Bosch GL-30 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge BGL3A330C 600 W

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.595 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.888 TL

Ürün Bilgileri

Bosch GL-30 Toz Torbalı Elektrikli Süpürge BGL3A330C 600 W

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: tunahan Satıcı Ünvanı: FATİH TUNAHAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9610834504
    Bu ürün tunahan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hepa filtreli süpürge, 660 Watt motor gücü ve yüksek emiş performansı ile tüm toz ve kirleri hapseder.
  • Sessiz süpürge günün her saatinde kullanım imkânı tanır ve sessiz çalışır.
  • Toz torbalı elektrikli süpürge net 5.9 kilogramlık ağırlığı sayesinde kolayca taşınır ve saklanır.
  • Bosch toz torbalı süpürge SilentClean Premium başlık teknolojisi sayesinde başlığı kolaylıkla değişir.
  • 7 metre uzunluğundaki kablolu süpürge mekân içerisinde hareket kolaylığı sağlayarak daha efektif bir deneyim sunar.
  • Bosch GL-30 süpürge QuattroPower teknolojisini kullanarak daha yüksek performansta çalışarak daha düşük enerji tüketir.
  • 4 litreye varan geniş Bosch GL-30 toz torbası ile C sınıfı halı temizleme sınıfında yer alır.
  • Kuru süpürge küçük tekerlekli yapısına rağmen geniş manevralar yapar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Özellik Toz Torbalı
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Hazne Kapasitesi 1500+ L
Geri Bildirim Ver

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge

Ev temizliği denildiğinde olmazsa olmaz parçalardan biri de elektrikli süpürgelerdir. Temizlikte size yardımcı olmak için tasarlanmış yüksek performanslı Bosch GL-30 BGL3A330C 600 w toz torbalı süpürge, 600 w motor gücüne sahiptir. Toz torbası ile dolan tozları tekrar boşaltabilme ya da torbayı değiştirme avantajı vardır. Bu seçenek, ekonomiden tasarruf sağlarken evin dilediğiniz şekilde süpürülmesine yardım eder. 79 dB ses seviyesi, büyük beğeni kazanır. Model, 1500+L haznelidir. Uzun süre tek bir hazne ile temizlik yapabilirsiniz. Mekanik güç kontrolü vardır. Üstün çekim gücüne sahiptir. Özel olarak geliştirilen motor yapısı sayesinde yıpranma olasılığı düşürülerek enerjiden tasarruf edilir. Bu sayede de motorun ömrü uzar. Bosch BGL3A330C, uzun yıllar temizlikte size yardımcı olur. Model ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • 79 dB
  • Pratik kullanım
  • Toz torbalı

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Özellikleri

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Özellikleri

Bosch toz torbalı süpürge, siyah renk tonuna sahiptir. Ekonomi dostu olmasından dolayı az oranda enerji sarf eder. 1500 Watt enerji tüketimine sahiptir. Toz torbası değiştirilebilir yapıda olduğu için büyük kolaylık ve pratik kullanım sağlar. Yüzde 60’a varan emiş gücü vadeder. SilentClean Premium başlığı bulunur. BGL3A330C, 5.900 kg ağırlığındadır. A sınıfı enerji ve geniş toz torbası ile temizlik yaparken tasarruf imkanı sunar. Otomatik kablo dolama özelliği vardır. QuattroPower System adı verilen teknolojiye sahip olan ürün, söz konusu özellik ile düşük enerji tüketimi ve yüksek performans konusunda iddialıdır. Aynı zamanda ürün, halı yıkama özelliğini de bünyesinde barındırır. 1x toz alma kapasitesi ile Bosch GL-30 sayesinde evinizi artık rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Beğeni kazanan bu seçeneği dilerseniz kendiniz dilerseniz de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Avantajları

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Avantajları

Bosch’un gözde ürünü olan bu model, son zamanların sıklıkla tercih edilen seçeneklerinin başında yer alır. 6 kg ağırlığıyla son derece hafiftir. Aynı zamanda oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Geliştirilmiş özellikleri, halı yıkaması ve enerji tasarrufu sayesinde pratiklik ile tasarrufu aynı anda sağlar. Bosch GL-30 BGL3A330C 600 w toz torbalı süpürge yorumlarına baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir elektrikli süpürgeden beklenen maksimum performansı vererek pek çok özelliği sayesinde her tür toz ve kiri kolaylıkla süpürür. A enerji sınıfı sayesinde de son derece cazip bir modeldir. Yüksek devir çekim gücü avantajı vardır. 7 metre kablo uzunluğu ile her yere uzanabilir. Emniyetli fiş özelliği size ve ailenize güvenlik sağlar. Hem fiyat hem de özellik açısından oldukça avantajlı bir üründür. Siz de güven içinde satın alabilirsiniz.

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Fiyatları

Bosch GL-30 BGL3A330C 600 W Toz Torbalı Süpürge Fiyatları

Beğeni kazanan bu seçenek; özenle geliştirilmiş motor gücü, yüksek çekimi ve farklı kullanım şekli ile ev temizliği için ideal bir üründür. Çok ses çıkararak rahatsızlık vermez. Cazip fiyatı sayesinde de satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Ergonomikliği ile size rahatlık sağlar. Yüksek devirde çekim gücünün yanı sıra yıkama işlemi de sunarak halılarınızın hızlı şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Yalnızca tek tip tozları değil birden çok farklı lekeye hitap eden özelliğe de sahiptir. Bosch GL-30 BGL3A330C 600 w toz torbalı süpürge fiyatı ile de kişileri memnun eder. Dikkat çeken bu seçeneği hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz. Kaliteli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sunan bu modele Trendyol avantajlarından faydalanarak kolayca sahip olabilirsiniz. Bu sayede pek çok açıdan keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.