10
Kırıcı Delici ve Kırıcılar kategorisinde
en çok favorilenen 10. ürün

Bosch Gbh 2-28 Kırıcı Delici 880W 0611267500

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.149,90 TL7.899,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.148 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gbh 2-28 Kırıcı Delici 880W 0611267500

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch professional gbh 2-28 kırıcı delici Teknik veriler Nominal giriş gücü : 880 w Darbe enerjisi : 3,2 j Nominal devir sayısında darbe sayısı : 0 – 4.000 darbe/dak Devir sayısı : 0 – 900 dev/dak Ağırlık : 2,9 kg Takım ölçüleri (uzunluk) : 379 mm Takım ölçüleri (yükseklik) : 216 mm Uç girişi : Sds plus Delme aralığı Beton delme çapı, kırıcı-Delici uçları : 4 – 28 mm Beton ops. Uygulama aralığı, kırıcı-Delici uçları : 8 – 16 mm Betonda, buat uçları ile delme çapı : 68 mm Maks. Delme çapı, buat uçları : 68 mm Metalde maksimum delme çapı : 13 mm Ahşapta maks. Delme çapı : 30 mm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 3-3,5
  • Uç Yuvası SDS Plus
Geri Bildirim Ver

Bosch 0611267500 Professional GBH 2-28 Kırıcı Delici

Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici matkap, tadilat ve yapı işlerinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. El aleti, üstün gücü sayesinde sınıfının en iyi performansını veren makinelerden biridir. Kaliteli ve dayanıklı teknik özellikleri sayesinde cihaz, pek çok delme ve kırma işini oldukça basit bir şekilde yapmaya yardımcı olur. Profesyonel kullanıma uygun olarak özenle tasarlanıp üretilen matkap, ergonomik tutuşu sayesinde fonksiyonel bir profil çizer. 880 W çalışma performansıyla ürün, kas gücü gerektiren işlemleri dakikalar içerisinde eksiksiz ve kusursuz şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Bosch GBH 2-28 kırıcı delici, hassas kontrol özelliğiyle bütün kullanıcıların yoğun ilgisini görür.

  • Nominal Giriş Gücü: 880 W
  • Darbe Enerjisi: 3.2 J
  • Devir Sayısı: 0-900 devir/dakika

Bosch Professional Gbh 2-28 Kırıcı Delici Matkap Özellikleri

Bosch Professional Gbh 2-28 Kırıcı Delici Matkap Özellikleri

Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici matkap, son derece donanımlı ve kaliteli teknik özelliklere sahiptir. 880 W nominal giriş gücü sunan ürün, beton ve metal gibi zorlu zeminlerde oldukça etkili bir çalışma performansı gösterir. 379 mm genişlik ve 216 mm uzunluğu bulunan matkabın SDS Plus uç girişi vardır. Ürün girişi destekleyen ekipmanlarla kolay bir uyum içerisinde çalışır. Kullanıcısına büyük ölçüde kolaylık sağlayan Bosch GBH 2-28 3.2 J 880 W kırıcı delici el aleti, her türlü kırma-delme uygulamasında üstün bir hassasiyet ve kontrole sahiptir. Buat uçlar kullanıldığında betonda maksimum delme çapı 68 mm'ye kadar ulaşabilir. Aynı özellik metal yüzeyde 13 ve ahşapta 30 mm olarak belirtilir. Dakikada 900 devir yapabilen cihaz, nominal devir sayısında 1 dakika içerisinde 4000 darbeye ulaşabilir.

Bosch Professional Gbh 2-28 Kırıcı Delici Matkap Kullanışlı mıdır?

Bosch Professional Gbh 2-28 Kırıcı Delici Matkap Kullanışlı mıdır?

Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici matkap, oldukça kullanışlı bir el aletidir. Ürün, sahip olduğu özellikler sayesinde ergonomik ve fonksiyonel bir kullanım sağlar. Cihazda bulunan akıllı KickBack niteliği, tadilat sırasında yaralanma riskini minimum düzeye düşürerek daha yüksek kullanıcı güvenliği vadeder. Makine, yanında ilave bir tutamakla birlikte gönderilir. Böylece hem ağırlığı eşitlemiş hem de sabit pozisyonunuzu korumuş olursunuz. Ürünün yapım aşamasında tutamaklara lastik ve köpük pedler monte edilir. Bu sayede hissedilen titreşimleri düşüren cihaz, konforlu bir kullanım imkânı sunar. Matkap, minimum vibrasyon değerlerini elde etmek için karşı sarkaçlı aktif titreşim engelleme özelliğini devreye sokar. Değişken hız sistemiyle el aleti, üstün hassasiyet sağlayarak kontrolün kaybolmasına hiçbir zaman izin vermez. Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici matkap, ergonomik tasarımıyla kullanıcılarının takdirini kazanır.

Bosch Professional Gbh 2-28 Kırıcı Delici Matkap Uzun Ömürlü müdür?

Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici matkap, son derece dayanıklı ve kaliteli özelliklere sahiptir. El aletinde bulunan kullanışlı fonksiyonlar sayesinde hem kırma hem delme işlemlerini oldukça kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Magnezyum dişli kutu kullanılan cihaz, bu özelliği sayesinde daha sağlam bir tutum sergiler. Matkapta bulunan aşırı yük debriyajı, kontrolün kaybolmasına müsaade etmeden makinenin güvenliğini sağlar. Ürün tüm bu özellikleriyle uzun süreler boyunca elinizin altındaki yardımcılarınızdan biri hâline gelir. Kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bosch GBH 2-28 3.2 J 880 W kırıcı delici makine, ağır inşaat işlerinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Ürün ile beton ve metal yüzeyler başta olmak üzere pek çok zeminde son derece profesyonel sonuçlar alırsınız. Siz de konforlu bir kullanım için kaliteli bir el aleti arayışındaysanız Bosch Professional GBH 2-28 kırıcı delici yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından, Türkiye'nin lider çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden bu el aletini sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz.