Bosch EXPERT ‘Thick Tough Metal’ S 1155 CHC Panter Testere Bıçağı 1 parça

524,10 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
551,68 TL

Ürün Bilgileri

Bosch EXPERT ‘Thick Tough Metal’ S 1155 CHC Panter Testere Bıçağı 1 parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YeniseY Satıcı Ünvanı: DERİN ETİCARET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293048189600022 Vergi Kimlik Numarası: 2930481896
    Bu ürün YeniseY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sert malzemelerde Bosch S1122BF bıçağa kıyasla 100 kata kadar daha uzun kullanım ömrü - Çelik profiller veya ağır dökme demir borular gibi kalın metalleri kesmek büyük olasılıkla işinizin en sevdiğiniz kısmı değildir. Tesisatçılar, tadilatçılar ve yıkım işçileri, bunun güçlü bir panter testereyle bile kuvvet ve çaba gerektiren zor bir iş olduğunu bilir. EXPERT ‘Thick Tough Metal’ sadece kalın metalleri kesmekle kalmaz, aynı zamanda en zorlu uygulamalarda olağanüstü kullanım ömrü sağlar. Son derece yüksek dayanıklılık, Bosch Carbide Technology ile üretilen bıçağın yapısında vardır. En sert metalden yapılmış dişler, kalın çelikten ekstra sağlam geniş bir gövdeye kaynaklanmıştır. Bu tasarım, düz kesimler ve dayanıklılık için mükemmeldir. Daha önce Bosch carbide bıçak kullanmamış olan profesyoneller, Bosch EXPERT ‘Thick Tough Metal’ Panter Testere Bıçağının ne kadar dayanıklı olduğuna şaşıracaktır. Bosch EXPERT ‘Thick Tough Metal’ Panter Testere Bıçağı sayesinde kalın çelik ve dökme demir kesmekten zevk almaya başlayabilirsiniz. Tüm S-şaftlı panter testerelere uyar.
Geri Bildirim Ver