Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama

5.105,26 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
1.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.512,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.479,06 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.850 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dijiyapı Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Dijiyapı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama Bosch GSB 12V-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Akü Volt 12 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarlı
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100

Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama 06019G9100, elektriğin olmadığı durumlarda, yapılan işlerin kesintisiz devam edilmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda kablo karışıklığını ortadan kaldıran bir cihazdır. Hayatı birçok açıdan kolaylaştıran, Bosch Gsb 12v-30, profesyonel ve amatör tüm işlemler için uygun bir üründür. Akülü darbeli vidalama makinesini kullanmak için özel bir donanım gerekmemektedir. Kullanımı oldukça pratik olan ürün, kapağı çıkan dolapları yerine takma konusunda ve sağlam olmayan rafları sabitlemek için kullanılmaktadır. Ayrıca gevşeyen vidaları sıklaştırmak için de kullanılmaktadır. Evinize yeni aldığınız bir tabloyu duvara asmak için bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Kolay bir şekilde delme vidalama işlemini gerçekleştirmektedir. Ev gibi alanlarda amatör kullanılabilen ürün, evinde tadilat yapmayı sevenlerin yardımına koşmaktadır. Basit ve hızlı bir şekilde birçok işi saniyeler içerisinde yapabilme olanağına sahiptir.

  • Kesintisiz Çalışma
  • Maksimum Performans
  • Sağlam ve Dayanıklı

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Modelleri

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Modelleri

Menteşe ve bağlantı yerlerinde kullanılan vidalar elle sıkıldığında sıkıntılar çıkarabilir. Vida sayısının çok ve sıkı olarak sabitlendiği platformlar uzun süre zaman harcanmasını gerektirir. Kullanıcıların bu zamanı vidalama işlemi için harcaması için hazırlanan Bosch delme vidalama makinesi modelleri çok fazla özellikleri ile kullanıcılarla buluşur. Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama kampanya dönemlerinde en çok talep gören üründür. Tercih edilen modelin hangisi olduğu yapılacak iş hakkında bilgi vermektedir. Bosch akülü vidalama modeli kullanıcılara hızlı ve rahat bir vidalama yapma imkânı sağlamaktadır. 12 v-30’luk bir bataryaya sahip olan cihaz, vidalama işlemlerinizi kolaylaştıracaktır. Kullanıcılar için birçok modelde ürün üretilmiştir. Bosch akülü vidalama makineleri farklı özelliklere sahiptir. Bazı ürünler tek batarya yerine daha uzun süreli bir kullanım için çift bataryalı olarak üretilmiştir. Ayrıca bazı cihazlarda delme özellikleri bulunmaktadır. Aydınlatmanın olmadığı ve zor olduğu yerlerde delinecek yeri görmek açısından bazı modellerde aydınlatma özelliği de bulunmaktadır. Bosch Gsb akülü vidalama kullanıcılar için ergonomik bir tasarıma sahiptir. Delme özelliği olan bu ürün kullanıcılara avantaj sağlar.

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Kullanımı

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Kullanımı

Bosch akülü vidalama makinesi kullanırken, ayar özellikleri, yapılacak işe uygunluk açısından tork seviyesinin ayarlanması oldukça önemlidir. Darbeli akülü vidalama makinesinin sahip olduğu darbe mekanizması her işlemde opsiyonel olarak devreye girmektedir. Sert malzemelerde delik açma ve vidalama işlemlerinde kullanılmaktadır. Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama makinesi kullanımı oldukça pratiktir. Makine ucu vidanın üstüne oturtularak yavaşça bastırılmalıdır. Makine ucunun, vidaya tamamen düz olarak yerleştirildiğine dikkat edilmelidir. Aksi bir durumda makine ucu zarar görecektir. Ayrıca vidalama işleminde zeminin zarar görmesini engellemek için, pilot delikler açılabilir. Böylelikle zemin vidalama işleminde zarar görmeyecektir. Tasarımı ve özellikleri ile öne çıkan ürün kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır.

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch Gsb 12v-30 Çift Akülü Darbeli Delme Vidalama 06019G9100 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Profesyonel veya amatör işler için kullanılsın veya kullanılmasın, her evde ve atölye gibi alanlarda mutlaka bulunması gereken bir el aletidir. Bosch Professional Gsb 12v-30 akülü darbeli vidalama makinesi kolay ve pratik kullanımı ile aynı zamanda güvenli bir üründür. Vidaları kolayca gevşetip sıkmak için tercih edilmektedir. Küçük tamir işlemleri için yüksek performans sunar. Eşyaları kurmak ve monte etme için genellikle bu ürünler kullanılmaktadır. Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama indirim dönemlerine avantajlı fiyatlarda satışa sunulur. Diğer ürünlerde olduğu gibi, Bosch akülü delme vidalama makinesinin fiyatları da bazı faktörlere göre değişiklik göstermektedir. Kullanıcılar satın almadan önce bazı özellikleri incelemesi ve bu durumları göz önünde bulundurması gerekir. Bosch akülü delme vidalama makinesi satın almadan önce, Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama yorum yapan kullanıcıların yorumlarını inceleyebilir ve ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca satın almaya karar verdiyseniz, Bosch Gsb 12v-30 çift akülü darbeli delme vidalama satın al seçeneği ile Trendyol'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.