uygundur. Easily removes coffee and grease residues. Increases the life and performance of your device with regular use. You can refer to your device's user guide for the application method. 1 It consists of 2.2gr x 10 cleaning tablets in a box. Made in Germany. Suitable for use on any coffee machine.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver