Bosch HTB12E428T 45 lt Beyaz Midi Fırın

2.135 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Bosch HTB12E428T 45 lt Beyaz Midi Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSMMARKT Satıcı Ünvanı: AYŞE MEST İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6190751893
    Bu ürün YSMMARKT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo Midi Fırın: küçük alanlarda bile ızgara ve pişirme yapmanızı sağlar Multifonksiyonel ısıtma sistemi 5 pişirme programı: Alt / Üst Isıtma, Büyük yüzeyli ızgara, Fanlı alt ısıtma, Sıcak hava dolaşımı, Alt Isıtma Mekanik zamanlayıcı Teknik Özellikler Pişirme Fonksiyon Sayısı 5 Fırın Tipi Midi Fırın Saat Tipi Mekanik Renk Beyaz Maksimum Sıcaklık 200 Elektrikli Izgara Var Boyut Y32.7 x G59 x D45.8 CM Marka Bosch

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 20 - 40 L
  • Pişirme Özelliği Statik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 5 Fonksiyon
Geri Bildirim Ver

Bosch HTB12E428T 45 lt Beyaz Midi Fırın

Bosch midi fırın kısıtlı ve dar alanlarda zorlu yemekleri yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanır. Izgara yapma ve pişirme özelliği olan Bosch HTB12E428T beyaz 600 W 45 lt beyaz midi fırın sayesinde yemekleriniz kısa sürede hazır olur. İçerisine konulan yemeğin her yerini eşit derecede pişirerek eşsiz lezzetler ortaya çıkarır. Özel günleriniz için düşündüğünüz yemekleri Bosch HTB12E428T solo midi fırın sayesinde ister ızgara olarak ister normal pişirerek pratik bir şekilde hazır edebilirsiniz. Bunun yanında gündelik aperatif yiyeceklerin ısıtılması için de rahatlıkla kullanılır. Kullanımı ve mod geçişleri oldukça pratiktir. Beyaz renge sahip bu ürün estetik bir görüntüye de sahiptir. Ölçüleri sayesinde fazla yer kaplamaz. Farklı modları bulunan ürünle istediğiniz yemekleri yapabilirsiniz.

  • Farklı pişirme modları
  • Kullanım kolaylığı
  • Ergonomik ve şık tasarım

Bosch HTB12E428T Solo Midi Fırın Özellikleri

Bosch HTB12E428T Solo Midi Fırın Özellikleri

Bosch HTB12E428T 45 lt beyaz midi fırın ergonomiktir ve kullanım çeşitliliğini artıran zengin özelliklerle donatılır. Izgara ya da normal pişirme seçeneğine sahip ürünün toplam iç kapasitesi 45 litredir. Bosch HTB12E428T midi – mini fırın 590 mm genişliğe ve 458 mm derinliğe sahiptir. Bunun yanında ürünün 327 mm yüksekliği vardır. Multifonksiyonel ısıtma sistemine sahip olan Bosch HTB12E428T beyaz midi fırın yorumlar kısmında paylaşılan müşteri deneyimleri olumlu ve pozitif yöndedir. Bu ürün iç kısımda eşit miktarda ısı uygulayarak içine yerleştirilen yiyeceğin her yerinin aynı ölçüde pişmesini sağlar. Ağır olmayan ve fazla yer kaplamayan fiziksel özellikleri sayesinde her yere rahatlıkla taşınır. Böylece Bosch HTB12E428T 600 W 45 lt midi fırın ile farklı alanlarda ister ızgara yapabilir ister normal pişirme özelliğini aktif ederek çeşitli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Bosch HTB12E428T 45 lt Beyaz Midi Fırın Kullanımı ve Yorumları

Bosch HTB12E428T 45 lt Beyaz Midi Fırın Kullanımı ve Yorumları

Bosch HTB12E428T midi fırın 5 farklı pişirme programına sahiptir. Bu sayede farklı tarzdaki zengin yemek yelpazesinin tümü için uygundur. Pişirmesi zahmetli ve titizlik isteyen gıdalara göre dilediğiniz programı ayarlayarak yemeklerinizi pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Bunun yanında hızlıca pişen ve yanma riski olan yiyecekler için ayarlanmış özel bir programı da mevcuttur. Tecrübeli kişilerin HTB12E428T yorum paylaşımları ürünü tavsiye eder niteliktedir. HTB12E428T 45 lt beyaz midi fırın hem alt hem de üst yüzeyinden ısıtmaya sahiptir. Böylece üst tarafın verdiği sıcaklık yanında alt kısımdan gelen ısı da yiyeceklerin eşit oranda pişmesine yardımcı olur. Yiyeceklerin alt kısmının pişmeme sorunu ortadan kalkar. Bosch HTB12E428T beyaz midi fırın sayesinde alt ve üst kısmı eşit derecede pişmiş lezzetli yemekleri kısa sürede zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.

Bosch HTB12E428T Beyaz Midi Fırın Fiyatları

Bosch HTB12E428T Beyaz Midi Fırın Fiyatları

HTB12E428T Bosch 45 lt beyaz midi fırın fiyatları belirlenirken tüm özellikleri göz önünde tutulur. İki katlı olan bu ürünün isterseniz tek katını isterseniz de iki katını birden aynı anda kullanabilirsiniz. HTB12E428T kodlu beyaz midi fırın böylece farklı yiyecekleri bir arada pişirerek zamandan tasarruf konusunda da yardımcı olur. Bosch HTB12E428T alttan ve üstten sağladığı ısıtma ile altı yanmış ya da üstü pişmemiş yiyecek sorununu ortadan kaldırır. Ürünün ayarlanabilir zamanlayıcısı sayesinde pişirme esnasında başında beklemenize gerek kalmaz. Pişirme işlemi bittiği an alarm devreye girerek size işlemin sona erdiğini haber verir. Ayrıca ürün yüksek ısı ihtiyacı duyan yiyeceklerin pişmesi ya da iyi pişmiş tercih eden kişiler için 200 derecelik ısı sağlar. Siz de bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.